NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

PLASTISCH CHIRURG daagt België voor rechter wegens UITROEIING BEJAARDEN

Meer dan 30 Belgen dagen de Belgische Staat en minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V) voor de rechter omdat de coronamaatregelen in strijd zijn met het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

Ze eisen dat alle maatregelen ONMIDDELLIJK opgeheven worden.

Onder hen is de beroemde plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs.

De roemruchte arts schrijft ook boeken en geeft lezingen op Universiteiten.

Op UGent werd hij eind vorig jaar bijna gelyncht om zijn uitspraken over vrouwen die de linkse snowflakes op de Uni in Gent niet erg konden waarderen.

Maar Hoeyberghs (59) weigerde zijn woorden terug te nemen.

Op Facebook verwijst hij naar de Red Pill beweging en zegt tegen het huidige feminisme te zijn.

De plastisch chirurg diende in december zelf een klacht in tegen de feminazi’s wegens laster en eerroof. Hij zegt ook dat zijn uitlatingen niet strafbaar zijn, maar dat de gefrustreerde klagende vrouwen lijden aan ‘collectieve hysterie’.

Advocaat Michael Verstraeten vertegenwoordigt Jeff binnenkort in de rechtszaal tijdens de zaak ‘Boze Belgen versus de Staat België’

Volgens de advocaat werden de zware vrijheidsbeperkende maatregelen domweg nageaapt van China, zonder voldoende kennis over het virus te hebben en zonder rekening te houden met het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

‘Als je de rechten en vrijheden van mensen wil beperken, moet je een CONCRETE DOELSTELLING vooropstellen ter bescherming van de volksgezondheid’, staat te lezen in de dagvaarding.

Minister De Crem zegt van niets te weten en nog geen dagvaarding te hebben ontvangen.

‘Ik ben niet op de hoogte van de dagvaarding, maar de overheid zal het beslissingsproces indien nodig wel beargumenteren voor de rechter.’, zei Minister de Crem.

Bekende Belgische viroloog Marc Van Ranst vindt de rechtszaken tegen de Staat ‘gewoon idioot’.

Er zijn twee procedures aangespannen tegen de Belgische Staat door de Belgen, omdat zij vinden dat hun vrijheden te veel worden beperkt en hun rechten zijn geschonden door de drastische coronamaatregelen.

‘De coronamaatregelen schenden fundamentele mensenrechten’, zegt hun advocaat.

Chirurg Hoeyberghs vindt dat er sprake is van ‘GEORGANISEERDE UITROEIING van bejaarden in woonzorgcentra.’

De aanklagers vorderen om te beginnen een symbolische schadevergoeding van 1 euro.

Advocaat Verstraeten verwacht dat de zaak binnen enkele weken behandeld wordt.

bron

hoffkliniek

Subscribe
Abonneren op
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Hansz Pint

Sotesien… roeit ie (Jeff) zichzelf ook binnenkort uit, zijn gewoonten zijn aan zijn verworden gezicht en postuur af te lezen, hoewel die foto met die vette sigar daar ook al op wijst… daar zullen, neem ik aan, een copieuze gastronomische leefstijl ook toe behoren, en het daarbij behorende goede glas…zo veronderstel ik dat dan maar in mijn fantasie…
EN… dan wortie binnenkort 60 jaar en valt daarmee ook onder de noemer bejaarden… dus kijk maar uit Jeff !
Niet dat ik een hedonistische leefstijl veroordeel, want dat lijkt mij ook wel lustig… maar tja, of tjee… wat is beter; op je 67e de mores steken door aan een door hartvervetting veroorzaakte heart-attack sterven… of op je 97e (103 mag ook) aan een waardevol voldoening gevend ascetisch leven… de geest geven… (op is op, ja toch …)
De vraag is waar het grote genieten in ligt en of dat genieten een levensvoorwaarde is om je eigen kwaliteit daarvan te bepalen… want wat voor de een genieten is… is voor anderen een doorn in het oog, een gruwel om maar aan te dènken !

En ook daar valt iets voor te zeggen, want al dat losbandige lichaamsdestructieve genieten…( en ook de geest wordt daarmee beknot…) is toch eigenlijk ook slappe hap, vaak mogelijk gemaakt door makkelijk geld… HUP, n beetje discipline hoor, je eige volvrete en zuipe is toch meer voor de minderontwikkelden onder ons.... hoewel... deden de keizers van Rome en vele andere machtigen der aarde in de loop van de geschiedenis dat ook al zichzelf niet aan...?!?
Jahaaaa.... niets menselijks is ons mensen vreemd !
Zoveel mensen zoveel wensen ...

Edoch echter...
De Asceet weet.... dat een puur en matig en integer leven hem meer voldoening zal schenken dan het je maar bandeloos volplempen / consumeeeeeren.. met alles wat je maar genot biedt... maar weet een ding; aan eindeloos genot.. ga je langzaam maar zeker aan kapot... en veelal vroegtijdig, op je 67e bijvoorbeeld, of vaak ook veel eerderder... wat je dan, na AL dat genieten ten zeerste zal spijten.

Dus wat is wijsheid en wat zit ik hier allemaal te ouweneelen ... ?!? ;)
Ach ja, getriggerd door de KOP van het artikel, of door die kop erin... ;) moet ik daar, gewoon voor mezelf, effe op in gaan, gewoon voor mijn eigen gemoedsrust, en natuurlijk om te zien of er enige waardering voor mijn gedachtengangen, voor mijn filosoferende beschouwingen kan lospeuteren bij het miljoenenpubliek van commonsenseTV... en
t is leuke zondagmiddagvulling 🙂

Maar waar GINGutookalweerover… ? oh ja, het uitroeien van opgehokte oud geworden medemensen, die
hun leven lang door de door hen opgehoeste, van staatswege ingehouden… premies en heffingen… het land hebben helpen opbouwen… en daarna, als Opa en Oma weer hun taak vervullen als Educatieve vraagbaak voor de kleinkinderen, als opasopaenoma, als steun en toeverlaat wegens hun opgedane KENNIS voor velen… als kapitaalinvesteerders, als geldrondpompende vakantievierders en restaurant en theaterbezoekers, etc. kortom als onmisbare schakel in een sociale maatschappij.
Dus inderdaad, het is schandalig dat regeringen in al hun stupiditeit een botte regel uitvaardigen om , op straffe van… de deur niet meer uit te mogen gaan, en de gezagsgetrouwe onderdanen geven daar uiteraard gehoor aan… wat natuurlijk absurd is.
Waarbij IK … ook niet voorbij wil gaan aan een mogelijk wereldwijd vuil spel ………………….
Want… wil MEN niet naar EEN WERELDORDE… wil men niet net zoals de keizer 2000 jaar geleden de massa dom en arm houden; 2000 jaar terug zei de keizer tegen de paus; hou jij ze dom dan hou ik ze arm… en ze zijn wij, het volk, de schapen die geknipt, geschoren en uitgemolken worden, geslacht zelfs zoals nu blijkt… sheeple.

Tja mensen, het is me allemaal wat, en waar moet je met je onderbuikgevoelens heen, die onrust in je lijf, die gevoedt is en wordt door 1001 you tube filmpjes over de misstanden in en op (en om…) deze wereld, wat moet je geloven… nou, een ding is zeker; niet die gevestigde orde, dat is wel duidelijk, maar die heeft wel de MACHT, in alle gelederen en rangen en standen van deze wereld, en in alle landen … jaja, ontkom daar mares an… en die zogenaamde maar wel winstverdriedubbelarende

filantropen

als die bill gates (of hell) & co… daar druipt de hypocrisie toch in baggervette stralen vanaf zou ik zo zeggen, en van IEDEREEN die met die geldverstrekker samenwerkt… wiens brood men eet, diens woord men spreekt !!!
Dus dan weet je het wel, deze wereld is aan een nieuwe wereldorde toe, maar niet die die op stapel staat !

Dus, zoals Jeff al zei; oudjes vrij oudjes vrij !

De tijd zal( het ons) Leren.

Hansz Pint

Meneer of mevrouw Blauw…
Wat een sextuele vooringenomen veronderstelling seg…
Eenhandstypen kan ik niet dus dat masturberen komt hws uit uw eigen ervaring voort.. nou knap hoor, en wat smoetzig vermoed ik zomaar zo close bij t toetsenbordje…
Anyway, zoals ik al aangaf, ieder zijn meug, en die paar regeltjes die u heeft menen te moeten besteden aan mijn epistel verraadt, zeg nu zelf, toch ook eigenlijk wel n Btje UW geestelijke armoe, toch…?
Niet dan…? Nou dan !
Maar zoals gezegd, zoveel geesten zoveel beesten, en voor beesten moet je aardig zijn… dus Blauwtje, dank je voor die toch complimenteuze waardering voor mijn, uit mijn schamele educatie voortgesproten reactieve epistel over o.a. den heer Jeff… en zijn enigszins corpulente voorkomen… waarop u meende te moeten reageren met slechts 3 eh… basale zinnetjes.
 
Nouw eh… davinnikbesthoor, ik ben best goed in het met twee handen
typen van wat langere commentaren op wat mij beweegt, dus zoals u kunt waarnemen krijgt ook u van mij repliek en kijk ik uit naar uw vileine reactie, ik verheug me er zelfs op, want dat vult lekkeeer… mijn coronaophokdagen…
 
Maar met uw invulling aangaande mijn politieke voorkeur slaat u toch aardig de plank mis, dont judge the book by the cover zou ik kunnen zeggen... maar dat doe ik niet want dan krijg ik die natuurlijk subiet terug aangaande mijn commenteer op ene Jeff met zn blozende gelaat, tja, wie kaatst kan de bal terug verwachten…
 
Zo, tot hier en nog ietsje verder, ik verwacht een iets diepgaandere reactie uwerzijds t.a.v. al mijn schrijfsels, kom op, je kan het, of blijven je vingers te vaak aan je toetsjes kleven…?!?
En oh ja… is u wellicht een tikkeltje jaloers oder sowass…?
Ik bedoel; … uw armzalige inhoudsloze reactie geeft aan dat u zich ook wel zo zou willen uiten zoals ik dat doe…. hehehe, jahaaa, ik heb u door mannetje…vrouwtje…? dus nou, wat let u.
 
PS; die bejaarden waar Jeff het voor opneemt… waren vermoedelijk zijn geachte clientele met wiens clandizie hij decennialang zijn zakken heeft gevuld en die trouwens zichzelf al lang aan het uitroeien zijn wegens de luilekkerlandleefstijl die velen van hen er op na houden…maar eh, bent u soms OOK bejaard… of corpulent .. ???
Hahahaha… die persoon Blauw toch…. en bedankt he dat u op mij reageert, want DAAR doe ik het natuurlijk voor… lekkeeer hooir…
 
 
 

Last edited 5 maanden geleden by Hansz Pint
qwerty

Deze gozer is een enorme Chad!

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
3
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x