Paasopstand: LOCKDOWN-weigeraars belagen POLITIE

In het paasweekend vonden er verschillende vechtpartijen plaats tussen Duitse burgers en politie.

Een grote groep Duitsers gooide met stenen naar de dienders, ook haalden zij allerlei andere wapens te voorschijn, waaronder ploertendoders en ijzeren staven.

In Frankfurt bleek op Goede Vrijdag dat verscheidene groepen mensen helemaal klaar zijn met social distancing.

Handhavende agenten die uit hun politiewagen stapten kwamen oog in oog te staan met een muitende meute die hen met grote stenen begon te bekogelen.

Elders werd een andere agent door 20 man besprongen toen hij boetes wilde gaan uitdelen.

Een horde mensen gebruikte dakpannen en stalen pijpen om zich te verzetten tegen de onderdrukkende lockdown reglementen.

Toen een controlerende agent een grote steen tegen zijn hoofd kreeg en de politie daarna charges uitvoerde, wierp een individu een vijf kilo wegende metalen plaat richting de ordehandhavers, maar miste op een haar na zijn doelwit.

Na een intensieve klopjacht met inzet van een politiehelikopter werden 6 personen opgespoord en gearresteerd in een appartementencomplex.

Daar werd een arsenaal aan verboden wapens aangetroffen: samoerai zwaarden, lange messen, boksbeugels en ninja nunchaku vechtstokken.

Alles werd door de politie in beslag genomen.

Één ontevreden jongen in Frankfurt stak een agent met een mes.

Niet fijn, maar helaas beginnen sommige politie zich te gedragen als gestapo´s nu ze zich machtig voelen. Wanneer je mensen ineens het gevoel geeft een  complete samenleving te beheersen dan is dit een vrij logisch en natuurlijk gevolg.

We raden de politiek aan hier nu heel snel mee te stoppen met deze draconische maatregelen. Veel gewone burgers lopen mijlen ver voor qua kennis en wereldbeeld op politici. En die groep blijft groeien.

Doe het nou maar, Mark Rutte. Deze collectieve ontwaking ga jij niet tegenhouden. Maar nu kun je in ieder geval nog voorkomen dat je niet figuurlijk aan de schandpaal genageld wordt wanneer het doek valt.

Bronnen:
https://www.foxnews.com/world/germany-police-attacked-coronavirus-social-distancing
https://www.dw.com/en/germany-police-attacked-while-enforcing-social-distancing-measures/a-53098580

In Duitsland eisen de 2 grootste politie-unies er op om grote schaal drones (met gezichtsherkenning) te gebruiken. Zodat de mensen netjes in de pas blijven lopen.
#coronoia #machtsmisbruik #politiestaat

Bron:
https://www.dw.com/en/german-police-mull-wide-use-of-drones-for-corona-surveillance/a-53085401

OOK OPSTAND IN FRANKRIJK

En zondagavond in de Franse minima-wijk Nogent-sur-Oise gooiden rebellerende jongeren op eerste paasdag met mortieren en vuurwerk naar de gendarmes. De opstandelingen wilden gewoon naar buiten en weigerden de lockdown nog langer te aanvaarden.

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x