NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

PLASTISCH CHIRURG daagt België voor rechter wegens UITROEIING BEJAARDEN

Meer dan 30 Belgen dagen de Belgische Staat en minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V) voor de rechter omdat de coronamaatregelen in strijd zijn met het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

Ze eisen dat alle maatregelen ONMIDDELLIJK opgeheven worden.

Onder hen is de beroemde plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs.

De roemruchte arts schrijft ook boeken en geeft lezingen op Universiteiten.

Op UGent werd hij eind vorig jaar bijna gelyncht om zijn uitspraken over vrouwen die de linkse snowflakes op de Uni in Gent niet erg konden waarderen.

Maar Hoeyberghs (59) weigerde zijn woorden terug te nemen.

Op Facebook verwijst hij naar de Red Pill beweging en zegt tegen het huidige feminisme te zijn.

De plastisch chirurg diende in december zelf een klacht in tegen de feminazi’s wegens laster en eerroof. Hij zegt ook dat zijn uitlatingen niet strafbaar zijn, maar dat de gefrustreerde klagende vrouwen lijden aan ‘collectieve hysterie’.

Advocaat Michael Verstraeten vertegenwoordigt Jeff binnenkort in de rechtszaal tijdens de zaak ‘Boze Belgen versus de Staat België’

Volgens de advocaat werden de zware vrijheidsbeperkende maatregelen domweg nageaapt van China, zonder voldoende kennis over het virus te hebben en zonder rekening te houden met het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

‘Als je de rechten en vrijheden van mensen wil beperken, moet je een CONCRETE DOELSTELLING vooropstellen ter bescherming van de volksgezondheid’, staat te lezen in de dagvaarding.

Minister De Crem zegt van niets te weten en nog geen dagvaarding te hebben ontvangen.

‘Ik ben niet op de hoogte van de dagvaarding, maar de overheid zal het beslissingsproces indien nodig wel beargumenteren voor de rechter.’, zei Minister de Crem.

Bekende Belgische viroloog Marc Van Ranst vindt de rechtszaken tegen de Staat ‘gewoon idioot’.

Er zijn twee procedures aangespannen tegen de Belgische Staat door de Belgen, omdat zij vinden dat hun vrijheden te veel worden beperkt en hun rechten zijn geschonden door de drastische coronamaatregelen.

‘De coronamaatregelen schenden fundamentele mensenrechten’, zegt hun advocaat.

Chirurg Hoeyberghs vindt dat er sprake is van ‘GEORGANISEERDE UITROEIING van bejaarden in woonzorgcentra.’

De aanklagers vorderen om te beginnen een symbolische schadevergoeding van 1 euro.

Advocaat Verstraeten verwacht dat de zaak binnen enkele weken behandeld wordt.

bron

hoffkliniek

5 2 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
3 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Hansz Pint

Sotesien… roeit ie (Jeff) zichzelf ook binnenkort uit, zijn gewoonten zijn aan zijn verworden gezicht en postuur af te lezen, hoewel die foto met die vette sigar daar ook al op wijst… daar zullen, neem ik aan, een copieuze gastronomische leefstijl ook toe behoren, en het daarbij behorende goede glas…zo veronderstel ik dat dan maar in mijn fantasie… EN… dan wortie binnenkort 60 jaar en valt daarmee ook onder de noemer bejaarden… dus kijk maar uit Jeff ! Niet dat ik een hedonistische leefstijl veroordeel, want dat lijkt mij ook wel lustig… maar tja, of tjee… wat is beter; op… Lees verder »

Hansz Pint

Meneer of mevrouw Blauw… Wat een sextuele vooringenomen veronderstelling seg… Eenhandstypen kan ik niet dus dat masturberen komt hws uit uw eigen ervaring voort.. nou knap hoor, en wat smoetzig vermoed ik zomaar zo close bij t toetsenbordje… Anyway, zoals ik al aangaf, ieder zijn meug, en die paar regeltjes die u heeft menen te moeten besteden aan mijn epistel verraadt, zeg nu zelf, toch ook eigenlijk wel n Btje UW geestelijke armoe, toch…? Niet dan…? Nou dan ! Maar zoals gezegd, zoveel geesten zoveel beesten, en voor beesten moet je aardig zijn… dus Blauwtje, dank je voor die toch… Lees verder »

Last edited 4 maanden geleden by Hansz Pint
qwerty

Deze gozer is een enorme Chad!

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x