NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Politie rukt met man en macht uit om kinderfeestje te stoppen

‘Het nieuwe normaal van Rutte!’

“De politie rukte zaterdag met man en macht uit om een verjaardagsfeestje te stoppen in Haarlem. Rondom het Monacopad waren agenten massaal aanwezig.”, melden onze collega´s NineForNews en het Haarlems Dagblad.

Kijk toch eens wat hier gebeurt. Hoeveel agenten? 12? 15? Sneu gewoon.. Heel erg triest.

“Schat! Hoe was het op je werk?”. –“Goed, we hebben met 15 man ingegrepen op een levensgevaarlijk kinderfeest! En ik was erbij en ook heel streng! Dat zal ze leren!”

Zijn er misschien vrouwen van politieagenten die tot ze door kunnen dringen dat je een held bent wanneer je hier NIET aan meewerkt en dat je met je collega´s bespreekt of dit wel helemaal normaal is?

LEES HIER VERDER en zet die pagina in je favorieten. NineForNews doet veel goed werk en exposed veel onrecht.

https://twitter.com/Poempieloempie/status/1297451500986400768

 

https://twitter.com/JackenWodan250/status/1297443912307572739

4.4 7 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
9 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
ND

Deze “agenten” en al helemaal niet de “handhavers” mogen je huis binnentreden. Die verdorven wet bestaat (nog) niet. Volgende keer (bevriende) beveiligers inhuren en ze de tent uitslaan.

Jeannette

Ze kwamen uiteraard weer met veel machtsvertoon, dus rustig sommeren het pand te verlaten is dan ook niet echt mogelijk. Wel zou ikzelf van allemaal de id kaart hebben willen zien en deze dan op de kiek hebben gezet. Aanklacht tot huisvredebreuk aankondigen aan de dames/heren en vervolgens kalm maar zeer dwingend de toegang tot mijn huis en tuin verbieden. Zij hebben daar niks te zoeken. En, wie gaat mij vertellen hoeveel gasten ik in mijn huis mag hebben? Rutte? Dat geloof je toch niet…

pietkeutel

De politie is er niet voor u, maar voor de hoge heren van het bankwezen en de Rijks(r)overheid..

NdndhdhdGJNA

De politie, die mensen die ondanks de crisis mensen graag nog wat verder in de financiële zorgen stoppen, afslaan of arresteren….wat een helden zijn jullie toch! Actiejunkies zonder flauw benul voor wie ze echt werken…

Annet

Wat een vreselijk land begint dit te worden. Elke dag word je weer wakker en denk je dat je het hebt gedroomd. Maar Nee hoor zie hier politie bij kinderfeestje. Walgelijk ,ik hoop dat die agenten zelf geen kids hebben want leg dat later maar uit. Waar eindigd dit allemaal . Politie ga toch eens achter je volk staan ipv achter die engerds in den Haag.

Anne de Woeste

De absurditeit ten top…….

Knalkopje1

Ik zag een foto waarop jullie heldhaftige handhavers jezelf niet aan de heilige 1,5 m afstand hielden tijdens jullie ‘moedige’ optreden! En jullie geloven daar zo vast in dat jullie met fascistisch machtsvertoon een einde aan een kinderfeestje maakten, natuurlijk omdat daar de 1,5 m niet in acht werd genomen! De politie keert zich duidelijk keer op keer tegen gewone burgers! Fatsoenlijke agenten uitgezonderd, die zijn er ook.

Antares1981

Ik heb respect voor deze agenten, zij durven hun leven op te offeren om een kinderfeestje te beëindigen. Tevens zonder mondkapjes. Dat voor onze veiligheid.

Waarschijnlijk had een van die buurtbewoners naar een kliklijn gebeld.

Last edited 1 maand geleden by Antares1981
Knalkopje1

En ook door de anderhalve metermaatregel aan hun laars te lappen. Bekijk die foto maar, terwijl ze altijd bereid zijn om die maatregel er met knuppels en vette boetes in te rammen.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x