NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

PARASOLS WORDEN WAPENS TEGEN POLITIE OP BLANKENBERGE BEACH

De Belgische politie kreeg afgelopen zaterdag klappen op het Blankenberge strand.

Vanwege het killervirus is het streng verboden om je in groepsverband te vermaken in de zee of op het strand.

Dus nadat een groep jongeren een waarschuwing van de badmeester in de wind sloeg, belde deze de politie.

De wetsdienaars kwamen met mondkapjes op de groep ontmantelen.

Met wapenstokken werd de jongens gevraagd om op te hoepelen, maar toen brak de hel los.

Agenten werden geslagen met parasols en ligbedden. Ook onderling sloeg de vlam in de pan. Sommige badgasten probeerden de boel te sussen, maar dat was vergeefse moeite.

bron en beelden

https://twitter.com/John24679360/status/1293181758783934466?s=20

5 3 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
9 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Debbie V

Onze broeders uit Afrika..? En volgens mij zag ik een paar blanke meevechten tegen de politie. Bijzonder weer dat die broeders uit Afrika zeer positief beschreven worden. En de rest moet het doen met moraalridders en keyboard warriors.. Ik ben echt wel voor het samenkomen aangezien wij allen in de zelfde schuitje zitten. Maar ik ga toch echt geen veren in iemand zijn kont steken. Ik zou zeggen hou ook vooral dat mobieltje in je handen want het geeft goeie beelden. lol

Alex i

This was not merely about the Corona measures. “Er zat een groepje franstalige jongeren die al heel de dag vervelend aan het doen waren”, zegt jobstudent Vinnie. “Ze zaten heel de tijd op ons stuk privéstrand van onze bar. Ook hadden ze loeiharde muziek bij. We hebben hen meerdere keren gevraagd om die boombox stiller te zetten. Maar keer op keer gaven ze een draai aan de volumeknop, om ons te tergen en om ons uit te dagen. Toen ik dreigde hun muziekinstallatie af te nemen, begonnen ze ons uit te dagen. Niet veel later kreeg het groepje bijval van… Lees verder »

Bart

Waar strijd jij dan voor?

gemma vechten voor onze vrijheid

Gemma

Chris

Onze broeders uit Afrika haha geen broeder van mij hoor. Stok pakken en iemand slaan omdat het je het niet eens bent met de regels, je hebt ook een mond gekregen en er zijn genoeg online platforms om je menig te uiten. Maar het zijn ook altijd dezelfde die het verpesten voor een ander. Ga demonstreren zoals het hoort ga geen vakantiedag verzieken voor gezinnen die rustig van hun hard verdiende vrije dag willen genieten. En moraal haha laat me niet lachen de helft zijn agressivelingen die het nieuws niet volgen en zowiezo schijt hebben aan de maatschappij maar nu… Lees verder »

Frans

Nauta je bent een bokkel*l als je denkt dat je naar geweld moet grijpen elke keer als de politie vordert om uitvoering te geven aan hetgeen ze aangeven. Overigens was dit voorzover ik kan beoordelen niet enkel in de richting van je “Afrikaanse broeders” (weet niet waar je geboren bent en wie en hoe groot je familie is of denkt dat die is). Dit is geen hobby voor de politie!
Mbt deze opmerking aangaande je “Afrikaanse broeders”, stop daar svp mee, dit is enkel polariserend en voegt helemaal niets toe aan welke discussie dan ook.

Nauta

Nou Frans een beetje meer respect zou geen kwaad kunnen. Je schiet niet alleen vanuit je heupen, maar begrijpt het woord broeders desalniettemin.

Alex i

11 min and 30 sec full coverage riots blankenberge.

https://youtu.be/POnUQDTnj4w

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x