CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Pas op! Vaccingevaar!!!!

Ik had al eerder in een column geschreven dat deze vaccins, die geen vaccins zijn, een nieuwe methode is waar nog nooit eerder een bruikbaar, toegestaan resultaat mee geboekt is.

Er wordt hier een experimentele techniek toegepast die in uw lichaamseigen DNA gaat zitten rotzooien en de gevolgen hiervan zijn onbekend. Althans, de gevolgen bij mensen. Bij dieren is wel al gebleken dat deze experimentele mRNA techniek op lange termijn tot levensbedreigende complicaties kan gaan leiden.

Zie mijn column: Het vaccin dat geen vaccin is (voetnoot 1)

De WHO heeft covid-19 op lijst A van gevaarlijke ziektes geplaatst en dat geeft de farmaceutische industrie geweldige voordelen.

Het hele proces van ontwikkelen en testen mag dan namelijk versneld worden uitgevoerd en diverse veiligheidsstappen mogen worden overgeslagen. Waar normaal gesproken vele jaren gewerkt wordt aan de ontwikkeling een medicijn of vaccin, zijn deze ‘nieuwe techniek vaccins’ eventjes in een paar maanden in elkaar gesleuteld en rap even op een paar mensen getest. De toezichthouders lijken ook met zevenmijls laarzen door de veiligheidsprocedures heen te gaan walsen.

Zoveel onzorgvuldigheid kan dan ook alleen maar omdat de fabrikanten onschendbaarheid hebben bedongen en gekregen.

Degenen die kritische vragen stellen en/of wetenschappelijk onderbouwde kritiek te berde brengen, die tellen niet mee. Sterker nog, die worden gecensureerd en wellicht binnenkort zelfs vervolgd.

Het is werkelijk ongekend en ongehoord hoe de overheid al zijn idiote maatregelen erdoor ramt en nu ook met de vaccins geen enkele waarschuwing van welke expert dan ook in acht neemt….

Dag in dag uit worden we bestookt met idiote propaganda berichten in de Main Stream Media hoe belangrijk het wel niet is om je te laten vaccineren.

Och jemig, er zijn mensen die het niet willen. Wat een domme mensen zijn dat! Wat een asociale mensen zijn dat!.

Stelt u zich geen vragen bij de propaganda campagne die gevoerd wordt?

Geen enkel kritisch geluid, geen interview met wetenschappers, hooguit wordt eens een wetenschapper genoemd om hem belachelijk te maken.

Elke dag dezelfde soort publiciteit, ‘interessante’ artikelen van de MSM over de vaccins. Allemaal in de trend van: Is er wel genoeg? Komt het wel op tijd? Wie mag er eerst? Zijn we voor de zomer wel al allemaal gevaccineerd?

 Nou, ik zou zeggen: “Als jouw vaccin zo goed werkt, dan hoef jij je toch geen zorgen te maken dat ik het niet heb genomen”.

Dat zelfde geldt voor je muilkorf: “Als jouw mondkap je zo goed beschermt, dan hoef jij je toch geen zorgen te maken dat ik weiger om zo’n achterlijk ding om te doen”.

In wie heeft u nu meer vertrouwen als het om experimentele vaccins gaat? In een internationale keur aan gerenommeerd wetenschappers die u waarschuwen voor onvruchtbaarheid en DNA en genoomproblemen?

Of heeft u meer vertrouwen in The Bill and Melinda Gates Foundation, een charlatan dierenarts als Ab Osterhaus en de farmaceutische industrie? Of heeft u soms vertrouwen in de WHO?

We hebben te maken een overheid zoveel fraude pleegt, die zoveel leugens verkondigd en niet kan terugkeren op hun schreden. Niet hun fouten kunnen inzien. Blijven liegen en bedriegen. Blijven doorgaan met een foute strategie.

Moeten we nu dan diezelfde overheid gaan geloven dat er een betrouwbaar vaccin komt? De de fabrikanten zijn onschendbaar en politiek heeft zichzelf al vast ingedekt.

Inmiddels hebben we vanuit diverse bronnen waarschuwingen kunnen vernemen. Specialisten hebben verklaard dat dit vaccin onvruchtbaarheid kan veroorzaken. Dr. Michael Yeadon, een voormalig onderzoekshoofd van Pfizer, en dr. Wolfgang Wodarg, een voormalig Duits parlementslid en medicus, zijn van mening dat de vaccintesten ‘onethisch’ zijn.

Yeadon en Wodarg waarschuwen dat sommige vaccins er mogelijk voor zorgen dat de placenta zich niet goed kan ontwikkelen bij zwangere vrouwen, met als gevolg dat ‘gevaccineerde vrouwen in feite onvruchtbaar worden’. Zelfs Pfizer waarschuwt dat ze niet weten of het mRNA vaccin tot onvruchtbaarheid kan leiden. Iets subtieler uitgedrukt maar dat lijkt mij iets om serieus te nemen.

Of……… is dit misschien precies de bedoeling…..

De Britse gezondheidsautoriteiten hebben het vaccin zonder blikken of blozen geaccepteerd. Daar beginnen ze vandaag al met spuiten.

De EMA komt ‘pas’ op 29 december met zijn oordeel.

Vraagt u zich ook niet af hoe dat kan? Als de EMA onderzoek moet doen naar de veiligheid en werkzaamheid van dit vaccin dat geen vaccin is, dan kan je toch niet nu al weten dat je daar op 29 december al mee klaar bent? Gemiddeld duurt een EMA onderzoek bijna 15 maanden.

En Hugo weet nu al dat het goedgekeurd gaat worden.

Hij is al volop aan het voorbereiden dat vanaf 4 januari die spuit erin gaat. In België hetzelfde verhaal, vanaf 5 januari.

De Zwitsers lijken wel nauwkeurig om te gaan met de gezondheid van hun inwoners. Zwitserland is zelfs gestopt met de toelatingsprocedure omdat het medicijnagentschap Swissmedic te weinig informatie heeft. En dat geldt niet alleen voor het Pfizer vaccin dat geen vaccin is, maar ook voor die van ModeRNA en AstraZeneca/Oxford. De Zwitsers willen eerst weten welk verband er is tussen de experimentele vaccins en enkele ernstige complicaties die zich hebben voorgedaan bij verschillende deelnemers aan de fase-3 test. Dat is zoals een medicijn autoriteit het ook zou moeten beoordelen. Maar de FDA en de EMA hebben daar allemaal geen zin in. Die vinden dat niet nodig…….

 

Update:

 

 

 

Wellicht zijn er mensen die denken dat door de mondkapjes en de vaccins u licht kunt zien aan het einde van de tunnel, maar in werkelijkheid ziet u de koplamp van de aanstormende dictatuur trein die ons leven ernstig kan gaan verwoesten……..

 

 

Voetnoot 1:

Het covid-19 vaccin dat geen vaccin is

 

Als u zich verder wilt verdiepen in de materie:

Het lab van Frankenstein en de Christelijke levensprincipes van Hugo de Jonge

Zie ook:

PCR-gate en Vaccin-Gate

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven