Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Paniek in de politiek! #ikdoenietmeermee

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ten eerste willen wij van CommonSenseTV ook iedereen oproepen:

“Stop met het opvolgen van welke coronamaatregel dan ook en wees zelf verantwoordelijk door een beetje op te passen met ouderen. Net als met de griep. Dat is de enige positieve les die we uit deze zwendel kunnen trekken. Ja, we kunnen best wel eens een mondkapje opzetten als we naar oma gaan en we weten dat we wat verkouden zijn of dat oma wat zwakker is geworden. Dat is je eigen keuze die je in de familie maakt.

Maar doorgaan met het opvolgen van deze maatregelen is het gevaarlijkste wat u kunt doen! De schade wordt met de dag groter en u gaat spijt krijgen als u dit over u heen laat komen en hiermee doorgaat. 

Vergeet de mensen niet waarvan geen afscheid genomen mocht worden in onze ziekenhuizen. Geen laatste fysieke afscheid. Geen knuffel. Geen arm om je heen. Geen laatste groet meer aan je dierbaren. 

VERGEET HET NOOIT WAT DEZE MENSEN JULLIE AANGEDAAN HEBBEN! Dit nooit weer!

Deze mensen hebben jullie alles afgepakt. 

Laat je niet intimideren door boetes. Praat met de politie, ook zij zijn mensen en ook zij openen hun ogen. Klaag je boete aan. Het gaat tegen je grondrechten in en je hebt niets te vrezen.

Zoek mensen op die gelijk gestemd zijn en ga lopen. Wandelen. Hand in hand. Knuffelend. Juichend als iemand een doelpunt scoort. Laatje niet gek maken maar geeft het voorbeeld. Het werkt heel aanstekelijk en een eensgezind volk is NIET tegen te houden.

De grootste angst van dit kabinet zijn eensgezinde burgers. Die zijn namelijk niet te stoppen.

En maak jullie geen zorgen. Er wordt op de achtergrond met politie, scholen, leraren, artsen, experts en wetenschappers van alles voorbereid.

Dit sprookje is voorbij. Maar de burgers moeten uit die angst, want de gevolgen als we niets doen zijn zo erg dat je jezelf voor je hele leven schuldig zult gaan voelen. Vooral als u kinderen heeft. Zij gaan een gitzwarte toekomst tegemoet als we dit soort figuren door laten gaan.

DOE HET! Jullie hebben de meerderheid achter je staan en die zullen je niet laten vallen! Wij gaan dit land terug pakken.

De paniek in de politiek is echte paniek.

Klaas Dijkhoff, Mark Rutte, Fred Grapperhaus en Hugo de Jonge voelen meer en meer aan dat hun sprookje in duigen valt. Hun grootste probleem is dat ze geen kant op kunnen. Toegeven is geen optie. Ze hebben een land verziekt. Mensen zijn benen kwijtgeraakt door dit volk. Mensen zijn overleden aan kanker omdat men niet op tijd geholpen werd. Mensen plegen zelfmoord.

Ervan uitgaande dat ze zelf niet in hun eigen verhaal geloven, zitten ze volledig vast. Als ze wel in hun eigen verhaal geloven, dan zijn ze ontoerekeningsvatbaar. Dit beleid verzin je niet. “Ouderen beschermen” terwijl ze wegrotten en heel gezond Nederland werd opgesloten en moet zich nog steeds onderwerpen aan vernederende irrationele maatregelen. Met dwang. De burgers staan aan de afgrond. Ondernemers zijn zwaar de klos. Heel Nederland komt in een diepe crisis terecht. Zo diep dat we het ons nog niet voor kunnen stellen. En daar zijn deze mensen direct verantwoordelijk voor.

Dat terwijl niemand een coronadode kent. Wij zijn ze nog niet tegen gekomen. Dat is ook vrij moeilijk als er 0,003% is overleden MET corona, niet aan. Vrijwel allemaal ouderen. U als lezer kent ook niemand. Dat kan slechts waar zijn per hele hoge uitzondering.

Er is niets dat dit beleid kan rechtvaardigen. Áls we dan al de ouderen willen beschermen, dan zijn daar wel minder draconische maatregelen voor. Dat kan een kind verzinnen. Ouderen bescherm je niet door ze weg te laten rotten door eenzaamheid en verdriet. Dat is een psychopatisch fascistisch beleid. Nee, mensen uit de politiek. Deze maatregelen dienen een heel ander doel.

Maar deze opgelegde agenda blijkt ineens in het kleine Nederland meer weerstand op te leveren dan verwacht. Wellicht zijn we niet zo´n van het demonstreren (als je dat al doet word je meestal hardhandig monddood gemaakt) maar artsen, politiebonden, experts en heel veel kritische burgers die vaak beter geïnformeerd zijn dan zijzelf in hun politieke bubble, staan op.

Wat deze figuren in Den Haag ook zeggen, het is direct te weerleggen. De mensen van #ikdoenietmeermee zijn niet alleen BN´ers, het is het grootste gedeelte van de bevolking die zelfstandig na kan denken en feiten gaan onderzoeken. Kritisch zijn. En daarom hebben die mensen een enorme stok om mee te slaan: De waarheid. En die gaat al deze politici inhalen.

HUGO DE JONGE

De Jonge over #ikdoenietmeermee: “We moeten het met elkaar doen”

Wat een giller! Dat hij het durft te zeggen?! Met elkaar doen?? Elkaar verraden bedoel je?

Jullie doen het alleen en hebben lak aan iedereen. Iedereen!!

In plaats van met mensen in gesprek te gaan, censureren ze al deze mensen en zetten ze weg als complotgekkies. Tegen huisartsen wordt gezegd dat het kwakzalvers zijn. en van Mark Rutte moeten we niet juichen maar “gewoon onze bek houden”.

Er is in de 9 maanden coronawaanzin geen enkel moment geweest dat men wilde luisteren naar mensen die wat te vertellen hebben. Die feiten onderzoeken.

Niets daarvan. Er is geen moment rekening gehouden met de burgers. Dat deze mensen hun mond nog open durven te trekken is echt van de zotte. Hoe perst ie deze zin eruit. De psychopaat. Want dat ben je als je een beleid voert dat vele malen dodelijker is dan dat hele virus. Doe normaal man! Wat denkt Hugocaust wel niet?

We zouden graag willen weten welke conclusies het Pieter Baan Centrum trekt na dit soort mensen onderzocht te hebben.

Hebben ze niet door hoe schuldig ze zijn en hoeveel bloed zij aan hun handen hebben? Waarschijnlijk wel. Kijk die gezichten. Die zien er niet zo fris meer uit. Hebben ze echt niet door dat ze letterlijk een fascistisch beleid voeren met slechts een flinterdun verhaal om dat te verdedigen? Voor 10 man op de IC? Jawel! Dat hebben ze wel. Ze MOETEN dit doen.

En nu opgeven is schuld bekennen aan de vernietiging van Nederland. Maar doorgaan is nog veel erger. Ze zetten echt hun eigen leven op het spel. Mensen willen deze figuren letterlijk fileren. Alles is ze afgenomen.

De reactie van deze man in deze video mag dan primitief lijken. Wanneer je weet waarom deze man zo reageert, dan houdt hij zich nog in. Deze frustratie zit diep opgekropt in heel veel Nederlandse burgers.

We zijn nog coulant. We waarschuwen nog. Doorgaan is uitstel van executie. STOP HIER MEE!!

Het gevaar met dit soort mensen is dat het ze naar hun kop stijgt en ze een soort alles of niets beleid gaan voeren. We merken al aan Rutte dat hij er helemaal doorheen zit en zijn verhaal slechts met een naar beneden gebogen hoofd durft te vertellen. Maar hij gaat door. Deze mensen gaan middelen zoeken om hier zelf psychisch doorheen te komen.

Deze video deed ons walgen. Zoveel onrecht en zoveel onzin en nog geen 2 minuten tijd. (Bron RTL)

Het zal niet in hem opkomen dat de mensen die in het begin samenwerkten met deze figuren, wakker zijn geworden. Hij lijkt (speelt) verbaasd te zijn.

Kijk Hugo, dit virus is inderdaad onder ons. Het is een coronavariant. We leven al een hele lange tijd met dit soort virussen en we bouwen immuniteit op. Daarbij is een bevolking prima in staat om zelf verantwoording te nemen. Mensen zien dat deze maatregelen geen enkel effect hebben en dit virus is er één uit duizenden. Het is niets. We gaan hier mee leven en klaar. Altijd al gedaan. Dus waarom juist bij dit zwakke virus deze heisa?

En over draagvlak gesproken… De mensen uit onderstaande poll komen uit alle lagen van de samenleving. Ruim 2.200 mensen vinden dit:

Van de 2.200 mensen denkt 91% dat jullie het liefst zouden willen dat er veel meer coronadoden vallen in Nederland om jullie beleid door te zetten.

2.200 mensen. En deze eerste poll komt niet alleen bij onze achterban terecht, voordat men dat denkt. Wij stemmen overigens ook JA. We weten waar dit beleid vandaan komt en we weten dat jullie taak is om dit recht te praten.

De Jonge: “Het is goed om kritisch te zijn. Vragen stellen moet. Dat is ook goed. Maar zo maar niet meer meedoen, zo werkt de samenleving niet. Dat kan niet.” (bron)

Deze man heeft een bord voor z´n kop zo groot als een flat. Ieder woord in deze zin is een leugen en een belediging.

Het is inderdaad goed om kritisch te zijn en vragen te stellen. Maar wat als je nooit gehoor krijgt en je wordt weggezet als een gekkie? Een kwakzalver? Iemand die zijn bek moet houden? Omdat we aso´s zijn?

Vragen stellen? We stellen ze al maandenlang maar we krijgen geen antwoorden.

De enige vragen die dit ontoerekeningsvatbare kabinet gesteld krijgt, zijn de vragen van de “journalisten” van de mainstream media. Geen kritische vragen dus. Die journalisten zijn overigens net zo schuldig. Zij zullen boeten.

Er is geen ruimte voor kritiek, Hugo. Wij worden opgesloten en hebben niets te zeggen. Over zo´n belangrijke gebeurtenis, wordt niet eens de moeite genomen om eens heel serieus te kijken naar de andere kant van het verhaal. Deze schoolmeester is zelf blijkbaar niet in staat om de statistieken in een bepaalde context te zetten. Huur een statisticus in. Die brandt dit hele coronaverhaal plat. De wetenschap brandt dit verhaal plat. Jullie wetenschappers zijn niet “De Wetenschap”. Stop met het liegen tegen het volk.

Waar zijn die debatten met andere experts, medische professionals en virologen? Wetenschap is een eeuwige zoektocht naar de waarheid en niet die absolute waarheid uit de monden van een stelletje wetenschappers die men zelf bij elkaar raapt.

[the_ad id=”29738″]

Dan over de draai van mensen die ze inhuurden.Let op. Citaat de Jonge bij RTL4:

Vooral de deelname aan de actie door rapper Famke Louise zorgde voor opgetrokken wenkbrauwen bij De Jonge. Zij werd in het voorjaar ingehuurd door het ministerie van Volksgezondheid om jongeren op te roepen zich te houden aan de coronamaatregelen. “Dat maakt deze move extra merkwaardig”, aldus De Jonge.

De mensen worden wakker, Hugo. Jullie kunnen steeds minder mensen voor jullie karretje spannen.

“Zo werkt de samenleving niet.” Samenleving?? Jullie hebben onze samenleving gesloopt met jullie nieuwe normaal. Hoe imbeciel denk je wel niet dat we zijn? 10 mensen op de IC. Hallo? Horen jullie jezelf wel?

En met jullie PCR positief getesten. Ga eens griep testen doen? Nu gelijk? Je schrikt je rot. Volgens jullie logica zouden we nu voor de griep in een zware lockdown moeten. De griep is dodelijker en raakt gemiddeld mensen 17 jaar jonger, he? Neem dat ook even mee. Feiten.

De enige reden dat er nog steeds Nederlanders achter dit verhaal aanhobbelen is omdat jullie de media in de hand hebben. Naïeve mensen en mensen die andere zaken aan hun hoofd hebben dan de politiek en het wereldnieuws volgen, geloven nog enigszins in jullie sprookje. Maar deze geest is uit de fles. En die krijgen jullie er nooit meer in.

[the_ad id=”29753″]

KLAAS DIJKHOFF

“Of het nou je favoriete zanger is, een drukke rapper of je broer, laat ze weten dat we snappen dat het ook voor hen nare tijden zijn, maar een dodelijk virus is geen spel waar je even mee kunt stoppen. #Coronadoetwelmee”, beklemtoont VVD-fractieleider Klaas Dijkhoff.

Paniek he? Maar niet om het virus of mensenlevens. Maar het beleid valt in duigen en ook Klaas kan geen kant meer op. Kan wel, als het een mens was met een geweten. Maar hij doet het niet. Ook met jou wordt afgerekend, Klaas.

 

D66-fractieleider Rob Jetten sluit zich bij hem aan. “Ik snap de frustratie best, maar ik snap niks van deze oproep. Kritische vragen stellen mag, maar beïnvloed mensen niet met deze verkeerde boodschap. Voor iedereen geldt: houd je aan de regels. Dan kunnen we straks allemaal weer naar optredens of de kroeg.#ikdoewelmee.”

Ach, Rob Jetten. Bedankt voor je bijdrage, jongen. We nemen het net zo serieus als de uitspraken van Dolf Jansen en Claudia de Breij.

Het griepseizoen komt er weer aan en dan kunnen ze weer proberen de bevolking gek te maken. Alsof we compleet hersenloos zijn worden we belazerd en toegesproken.

Maar daar trappen we niet meer in. Want wonderbaarlijk genoeg waren er afgelopen seizoen ineens geen griepdoden meer. Dat terwijl er normaal gesproken zo´n 6.000 mensen aan de griep overlijden per jaar. Maar dat is niet het enige. Dit hele verhaal is al zo lang geleden gedebunked, je kunt echt niet om de waarheid heen.

Corona, of SarsCov2 is NIET levensgevaarlijk en er is GEEN pandemie.

Wij staan achter #ikdoenietmeermee.

Nederland wordt een afgrijselijk land met een nog afgrijselijkere samenleving als deze psychopaten niet gestopt worden. Dat isgeen overdrijving. Zet de gevolgen maar eens naast de coronaslachtoffers neer. En dan moet het ergste nog komen! Dit doet geen enkel persoon met een geweten de mensen aan. W

achten op de verkiezingen duurt te lang. Wij als volk moeten deze mensen aanklagen, wegjagen, bij de oren uit Den Haag slepen. Wat dan ook. Ze moeten weg! Zij slopen Nederland. Zij slopen de horeca. Zij slopen mensen psychisch en economisch en zij zetten mensen tegen elkaar op.

Wij roepen ook iedereen op te stoppen met het opvolgen van welke coronamaatregel dan ook en zelf je verantwoording te nemen wanneer het om ouderen gaat. Ouderen moet de een keus geven worden hoe ze het laatste gedeelte van hun leven willen inrichten en welk risico ze willen nemen.

Dát is gezond verstand!

Nederland, stop met het opvolgen van de coronamaatregelen!


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x