Steun CommonSenseTV
nl Nederlands

Politie stuurt “hooligans” om gevechten uit te lokken op het Malieveld

Op onderstaande video-opname is te zien hoe hooligans uit een politiebusje stappen om geweld te veroorzaken onder de vreedzame betogers van het Malieveld.

Een aantal zaken zijn opvallend: de militaire politie werkt duidelijk samen met deze hooligans, zoals te zien is op de video:

 

Nadat ze gevechten veroorzaakt hebben, waarbij ze mensen op de grond gooien en ze over de straat voortslepen, kunnen deze herrieschoppers in alle rust tussen de gewapende agenten doorlopen, die hen vrije doorgang geven richting het politiebusje.

Een van de hooligans meent dat de klus erop zit en wil het politiebusje terug instappen, dat van binnenuit voor hem geopend wordt door een agent. Hij wordt er echter weer op uit gestuurd. Ze zijn nog niet klaar en de groep hooligans gaan even later weer richting de betoging.

De politie veroorzaakt dus ZELF het geweld, om dan zogenaamd ‘verplicht’ te moeten ingrijpen met wapens en waterkanonnen.

LEES HIER VERDER!

Dit is Nederland. Dit is onze regering. Dit is onze politie.

Vergeet dit NOOIT!

Bron:
https://www.stopworldcontrol.com/hooligans/

 

LEES OOK:

Politie rijdt in op onschuldige burgers Malieveld Den Haag

3.6 7 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
7 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Janvluchtnuhetnogkan

Info oorlog is een feit, na de YouTube blokkade van CSTV nu ook het interview tussen Sven Hulleman en Karel van Wolferen verwijderd (oorlog reeds verloren)
Waar we vroeger waakzaam moesten zijn wat de MSM voor leugens aan het verspreiden was, is het nu aan de internet tech reuzen om censuur toe te passen.
We hebben hele grote en machtige vijanden tegen onze vrijheden, en alleen als we dat allemaal onderkennen zullen we winnen.

Jelte590

Nou ben ik benieuwd of er ook filmpjes vanaf de rechterkant (malieveld) van het ME busje zijn. Dan kun je wel of niet vaststellen waar deze mannen vandaan komen.

Bart

Ik las vandaag, sorry maar kan niet meer achterhalen waar, dat dit een actie was van het Arrestatie Team (AT). Hun opdracht zou zijn de ergste raddraaiers er uit te pikken.

Debbie V

13 jaar geleden was dit al gaande bij demonstraties. Politieagenten vermomt als herrieschoppers… Om de sfeer te verpesten en ruzies uit te lokken! Dit heb ik een aantal maanden geleden verwoord op yt om mensen te waarschuwen. Nu is er toch zeer duidelijke videobeelden beschikbaar. Niet alle politieagenten zijn rotte appels. Maar er is een laag bij de politie die compleet gestoord zijn! Ik durf te wedden dat er onderlinge ruzies zullen ontstaat bij de politie. Het gevecht zal tussen goed en kwaad zijn. 

wilboo

wie schudt het parlement wakker?
Ieder parlementslid zou persoonlijk aangeschreven moeten worden, zij zijn aan de bal. met deze regering is er geen hoop in hel

Nick met sik

ah de zogenaamde Romeo’s, ik zei het al tegen collega’s waarom zouden de hooligans gelijk zo doen echt niet zomaar en ja hoor daar zijn de echte aanstichters! mogen ze eigenlijk zulke acties voeren, beetje zoals dat er overal ”undercover agenten ” in elke criminele organisatie zitten, meestal ook nog hoge posities, dan vraag je je af zijn ze undercover agent of toch meer undercover criminelen…..

Jeanbob

Vroegah ging de politie undercover bij boeven om ze te busten. Nu gaan ze undercover bij mensen die zich keurig aan de regels houden om ze verrot te slaan. Ik hoef ook van hen niet meer te horen dat ze ‘gewoon hun werk doen’.. Agenten zijn hersenloos, gewelddadig gespuis waar de gewone burger NIETS aan heeft.

Last edited 1 maand geleden by Jeanbob

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x