Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Rechters Peru: Bill Gates, George Soros and Rockefellers creëerden coronavirus pandemie

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Gates, Soros en Rockefellers beschuldigd

Drie van de kwaadaardigste entiteiten op de planeet werden onlangs beschuldigd door een Peruaanse rechtbank wegens  samenzwering om het Wuhan-coronavirus (COVID-19) te creëren voor wereldheerschappij.

Bill Gates, George Soros en verschillende leden van de Rockefeller-familie werden verantwoordelijk geacht voor de komst en verspreiding van het Chinese virus, dat tienduizenden kleine bedrijven heeft vernietigd en de wereld voor altijd heeft veranderd in het ergste.
https://lpderecho.pe/jueces-covid-19-creada-bill-gates-soros-rockefeller-etc-nuevo-orden-mundial/

[the_ad id=”40491″]

De Criminal Appeals Chamber van Chicha en Pisco besloot dat de altijd gevreesde Chinese ziektekiemen het product waren van “criminele elite over de hele wereld” – meestal multimiljardairs met een wereldwijde ontvolking in hun gedachten.

De beklaagden probeerden in beroep te gaan, maar de rechters Tito Gallego, Luis Legia en Tony Changarei stelden een uitstel in, wat dit rechtvaardigde vanwege de “onvoorspelbare” aard van de “pandemie”.

Het was voorspelbaar voor gewone mensen, aangezien de vermeende makers van het Wuhan-coronavirus (COVID-19) “die erbij betrokken zijn geweest en het blijven beheren met een bijzondere geheimhouding in hun omgeving” volledig onaangetast zijn.

In feite is Bill Gates nog nooit met een gezichtsmasker gezien en hij is ook niet bereid om de vaccins te nemen die hij nu aan alle anderen aansmeert voor hun “veiligheid” en “bescherming” tegen de WuFlu.

“Geen enkele wereldregering, individu of juridische entiteit, noch de verdediging van de beschuldigde kan beweren dat deze pandemie de kwaliteit van ‘vooruitziende blik’ heeft, behalve de makers van de nieuwe wereldorde, zoals Bill Gates, Soros, Rockefeller, enz. ,” schreven de magistraten in hun resolutie, die op het LP Law-portaal werd geplaatst.

Tijd om Bill Gates, George Soros en de Rockefellers op te hangen

 

Je hoeft niet veel tussen de regels door te lezen om te zien dat deze Peruaanse rechters het snappen. De plandemie is niets meer dan een oplichterij die werd uitgebroed door de ergste soorten criminelen die deze wereld ooit heeft gezien; degenen met veel geld en een voorliefde voor genocide.

Zonder enige twijfel  financierde en creëerde Gates en gevolg het Wuhan-coronavirus (COVID-19) voor snode doeleinden – of zoals de rechtbank het uitdrukte, het Chinese virus werd “gecreëerd door een criminele elite die de wereld regeert”.

Het document noemt specifiek de miljardair, financier en globalistische agitator George Soros, Microsoft mede-oprichter Bill Gates, en de hele Rockefeller-familie als criminelen die zich schuldig maken aan het ‘beheren’ en ‘blijven leiden’ van het virus rechtstreeks naar de ‘nieuwe wereldorde’.
[the_ad id=”41785″]

Als ons eigen strafrechtsysteem maar dezelfde aanpak zou volgen, dan zouden we misschien eindelijk een einde kunnen maken aan alle lockdowns, maskers dragen en de paranoia die miljoenen van onze eigen mensen hebben gehersenspoeld. Nog beter, we zouden eindelijk Gates en anderen kunnen proberen te straffen voor hun vele misdaden tegen de menselijkheid en dienovereenkomstig.

Ondertussen is Gates, in plaats van gerechtigheid, al bezig met het plannen van de volgende plandemie en waarschuwt hij degenen die echt luisteren naar wat hij te zeggen heeft dat dit oorlog is.

“We kunnen het ons niet veroorloven om weer platvoets te worden”, zegt de zeurende nerd. “Om te voorkomen dat de ontberingen van vorig jaar zich opnieuw voordoen, moet de voorbereiding op pandemieën net zo serieus worden genomen als de dreiging van oorlog.”

Het probleem voor Gates is natuurlijk dat hij de vijand is in die oorlog, en iemand die we allemaal moeten bundelen om uit te schakelen voor ons collectieve voordeel.

Of het nu rechts, links of ergens tussenin is, alle Amerikanen hebben er belang bij dat Gates en zijn mede-samenzweerders op zijn minst voor altijd opgesloten worden. In werkelijkheid verdienen ze zoveel meer straf en hopelijk zullen zal absolute gerechtigheid geschieden.

Als dit verhaal uw interesse heeft gewekt, vindt u er meer op  Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

VerietyInfo.com

NaturalNews.com

SeattleTimes.com

EDIT/TOELICHTING

We hebbend de officiële stukken er op na gelezen:

Dit artikel/deze situatie ligt iets genuanceerder na het lezen van deze officiële stukken die de bron niet vermeldde. 
https://lpderecho.pe/jueces-covid-19-creada-bill-gates-soros-rockefeller-etc-nuevo-orden-mundial/

In het geval van deze rechters lijkt het er op dat ze hun persoonlijke opvattingen hebben losgelaten in een toelichting.

Dit is die toelichting:

c) .- Het Plenaire Akkoord 01-2017 in zijn 18e stichting stelt: “… een verlenging van de preventieve hechtenis kan niet worden aanvaard als het strafproces werd verlamd zonder enige reden voor rechtvaardiging die het legitimeert …”In de sub judice-zaak werd het criminele proces verlamd als gevolg van de Covid 19-pandemie, veroorzaakt door de criminele elites, die de wereld domineren; en dat het de activiteiten in bijna alle landen van de wereld lamlegde, en niemand kon zich zijn komst en voortzetting in de toekomst voorstellen. Deze gebeurtenis heeft een ‘onvoorspelbaar’ karakter en is een gerechtvaardigde oorzaak die niet alleen het gerechtelijke werk van de rechtbanken van de wereld, maar alle economische, sociale en culturele activiteiten verlamde en zal blijven hinderen, en tot nu toe heeft het deed dit met reeds bestaande beperkingen, ook in ons land. Daarom kan geen enkele wereldregering, natuurlijke of rechtspersonen, of de verdediging van de beklaagde, volhouden dat deze pandemie de kwaliteit heeft van “voorspelbaar”, behalve de makers van de nieuwe wereldorde zoals Bille Gate [sic], Soros, Rockefeller, enz. die het hebben afgehandeld en het blijven leiden met extreme geheimhouding binnen hun omgeving en wereldwijde bedrijven, met projecties voor het project van 2030. De covid 19 pandemie vormt dus ongetwijfeld een “speciale moeilijkheid om het onderzoek of het strafproces te belemmeren”.

Desalniettemin… Het woord is er uit.-


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
28 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
28
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x