Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Prachtige speech Ann Widdecombe – Snowflakes, totalitairen en censuur

https://www.youtube.com/watch?v=YxjmT0J3tU8

Ann Widdecombe is een politicus en auteur uit Groot-Brittanië. Ann studeerde Latijn aan de Universiteit van Birmingham en politiek, economie en filosofie aan Oxford. Haar politieke carriére begon in 1987 bij de Conservative Party.

Ze was onder-secretaris van State for the Home Department van 1995 -1997 en de shadow Home Secretary van 1999 – 2001. Momenteel is ze lid van de BREXIT-PARTY die na de laatste verkiezingen het V.K. vertegenwoordigd in de Europese unie. Deze clip is een fragment uit een debat van ”The Oxford Union” waarin verscheidene mensen spreektijd krijgen om argumenten, voor of tegen een stelling, uit te spreken.

De stelling van dit debat is: Is het goed om mensen met kwetsende ideeën te weren? en zou de Oxford Union dat moeten doen? De Oxford Union is een debat sociëteit in de stad Oxford, Engeland, wiens leden allen studenten zijn, of waren. Je hoeft echter geen lid te zijn om uitgenodigd te worden als spreker.

Met de oprichting in 1823 is dit één van de oudste universiteiten-unies en één van de ´s werelds meest prestigieuze privé studenten- sociëteiten. (The Oxford Union staat los van de universiteit zelf en staat los van de Oxford studenten unie.)

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x