Steun CommonSenseTV
nl Nederlands

Pieter Lakeman gecensureerd voor HATE SPEECH

Afgelopen maand plukten wij een aantal korte fragmenten van Pieter Lakeman (78) uit een aflevering van Café Weltschmerz waarin Pieter te gast was en zijn indrukwekkende column voorlas.

Deze man spreekt hier 2 minuten common sense. Een heerlijke video.

 

Goed bekeken. Goede reacties en een 99% like-ratio. Logisch, de man spreekt wijsheid en wordt gerespecteerd.

3 weken later…

 

YouTube censureert Pieter Lakeman. Iemand heeft deze video “geflagged” bij YouTube en de video van Pieter Lakeman is verwijderd.

 

Wat was de reden, YouTube?

De mail van YouTube:

 

De richtlijnen van YouTube zijn overtreden. Uw video was “geflagged” (iemand heeft de video gemeld als gevaarlijk materiaal).

Je krijgt wel kans om in verweer te gaan. Gelukkig maar, want dit is een absolute fout. Waarschijnlijk een troll die de video flagde. Je gaat niet denken dat hier iets politieks achterzit en dat Pieter Lakeman monddood wordt gemaakt.

We dienden ons “verweer” in zodat ze handmatig de video kunnen bekijken en zullen zien dat er niets aan het handje is. Slechts een oudere gerespecteerde Nederlander die 2 minuutjes wijze woorden spreekt. Zijn mening uit.

Minder dan 10 minuten later ontvingen we…

Het vonnis:

“We apologize for the delay”. Nou, excuses geaccepteerd. Dit hele proces duurde minder dan 10 minuten.

Maar goed, zoals men zegt in de mail, men is uiterst druk met het weghalen van video´s over COVID19 die niet voldoen aan hun protocol. Er mag geen mening worden gegeven over Corona op YouTube.

Wij werden “aangegeven” en je video is weg…

Openlijke en schaamteloze censuur. En wie zitten er achter? Wie flagged die video´s?

Dit is nu de 7e keer dat er een video van ons wordt verwijderd.
Bij één, waarin slechts een interview van De Telegraaf met een Marokkaanse familie was te zien, werd de video weggehaald en kregen we een week straf vanwege hate-speech.

Zie hier de HATE SPEECH video:
https://commonsensetv.nl/youtube-maakt-ons-monddood-lees-hier-waarom/

In een normale eerlijke wereld zou iedereen hier schande van spreken. Maar we leven in een absurde wereld..

Wie is Pieter Lakeman?

Pieter Lakeman (78) werd geboren als zoon van een artsenechtpaar. Vanaf 1960 tot en met 1973 studeerde hij eerst zes jaar natuurkunde en daarna zes jaar econometrie aan de Universiteit van Amsterdam. Na twee jaar te hebben gewerkt bij de havenonderneming Van Ommeren, richtte hij in 1976 de Stichting Onderzoek Bedrijfs Informatie (SOBI) op, waarvan hij nog altijd de voorzitter is.

Het doel van SOBI is: “Het bevorderen van een juiste verslaggeving door het Nederlandse bedrijfsleven”. Met zijn stichting doet hij in opdracht van aandeelhouders onderzoek naar de financiële situatie van beursgenoteerde ondernemingen. Hij schreef verscheidene boeken over zijn vakgebied en zijn bekendste boek buiten zijn directe vakgebied is Binnen zonder kloppen: Nederlandse immigratiepolitiek en de economische gevolgen, waarin hij de Nederlandse immigratiepolitiek van de jaren 60 tot 90 van de vorige eeuw economisch bekeek. Volgens Lakeman heeft de immigratie van onder meer Marokkanen en Turken de Nederlandse samenleving veel meer gekost dan opgeleverd, tot 1999 zo’n zeventig miljard gulden. Daarnaast betoogt hij dat het bedrijfsleven al vanaf de eerste werving wist dat het niet ging om tijdelijke arbeidskrachten.

Een uiterst intelligente man met veel levenservaring. Hij is regelmatig te gast bij Café Weltschmerz. De moeite waard om deze man eens te Googlen of een avondje naar te luisteren op YouTube (voordat hij volledig gebanned is).

Het geeft maar weer eens aan welke toekomst we krijgen opgedrongen en hoe iedereen allang alle schaamte voorbij is. Ze doen het gewoon.

 

 

Het is in en in triest. Sneu. Kinderlijk. Opzichtig. Etcetera.

5 6 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Knalkopje1

Ik vraag me af waar hier sprake was van ‘hate speech’. Er was niets te bespeuren van racisme, fascisme etc. Deze censuur is een schande. Het is duidelijk dat je over Corona alleen video’s mag plaatsen waarin de 1500 mm ideologie en de andere draconische maatregelen worden goedgekeurd.
Ik heb een keer een video ‘gevlagd’ waarin jong krapuul, stoned als een garnaal, een stervende duif in een papieren zak stopte en in een fontein gooide. Die video werd NIET verwijderd.

Last edited 1 maand geleden by Knalkopje1
Knalkopje1

Het volgende is zó belachelijk dat ik het maar hier plaats. Iedereen moet het weten. In Amsterdam is een van Lego-stenen gemaakt beeld van André Hazes dat op de Dam stond vernield, waarschijnlijk door BLM of geestverwanten. Het Mokum Magazine besteedde daar aandacht aan, maar een of andere hysterische BLM-aanhangster wilde dat Mokum Magazine daarmee ophield. André Hazes was een ‘witte zanger met een nationalistisch publiek’. Het Mokum Magazine hield de rug recht, helaas een uitzondering tegenwoordig. Extreem links krapuul dreigt en de onmiddellijke reactie is op de knieën vallen. Zie voor de bewonderenswaardige reactie van de redacteur van Mokum… Lees verder »

Last edited 1 maand geleden by Knalkopje1

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x