Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Plan B

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

                                              Plan B

 

Na het lezen van het geweldige artikel van Marcel van Tol bleef er iets in mij knagen.

https://commonsensetv.nl/voor-bepaalde-groepen-mensen-is-ww-ii-heel-verschrikkelijk-afgelopen/

Marcel beschrijft dat er weer FEMA kampen opgericht worden en gaat ervan uit dat dit voor de ongevaccineerden is. Nu heb ik de wijsheid niet in pacht maar toch denk ik dat de hazen anders lopen. Lang voordat ik voor Commonsensetv ging schrijven volgde ik de perikelen in Amerika natuurlijk ook en het werd interessanter en interessanter. Toen sloeg ik nog alles op in mijn geheugen.

We gaan even terug in de tijd, President Trump kreeg onder aanvoering van de media heel veel oppositie en er waren over heel Amerika rellen georganiseerd. Als President Trump de verkiezingen gewonnen had was het een groot risico dat het land in een burgeroorlog uit zou barsten. De betogers werd geen strobreed in de weg gelegd, door linkse Democraten politici en als ze opgepakt werden werd er door de Tech miljardairs meteen borg betaald waarop ze per omgaande weer op straat stonden. In dit artikel over de mannen die Kyle Rittenhouse verwond en dood heeft geschoten kunt u lezen wat voor types, die dus door miljardairs betaald worden, de straat opgaan om te ‘demonstreren’ (terroriseren zou een beter woord zijn) zogenaamd voor een goede zaak. 

https://commonsensetv.nl/nos-fakenews/

 

Plan B

Om Plan B te omschrijven moeten we eerst kijken wat Plan A is, 

Vrijwel iedereen die deze website bezoekt kent het WEF van klaus schwab en zijn streven naar een ‘stakeholder economie, de één wereld regering onder de VN, één gezondheidsdienst onder het WHO, één economie onder het IMF. Dit is dus kort door de bocht ‘plan A’.

Om dit te verwezenlijken moeten er zware maatregelen genomen worden en in die fase zitten wij nu. Eén van die maatregelen is dat de Amerikanen hun constitutie op moeten geven en ik heb dit al meermalen op deze website betoogd, dit gaat nooit gebeuren. Dus ‘Plan A’ is per definitie gedoemd te mislukken. Biden en de Democraten (Plan A) doen poging na poging en de afzonderlijke staten in Amerika nemen nog dezelfde week wetten aan die een verbod opleggen om deze presidentiële orders die Plan A beogen uit te voeren. Biden legt strengere wapenwetgeving op en o.a. Texas neemt een wet aan dat iedereen die dat wil een wapen kan kopen, en nu zonder vergunning en ook openbaar mag dragen. Om de constitutie af te schaffen moeten eerst de wapens bij de mensen weggehaald worden, want anders wordt het een bloedige aangelegenheid. We kunnen met zekerheid stellen, ‘Plan A’ zal het nooit worden.

Naar ‘Plan A’ wordt al vele jaren toegewerkt om dit ten uitvoer te brengen, dus het is geen geheim, ook niet toen President Trump verkozen werd in 2015. Dit is dan ook het moment dat er paniek uitbrak onder de bedenkers en uitvoerders van ‘Plan A’. Ze instigeerden hun MSM en politieke leiders om de aanval in te zetten en die deden dat. Dit hebben we allemaal kunnen zien en de rellen zoals hiervoor omschreven zijn, zijn daar één voorbeeld van. De impeachment onderzoeken naar de Russische banden van Trump, allemaal gelogen en wordt nu bevestigt dat het één grote leugen was. Weet u nog? Trump had plasseks in een Russisch hotel en Putin had daar beelden van om hem af te persen, ja ook één grote leugen. Vier jaar lang leugen na leugen om Trump maar zwart te maken en (en dit is belangrijk) Plan A toch uit te voeren. Dus Trump lag (gelukkig voor ons) in de weg voor de uitvoering van Plan A.

Inmiddels zult u zich wel afvragen, maar wat is Plan B dan? 

De korte versie is, Exact hetzelfde als Plan A met enkele kleine wijzigingen. ( Nadat ik bij eerdere berichten die ik geschreven had tot de ontdekking kwam dat niet iedereen een cursus begrijpend lezen heeft gevolgd. Zal ik de crux nogmaals benadrukken, MET ENKELE KLEINE WIJZIGINGEN.) Het is als in Judo, de tegenstander zet de aanval in en met de kracht die de tegenstander daarin stopt ga je mee, waardoor je de tegenstander verslaat met zijn eigen kracht. Als u dit principe kunt begrijpen dan snapt u ook waarom o.a. Reiner Füllmich en Zev Zelenko en vele anderen zeggen, ze hebben verloren en ze weten het. (*1) Ze hebben de aanval ingezet en vliegen nu over de heup in het luchtledige en bereiden zich voor voor de harde val die onvermijdelijk gaat komen. Plan B is dus BIJNA hetzelfde als Plan A. Plan A gaat ervan uit dat er (ze hebben er prachtige namen voor uitgevonden klaus en zijn kliek) communisme ingevoerd wordt. Ze noemen het stakeholder kapitalisme. In Noord Korea hebben ze dat ook. Plan B is weer ouderwets kapitalisme en de daarmee gepaard gaande vrijheid zoals we die ooit gekend hebben. Om daar te komen staan er nog wat hindernissen op het pad ernaartoe. Deze hindernissen zijn vooral de WEF van klaus s. en OpenSociety van george s. en de door hun opgeleide en op politiek strategische posities geplaatste secondanten. Zij hebben één zwakheid en dat is hun ongebreidelde hebzucht naar geld. Omdat in stand te houden heb je corruptie nodig. En nu komt het Corona vaccin in zicht, miljarden en miljarden lopen er bij die figuren binnen, rechtstreeks uit de staatskas (ons geld) hun bedrijven in. Hun corrupte secondanten geven zichzelf daarmee bloot en in samenhang met de misdaden tegen de menselijkheid die ze daarmee plegen zal er tijdelijke woonruimte voor hun gevonden moeten worden. Hiermee hebben de FEMA kampen van Marcel een andere bestemming dan waar hij vanuit gaat in zijn artikel en welke, volgens mij, als doelstelling hebben. 

https://www.constructiondive.com/news/trump-plans-500m-spend-on-guantanamo-bay-construction/503110/

Pepijn van Houwelingen legt dit even uit aan Sjoerd Sjoerdsma. 

https://www.youtube.com/watch?v=e_-JyNVWsUk

 

https://commonsensetv.nl/oversterfte-neemt-toe-in-nederland/

—— Tussen opmerking——

Wat denkt u dat er in de gevoelens en hoofden rondgaat van de artsen die in vol vertrouwen (slecht onderzocht) die spuit bij de mensen gezet hebben en nu erachter komen dat ze genocide aan het plegen waren? Zelfs misschien wel hun eigen familie.

Wat te denken van de ambtenaren, politie, justitie, rechters, militairen en veiligheidsdiensten die zien dat er genocide gepleegd wordt op hun geliefden en landgenoten.Hoe zullen al deze mensen nu op de bank zitten en zich voelen nu het langzaam bij hun doordringt dat ze een gruwelijke agenda aan het uitvoeren geweest zijn? En daarmee ongewild in dienst waren bij de 00.1% om die hun hebzucht te bevredigen. Bedenk wel dat als u s’morgens wakker wordt er op die dag weer minmaal 120 extra mensen doodgaan en dit alleen maar om de hebzucht van de 00.1% onmensen te voeden.

 

 

Kort resumé, (Dit is de informatie die ik na drie jaar uit mijn geheugen opgediept heb zoals ik het toen las)  Plan B word een grote westerse economische zone geleidt door Amerika en is een kapitalistisch democratisch model, dus niet de VN en niet communistisch. Verregaande vrijheid zoals de staten in Amerika en naar dit model. Eén economie. Eén gezondheidsorganisatie maar niet onder het WHO. (kijk naar wat Trump deed, stoppen financieren VN en WHO) Eén bank voor de westerse invloedssfeer zonder BRICKS landen en zonder het IMF (*2) Een grote reset maar niet zoals klaus en zijn kliek bedacht hadden. Zie ook (*3) deel 13 ‘Schaduw regering’. Alle miljardairs en hun bedrijven worden geknipt en gesnoeid en hun macht ontnomen. 

Wat ik u verder tot overdenken wil meegeven is dat; Als we kijken wat er nu precies fout gelopen is binnen het kapitalistische systeem tot nu toe en waarom we in deze situatie beland zijn, dan zijn het niet de 99.9% van de mensen die ‘het economische probleem’ zijn, maar het zijn die 00.1% die zichzelf verrijkt hebben en nog doen, over de ruggen van de 99.9% met een onbegrensde hebzucht en corruptie. Willen we weer een gezonde kapitalistische democratie hebben dan zal deze etterende wonde van hebzucht en corruptie verwijderd moeten worden. En deze etterende wonde zal goed of kwaadschiks verwijderd worden.

Om dit alles te verwezenlijken zijn er veel krachten nodig die daaraan meewerken op ieder niveau. In Amerika worden de Democraten die al tientallen jaren plaatselijk bestuur vormen massaal weggestemd. Bijvoorbeeld voor een vrachtwagenchauffeur en Republikein die voor nog geen 200$ campagne gevoerd heeft. De Democraten (Plan A) hebben de slag gewonnen maar de oorlog verloren.

https://www.yahoo.com/entertainment/n-j-truck-driver-notches-180029349.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly9kdWNrZHVja2dvLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAACYYX-UFLAOYf2SY0fWDWrnCnJdVoxEpzw2aFwnnTXeF2n6_5bGecSJ0yoNnlLew7UJFouYALkTxWzBEdOtQpcFvarheoSkna_3W1qxq5mjcXXJfqGsqAKWKr1fAi72qvDORgTOcTSUKOrpyozCdnPX9Yea4rGjUNH4fz7vW_ZxC

 

Om tot een geslaagde revolutie van het volk tegen de onderdrukkers te komen is er meer nodig dan geweld en chaos in de straten. Persoonlijk begrijp ik het, maar vind het afkeurenswaardig.  Een geslaagde volksrevolutie kan alleen dan plaatsvinden als de intelligentsia erachter staat en meedoet en in die zin leven we in een tijd waarin geschiedenis geschreven gaat worden in hoofdletters. Klaus krijgt gelijk een ‘narrow window of opportunity’. De intelligentsia en het volk zijn één aan het worden, zo ook Achmed en Jan uit Rotterdam, Klaas en Mohammed uit Urk, Geert en Aïsja uit Groningen, en al dezen en velen anderen tezamen zijn het afschuwelijke monster dat de 00.1% en hun secondanten beter hadden kunnen laten slapen. De 00.1% weet dit al, ze hebben het alleen nog niet tegen hun secondanten verteld en gaan ervan uit dat die het zelf wel gaan ontdekken.

 

 

 

 

De weerstand van de intelligentsia wordt in dit filosofische artikel hieronder beschreven;

https://commonsensetv.nl/forum-2/topic/prolegomena-naar-een-franciscaans-kapitalisme/#postid-2704

 

(*1) Meta is het Hebreeuwse woord voor ‘dood’; https://nos.nl/artikel/2403472-moederbedrijf-facebook-gaat-door-onder-de-naam-meta

Mark Zuckerberg is zelf van Joodse afkomst en er staat een groot bedrijf achter dat niet ‘zomaar’ iets doet, is dit een overgave? https://www.bbc.com/news/world-59090067

(*2) https://nl.wikipedia.org/wiki/BRICS

(*3)https://patelpatriot.substack.com

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
16 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
16
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x