Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Pandemieverkoper Marc van Ranst boos op BPOC2020

Verspreid de vrijheid!

Ziet van Ranst de bui al hangen?

Marc van Ranst, de Vlaamse pandemieverkoper en media-viroloog, blijkt nogal geïrriteerd te zijn nu de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie (BPOC2020) daadwerkelijk actie gaat ondernemen en samen gaat werken met andere landen.

De oplichter die het grootste gedeelte van België in staat van angst heeft gezet door zijn manipulatieve optreden en zijn nooit uitgekomen voorspellingen, beschuldigt nu de BPOC2020 van intimidatie, geld aftroggelen en nog wat onduidelijke “delicten”.

Hij is niet boos vanwege donaties of vanwege “arme mensen die geld worden afgetroggeld.” Dat interesseert dit soort mensen juist niets. Het zijn juist dit soort mensen die voor alles over lijken gaan.

Nee, Marc begint nattigheid te voelen. En dat is vermakelijk om te zien. Zijn Tweets zijn hilarisch en infantiel.

Deze zelfingenomen puppet zal zich moeten verantwoorden.

Figuren als van Ranst zijn wezens met een enorm ego en zero empathie. Zij staan maar voor één belang: het eigen belang.

Marc van Ranst staat in de top 10 van verantwoordelijken in België en Nederland voor al het leed dat is voortgekomen uit deze mislukte poging om de bevolking voor de gek te houden.

Mislukt omdat de waarheid Marc van Ranst aan het inhalen is. Uiteraard trapten te veel mensen in zijn absurde praatjes en zijn we nog lang niet uit het leed wat ons aangedaan is en nog aangedaan gaat worden. Zolang je daar maar op voorbereid bent, kun je positief blijven. De man heeft ontzettend veel bloed aan zijn handen en zal berecht worden.

Hoe Marc van Ranst de boel belazerd heeft? Hij legde het u in 2019, nog vóór de pandemie, zelf vol trots en zelfingenomenheid uit. Tot in detail. Trots als een pauw. Daaraan zie je dat het een empathieloos wezen is.

Luister nog eens naar deze manipulatieve zwendelaar:

BPOC2020

Nu spuwt hij zijn gal op mensen die opstaan tegen deze tirannie.

Woest is hij op de BPOC2020 die de waarheid boven tafel probeert te krijgen.

Maar Marc, de geest is uit de fles. De BPOC2020 is niet je enige probleem.

Het aantal artsen, zij het veel te laat in vele gevallen, en gerenommeerde wetenschappers  die met de waarheid naar buiten treden stijgt.

De media en Big Tech doen er alles aan om dit te censureren maar dat zal de collectieve bewustwording van een grote groep mensen wellicht vertragen maar niet voorkomen.

Dat weet van Ranst wel en dus, zoals we gewend zijn van leugenaars en zielige trollen, wordt het BPOC, net als iedereen die vraagtekens zet bij deze absurde crisis,  als “antivax-clubje” met “fantasietribunalen” weggezet. Altijd schelden. Nooit onderbouwingen. Nooit.

Je kunt leugens ook niet onderbouwen.

 

Reactie BPOC2020

De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie reageerde als volgt:

“De Belgische viroloog Marc van Ranst heeft op Twitter smadelijke en lasterlijke uitlatingen gedaan t.a.v. de BPOC2020.”

“De BPOC2020 accepteert geen enkele aantasting van haar eer en goede naam. Eén van de advocaten van de BPOC2020 heeft deze sommatie verstuurd aan dhr. van Ranst.”

https://bpoc2020.nl/wp-content/uploads/2021/06/KM_C25821062717400.pdf

Heldere taal en wellicht de beste manier om te reageren als onderzoekscommissie zijnde.

Overheid

Niet alleen Marc van Ranst probeert mensen die de waarheid verkondigen of op tafel willen hebben te demoniseren. Ook onze eigen overheid stelde dat de commissie “intimiderende trekjes” heeft. (bron)

Je moet wel lef hebben. Mensen voorliegen, hun vrijheden afnemen, ze dwingen belachelijke niet werkende mondkapjes op te zetten, hun ziel en zaligheid kapot maken en opsluiten in huis en dan vervolgens commentaar leveren op een gevaarlijke manier op een commissie die wél naar de burgers luistert en ALLE recht heeft dit te ondernemen. Dat heet democratie.

De politiek straalt zonder enige schaamte uit dat de Democratie allang is opgeheven en dat de strijd al gewonnen is maar daar kunnen ze zich wel eens goed in vergissen.

Dit soort mensen zijn door en door slecht. Het is jammer dat heel veel mensen zo gewend zijn aan vrijheid en zich niet in kunnen denken dat mensen in machtsposities in en in Duivels kunnen zijn.

Lees ook:

BPOC2020 bundelt krachten met 7 landen en Fuellmich in aanklacht ICC


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
15 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
15
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x