NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Politie opent kliklijn. De nieuwe NSB´ers kunnen los, want die hebben we in dit land

Politie Nederland. Waarom doen jullie dit toch? Volgens mij heeft de bevolking altijd gepleit voor meer blauw op straat met meer bevoegdheden en een aantrekkelijk loon. Zodat jullie geweld kunnen toepassen op de juiste plek in de juiste situatie´s. Professioneel, menselijk en rechtvaardig.

Stank voor dank. Jullie kiezen er voor deze bizarre idiote maatregelen te handhaven, en met geweld. Waarom?? Jullie zijn er voor de burgers! Vind je het gek dat je dit soort dingen naar je hoofd krijgt? Wij willen professionele agenten die ons veilig laten voelen, dat doen professionele politiemannen. Word zelf ook eens wakker.

Een tweet van de politie in Amstelveen zorgt momenteel voor veel ophef. Mensen die informatie hebben over een mogelijk feest of de organisatie daarvan worden aangespoord om het politienummer of Meld Misdaad Anoniem te bellen.

Premier Rutte gaf eerder deze maand een ‘zeer dringend advies’ om thuis voorlopig geen feestjes of borrels te organiseren. Hij riep mensen hiertoe op, omdat de meeste nieuwe besmettingen volgens hem in de privésfeer zijn.

Meldpunt Nederland reageert op Facebook: “2020, het jaar waarin feestjes verboden zijn en mensen opgeroepen worden om elkaar te verraden voor doodnormale dingen. Het nieuwe normaal! De politie moet zich kapot schamen! Wat een vies volk zijn de Nederlandse politieagenten geworden zeg! Bah!”

Afgelopen week rukte de politie nog met man en macht uit om een verjaardagsfeestje te stoppen in Haarlem.

Politie rukt met man en macht uit om kinderfeestje te stoppen

“Dit in het jaar waarin wij 75 jaar vrijheid vieren,” twittert The_Borgh. Percolator schrijft: “De nieuwe NSB…”

Het gaat over deze tweet. Een oproep tot het verklikken van feesten.

De Politie komt, vanwege de terechte boze reacties, met de onderste tweet om het wat te sussen. Maar wij hebben inmiddels heel vaak gezien dat de werkelijkheid is dat jullie hard optreden tegen mensen die deze idiote coronaregels aan ons op willen leggen. Politie, jullie zijn zelf ook de l*l als deze zieke mensen niet gestopt worden! Word wakker! 

 

En niet te spreken over jullie andere misdaden massaal gepleegd tegen jullie eigen volk. Je weet wel. Romeo´s, ruim 10.000 boetes van €400 tot €4.000. Waaronder aan minderjarige kinderen. Jullie lijken een kant te hebben gekozen. En dat is niet de kant van het volk.

Stank voor dank!

Volgens mij heeft de bevolking altijd gepleit voor meer blauw, meer bevoegdheden en aantrekkelijk loon. Zodat jullie hard kunnen optreden en we ons veilig voelen. Stank voor dank. Jullie kiezen er voor deze idiote maatregelen te handhaven. Word zelf ook eens wakker.

Niet wanneer iemand aardbeien gaat brengen bij haar bejaarde moeder:

Sophia brengt AARDBEITJES naar haar moeder, bejaardenhuis belt de politie

Of het niet gebruiken van een winkelkarretje bij het kopen van een bosje bloemen. Schaam jullie!

Lees hier verder over deze walgelijke gang van zaken bij de Politie Nederland:

De nieuwe NSB? ‘Politie opent kliklijn ter bestrijding van feestende mensen’

4.8 5 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
ignorant

Waar de nederlandse politie zich mee bezig houdt ,alleen met fascistische controle van burgers , die ook wel eens een feestje te vieren hebben ,er is al genoeg ellende in de wereld . Onder leiding van dictator Grapperhaus is de politie hervormd tot een onderdrukkingsmechanisme , dat kan wedijveren met de Gestapo in hun beste jaren . Bescherming van de burger telt al lang niet meer , de orders van hogerhand moeten zonder dralen uitgevoerd worden daarbij geholpen door een geheime dienst , die zelf voor het tuig zorgt , dat fatsoenlijke mensen gaat meppen en de rellen voor een… Lees verder »

JetsD

Petje af voor uw commentaar.

Twee duimen op.

Bart

Zo een zielig Jumbo meisje.
Zo dom.
Zo jammer,
Zo hopeloos.

Knalkopje1

75 jaar vrijheid… Het Nieuwe Normaal, de nieuwe NSB, de nieuwe Gestapo, de nieuwe Sicherheitsdienst, de nieuwe Ordnungspolizei en de nieuwe Landwacht. Zover is het gekomen. Bedankt, Geliefde Leider Rutte, bedankt Grapperhaus, bedankt De Jonge, bedankt Tamara van Ark, bedankt Bruls!
Zie ook: Markdolf Rutler, politicus: https://ejbron.wordpress.com/2020/08/31/markdolf-rutler-politicus/

Last edited 1 maand geleden by Knalkopje1

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x