CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

PETITIE – Stop lockdown en vrijheidsbeperkende maatregelen NU

75 jaar vrijheid – Stop de onrechtmatig uitgeroepen lockdown en vrijheidsbeperkende maatregelen nu!

Wij het volk der Nederland hebben geconstateerd dat de data op grond waarvan de pandemie en vervolgens de noodtoestand is uitgeroepen, en waarbij het kabinet heeft gekozen voor deze ‘intelligente lockdown’ incorrect zijn waardoor de lockdown het volk der Nederland op onrechtmatige wijze is opgedrongen.

Wij het volk der Nederland hebben geconstateerd dat de draconische maatregelen van het kabinet en minister president Mark Rutte regelrecht in strijd zijn met de mensenrechten.

Wij verklaren hierbij dat wij onze vrijheid herpakken en ons niet laten verplichten tot het installeren van een corona controle app, waarbij ons recht op privacy uitermate in het geding zal raken. Wij zullen rechtszaken aanspannen in samenwerking met de autoriteit bescherming persoonsgegevens als blijkt dat het kabinet het Nederlandse volk zal dwingen tot installeren van een corona-controle/klik app.

Wij gaan niet akkoord met een totalitaire controle en politiestaat.

Wij verklaren hierbij baas te zijn, en blijven over eigen lijf en zullen niet akkoord gaan met verplichte, noch gedwongen vaccinaties, nu of in de toekomst.

Wij het volk der Nederland eisen een ontbinding van het door Nederland ondertekende verdrag met de WHO waarin op grond van artikel 21 en 22 van de constitutie van de WHO is afgesproken dat de WHO Nederland en andere lidstaten die dit verdrag hebben ondertekend mag dwingen tot een quarantaine, lockdown en andere maatregelen om de verspreiding van de ziekte te voorkomen. De lichamen van het Nederlandse volk zijn hierdoor overgeleverd aan de grillen van de WHO.

75 jaar na de bevrijding wordt onze vrijheid door onze eigen regering afgepakt.

Wij eisen een per directe stop van deze lockdown, en opheffing van de noodtoestand en eisen onze vrijheid, mensenrechten en onaantastbaarheid van ons eigen lichaam terug!

Ons lichaam is en blijft van ons, en niet van de staat!

Getekend,
Het Nederlandse volk.

TEKEN PETITIE:

https://www.petities.com/75_jaar_vrijheid_-_stop_de_onrechtmatig_uitgeroepen_lockdown_en_vrijheidsbeperkende_maatregelen

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x