Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Pandemie van de ongevaccineerden

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 

Een gevaccineerde en een ongevaccineerde liepen samen in de natuur. Een prachtige heuvelachtige bosrijke omgeving.

Maar daar hadden ze weinig oog voor. Ze discussiëerden heftig, tot bijna ruzie aan toe. U begrijpt wel waarover!

Plots zagen ze verderop op een heuvel een leeuw. De leeuw had het tweetal ook gezien en stond te grommen. Stap voor stap kwam de leeuw dichter bij.
De leeuw versnelde plots zijn pas en kwam steeds dichterbij. De gevaccineerde wilde het op een lopen zetten.
Maar de ongevaccineerde ging op een boomstam zitten, maakte zijn rugzakje open en haalde daar een paar sportschoenen uit en bond die onder.
De ongeduldige gevaccineerde stond erbij en keek ernaar en zei tegen de ongevaccineerde:
“denk je nou echt dat je met die schoenen harder kan lopen dan die leeuw???”
Waarop de ongevaccineerde antwoordde:
“het gaat er niet om dat ik harder kan lopen dan die leeuw, het gaat erom dat ik harder kan lopen dan jij!!”
.

Wat ik met dit verhaal wil zeggen is dat het voor de dictators die ons dit allemaal aandoen, van het grootste belang is dat er geen ongevaccineerden meer zijn. Of ze hun instructies van bovenhand krijgen opgelegd (kom ik zo nog op terug) of dat het gewoon oneindige domheid is…. Dat ze gewoon niet kunnen toegeven dat ze de foute weg ingeslagen zijn….

Die conclusie moet u zelf maar trekken. Daarover zijn heel veel meningen, daar is al veel over gediscussiëerd en gefilosofeerd, maar er is ook heel veel bewijs voor te vinden en al vaak hier op CSTV gepubliceerd.

Waarom mogen er geen ongevaccineerden overblijven?

Die vraag moet u zich eens goed stellen. 85 % van de Nederlanders, 90 % van de Vlamingen hebben de gifspuiten tot zich genomen. En de problemen zijn minimaal zo groot als tijdens het begin van het griepseizoen van vorig jaar, toen nog niemand die ‘alles verlossende spuit’ tot zich had genomen.

En nu moeten die laatste 10, 15 % van de mensen al de problemen gaan oplossen? Als dat kleine groepje zich ook laat infecteren met die gifspuit, dan is de weg naar de vrijheid opeens wel open????

Dat gelooft helemaal niemand die nog één of twee grijze cellen daarboven heeft die het nog doen.

De werkelijke reden is dat de machthebbers niet willen dat straks blijkt dat bij de ongevaccineerden er weinig tot geen gezondheidsproblemen zijn wat betreft de griep en de spuitschade en dat het juist de gevaccineerden zijn die zwaar de klos zijn.

Van deur tot deur wil hufter de jonge gaan.

Aufmachen: spuit erin of op de trein…

Nou ja, dat gaat nu nog eventjes iets te ver. Daarbovenop, kom maar eens met dit soort akties aan mijn voordeur, er zal rijkelijk bloed vloeien.

Dus daarom komt er 2G en straks 1G, zonder spuit kom je straks gewoon nergens meer binnen. Ze zijn al bezig om dat met pasjes en toegangspoortjes te regelen. Zoals bij de ingang van het metrostation, als jouw pasje niet (o.a.) bewijst dat je op tijd (elke 3 maanden) braaf je spuitje hebt genomen, gaat het tourniquetje niet open. Die van de kroeg niet, die van het theater niet, die van de winkel niet, die van de supermarkt niet, en ach, weet je wat, ook het tankstation kom je niet meer binnen.

We zullen jullie wel klein krijgen!

Maar nu nog even terugkomend op de vraag of het soms van bovenaf opgelegd kan zijn?!?!?!?!

U heeft het hufter de jonge vast wel horen zeggen: “Dit is een pandemie van de ongevaccineerden”

Weet u nog dat een tijdje geleden vrijwel alle deelnemers/veroorzakers van de werelddictatuur allemaal en overal riepen:

Build Back Better

We hebben daar volgens mij wel een filmpje van geplaatst. Die kreet is niet opeens spontaan op alle delen van de wereld door de dictatortjes zelf verzonnen. rutler deed er zelf ook aan mee! klaus schwab (de professor, de goede vriend van rutler) heeft deze kreet gedicteerd om overal in toespraken te gebruiken.

Het is voor de meeste mensen niet voor te stellen dat over de hele wereld deze zelfde onzin regels en maatregelen worden uitgerold en dat alle (zogenaamde) democratische bewinden hieraan meewerken. Maar vergis u niet. Aan dit plan is al vele tientallen jaren gewerkt. Dit is tot in vele details voorbereid. Ook hierover hebben we op CSTV al vaak bericht.

Als u de Duitse en Engelse taal machtig bent raad ik u aan om onderstaande video in zijn geheel te bekijken. Als u weinig tijd heeft of deze talen niet beheerst (geen nederlandse ondertiteling), kijk dan eventjes vanaf miniuut 4.25 en luister naar wat dictatortjes en andere nitwits over de hele wereld opeens uitkramen:

video

 

Ik geloof helemaal niets van de theorie dat per ongeluk de verkeerde weg is ingeslagen en dat ze dat niet willen toegeven. In mijn eerste column op CommonSenseTv van bijna anderhalf jaar geleden had ik daar al zwaar mijn twijfels over geuit.

De meest relevante vraag die onlangs door Gideon werd gesteld in de toelichting van het rivm aan de kamerleden, werd botweg afgewezen.

Gideon stelde een vraag (voor de 2e keer, want de 1e keer werd die niet beantwoordt) of het rivm en het kabinet nog steeds van mening zijn dat de spuiten de ‘weg naar de vrijheid’ zijn. Dat is ons immers al die tijd door hufter de jonge voorgehouden. Die vraag mocht echter van (een of ander tering) wijf, ze heet kuiken en is waarschijnlijk getrouwd met meneer Uils, niet worden gesteld.

Kijk en luister. Het duurt 6 minuten maar het belangrijkste komt in de laatste minuut.

 

 

Astra Zeneca,

u weet wel, die spuitproducent die met ons belastinggeld de (sp)uitvinding heeft gedaan in ruil voor de belofte ze ze dan tegen kostprijs aan Europa gaan verkopen, heeft bemoedigend nieuws:

De Pandemie is voorbij!

Beetje raar bericht leek mij dat omdat in vrijwel alle Europese landen moord en brand wordt geschreeuw en alle terroristische maatregelen en nog veel meer ellende weer worden ingevoerd.

Nader onderzoek wijst echter uit dat Astra Zeneca een contract heeft dat zegt dat alleen tijdens de pandemie de gifspuiten tegen kostprijs worden verkocht. Ze hebben nu de zelf de pandemie als voorbij verklaard zodat ze nu ook kunnen gaan binnenlopen met de verkoop van gifspuiten.

 

Denk hier even goed over na: Met ons belastinggeld hebben ze een gifspuit ontwikkeld. Gratis en zonder risico voor hen. En nu mogen wij ook aan hun de hoofdprijs betalen voor de gifspuiten. Dit moet een idee’tje van bill ( u weet wel, die filantropische weldoener, geweest zijn. Want ook daar heeft hij zijn vingers in de pap)

 

Jasper heeft weer een informatieve Experience gemaakt waar u zeker ook even naar moet kijken.

(Even een berichtje aan Jasper: jij zou toch inmiddels moeten weten dat het verboden is om de namen van tuig als de jonge met hoofdletters te schrijven. Ik zie het dit keer door de vingers maar van Cor krijg je onverbiddelijk een gele kaart 😉 :

 

 

Beste mensen, ik zit inmiddels in een zware dip. Dit gaat niet meer goed komen. Hoeveel waarheden er ook aan het licht komen. Hoeveel misstanden er ook aan de kaak gesteld worden. Hoeveel leugens er ook ontmaskerd worden……

Hoeveel demonstranten er ook komen opdagen (in België ongeveer nul, in Nederland enkele tienduizenden, maar in andere landen soms 100 duizenden of nog veel meer) het maakt ze allemaal geen flikker uit. Het plan wordt voortgezet.

Waar kunnen wij nog heen? Wat kunnen wij nog doen? Individuen kunnen niks uitrichten. Het verzet had moeten komen van bedrijven en horeca. Die hadden de grens moeten trekken. Maar lekker laf meedoen met de dictators, want we krijgen toch compensatie!!!

(die u en ik uit eigen zak betalen en hun het recht geven ons de toegang te weigeren)

Ik sprak zojuist met mijn lieve schoonzusje in Lima die tot 15 december de tijd krijgt om een gifspuit te nemen, anders wordt onze éigen winkel waar zij werkt gesloten!!!! Het terrorisme van de dictatoriale regimes kent echt geen grenzen.

Wat rest ons nog?

De spuit of de trein?…..

Vergis je niet hoor lieve mensen. Deze foto was nog in zwart/wit.

Ze zijn tot alles in staat. U denkt misschien dat dit soort praktijken van een lang en ver verleden zijn.

Ik heb een tijdje in Cambodia gewoond en de voorvader van hufter de jonge (pol pot) heeft daar nog niet zo lang geleden 25 % van zijn eigen bevolking laten uitmoorden. Deze foto is in kleur:

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture