NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Politievakbond: Stop met coronamaatregelen!

POLITIEVAKBOND: STOP MET HUIDIGE CORONAMAATREGELEN

Dat is duidelijke taal. Als er één apparaat is dat we nodig hebben om snel met deze corona onzin te kappen dan is het het politieapparaat wel.

Samen ten strijde tegen deze tirannie van Mark Rutte, Grapjeshuis en Hugocaust.

Het is fijn om te horen dat de vakbond dit zegt.

Maar, hoe treurig ook, je wordt zo wantrouwig dat je direct denkt dat dit bericht van de vakbond alleen maar bedoeld is om nog strengere maatregelen af te dwingen zoals elders in de wereld.

De politie heeft het vertrouwen onder de bevolking ernstig geschonden. Velen hebben zich als Gestapo´s gedragen. Wij willen een politie die achter het volk staat.

Interview BNR Radio

Gerrit van der Kamp voorzitter van politievakbond ACP meld bij BNR:

“Om weer voldoende draagkracht te krijgen onder de bevolking moet je alle huidige coronamaatregelen overboord zetten.”

“Dus het is maar de vraag of je moet doorgaan met het verbieden met dingen.”

“Het draagvlak is weg en ze zijn niet te handhaven,” zegt Van der Kamp. ‘Mensen gaan buiten horecagelegenheden toch samenscholen en feesten en partijen elders voortzetten. En het is ook zeer de vraag of het bijdraagt aan het tegenhouden van het virus. Je ziet ook dat mensen de isolatie en lockdowns niet meer willen en niet vol kunnen houden. De vraag is daarom of je het hele beleid niet moet herzien, want dan is een hele andere benadering nodig.’

VOLK HEEFT LAK AAN REGELS

Volgens Van de Kamp ligt het risico van symboolpolitiek op loer.

‘De politiek gaat verder op huidige voet. De besmettingen moeten terug en dat gaat op een manier waarvoor geen draagvlak is. En de capaciteit om te handhaven is er niet, en de mensen houden zich er niet aan. We moeten ons afvragen welk risico we met z’n allen bereid zijn te lopen. Als de samenleving doet wat ze wil doen, dan heeft het geen zin om daar mee door te gaan als het virus er niet mee wordt teruggedrongen.’

Het is fijn om te horen dat de mensen dus blijkbaar de regels aan hun laars lappen.

Zaken gaan snel en voordat we het weten zitten we in de volgende: “Nee, dat gebeurt in Nederland niet, hoor.”-fase

Het handhaven van de huidige maatregelen werkt niet, waardoor mensen alternatieve dingen gaan zoeken. ‘We moeten met elkaar ontdekken hoeveel risico we willen nemen en wat we accepteren dat er kan gebeuren. Laten we eerst ruimte maken om dat debat te voeren.’

De interviewster wil maar één ding… Maatregelen, angst en het coronasprookje in leven houden. “Ik denk als leek, je moet vrijheidsbeperkingen opleggen!”

“Misschien willen het volk zelf wel het risico nemen”, zegt van der Kamp ook nog.

En daar slaat hij de spijker op z´n kop. Dat is de wil van het volk. Waarom hebben wij in vredesnaam een regering nodig om met dit virusje om te gaan? Alsof je besmettingen gaat tegenhouden? Mensen doen toch wat ze willen en het kabinet is zo ongeloofwaardig dat men op andere plekken wel samenkomt en zich gaat vermaken. Het enige verschil is dat deze blinde regering o.a. de horeca onterecht helemaal kapot maakt.

Wie zijn zij dan dat wij dit over ons heen laten komen? Dit kunnen wij prima zelf. Dat kon men in Zweden en in andere landen. Met een klein verschilletje… Daar heeft men hun bezit, hun bedrijf en hun baan nog.

We moeten niet vergeten dat we echt onder een fascistisch bewind leven. Enkel en alleen voor PCR positief getesten. Voor niks. Voor absoluut niets zitten wij nog met deze maatregelen. We kunnen wel een lijstje besmettingen voorhouden aan het klootjesvolk maar dat kunnen we met ieder virus wel doen. Bijvoorbeeld met dodelijke virussen. Niet een virus waar ouderen aan dood kunnen gaan.

Het is te bezopen voor woorden.

Regering, laat ons met rust! Jullie hebben al genoeg schade aangericht. Wij moeten als volk sowieso puin ruimen want we zijn allemaal keihard getroffen. Opstand! Oprutten!

Luister hier het gesprek:

https://www.bnr.nl/nieuws/juridisch/10421259/politievakbond-stop

5 6 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
medusa

Deze politiechef heeft geen weet van agenda 21 van de Verenigde Nazi,s zo te lezen.De handhavers , leger, en ziekenhuispersoneel zal als eerste gevaccineerd worden denk ik…dan zijn ze bestuurbaarder, en voeren braaf de orders van hogerhand op.

ignorant

Juist , Nederland wordt geregeerd door de bende van vier:
Grapperhaus , de Jonge , Rutte en niet te vergeten Bilderbergbilly . Dit schorremorrie houdt de hele boel voor de gek en een groot deel van onze bevolking tippelt in de val van dit fascistische tuig . Blij nog enige enige mensen te kunnen vinden , die nog over enige commonsense beschikken . Ga zo voort !

Knalkopje1

De Kiesraad stelt nu al dat tijdens de komende verkiezingen in maart de 1,5 m in acht moet worden genomen! https://www.kiesraad.nl/verkiezingen/tweede-kamer/organiseren-verkiezing/vragen-corona-en-verkiezingen
Als de politie (en het leger) werkelijk niet meer doen wat het fascistische kabinet wil, hoeft het zover niet te komen. Dan zijn Rutte c.s. volslagen machteloos en kunnen we hopen dat ze spoedig van Den Haag (Binnenhof) naar Scheveningen (het voormalige Oranjehotel) verhuizen in afwachting van hun berechting voor misdrijven tegen de menselijkheid.

Last edited 1 maand geleden by Knalkopje1
Dani

De politie, Die die alle orders als goedgelovig hebben aangenomen en samen met Den Haag, de gekste dingen uitgehaald hebben om het volk van hun geld at te troggelen en bang te maken. En nu met de Corona hebben ze het moeilijk met het verdere uitvoeren ? Waarom is dit altijd met de standaard hypocrisie verpakt ? Nooit verder kijken dan nodig is, win je nooit een oorlog mee, en dan ineens… ja hoor… ze krijgen moeite met hun geweten en natuurlijk hebben ze ook door dat zij ook niet te dicht bij de burger moeten komen, want velen kunnen… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x