NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Stop de censuur en laat uw ISP en hackers niet meekijken!

Gebruik couponcode: lockdown10%

POLITIEHONDEN worden INGEZET om illegale coronalijders op te sporen

Honden hebben 300 miljoen receptoren in hun neus en worden binnenkort ingezet door de staat om coronapatiënten op te speuren.

Honden zien de wereld met hun neus. Ze ruiken in kleuren. Er zijn al honden die kanker en suikerziekte kunnen ruiken. Nu worden de herdershonden dus getraind om corona te detecteren.

De honden worden losgelaten op grote mensenmenigtes met de bedoeling iedereen die covid-1984 heeft eruit te pikken en af te voeren naar een arts.

De honden worden langs groepen geleid en losgelaten bij de benen van mensen.

Net zoals dat op vliegvelden gebeurd om explosieven op te sporen, worden straks de tikkende coronatijdbommen zo snel mogelijk onklaar gemaakt.

Het klinkt allemaal wel onlogisch, want een coronatest om het virus op te sporen bestaat nog niet, want naar het schijnt wordt er niet getest op het virus maar, met de huidige test, gezocht naar beschadigd DNA, een RNA-sequentie als reactie op het virus, in iemands lichaam.

RNA-sequenties kunnen duiden op tal van zaken, zoals kanker of schade door straling, dus onomstotelijk ruiken of iemand corona onder de leden heeft is (vooralsnog) helemaal niet mogelijk.

Dus de C19 hond kan alleen aangeleerd worden om RNA-sequenties te bespeuren.

En coronatests worden slechts gebruikt om DNA af te troggelen van burgers, voor de op handen zijnde DNA-bank, één van de vele doelstellingen van de NWO.

De eerste honden zullen in juni hun training hebben afgerond en in het straatbeeld van Pennsylvania verschijnen. Om te beginnen bij benzinepompen, in parken en winkelcentra.

Bron:

Video ‘coronatest bestaat niet’:

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x