NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Paasopstand: LOCKDOWN-weigeraars belagen POLITIE

In het paasweekend vonden er verschillende vechtpartijen plaats tussen Duitse burgers en politie.

Een grote groep Duitsers gooide met stenen naar de dienders, ook haalden zij allerlei andere wapens te voorschijn, waaronder ploertendoders en ijzeren staven.

In Frankfurt bleek op Goede Vrijdag dat verscheidene groepen mensen helemaal klaar zijn met social distancing.

Handhavende agenten die uit hun politiewagen stapten kwamen oog in oog te staan met een muitende meute die hen met grote stenen begon te bekogelen.

Elders werd een andere agent door 20 man besprongen toen hij boetes wilde gaan uitdelen.

Een horde mensen gebruikte dakpannen en stalen pijpen om zich te verzetten tegen de onderdrukkende lockdown reglementen.

Toen een controlerende agent een grote steen tegen zijn hoofd kreeg en de politie daarna charges uitvoerde, wierp een individu een vijf kilo wegende metalen plaat richting de ordehandhavers, maar miste op een haar na zijn doelwit.

Na een intensieve klopjacht met inzet van een politiehelikopter werden 6 personen opgespoord en gearresteerd in een appartementencomplex.

Daar werd een arsenaal aan verboden wapens aangetroffen: samoerai zwaarden, lange messen, boksbeugels en ninja nunchaku vechtstokken.

Alles werd door de politie in beslag genomen.

Één ontevreden jongen in Frankfurt stak een agent met een mes.

Niet fijn, maar helaas beginnen sommige politie zich te gedragen als gestapo´s nu ze zich machtig voelen. Wanneer je mensen ineens het gevoel geeft een  complete samenleving te beheersen dan is dit een vrij logisch en natuurlijk gevolg.

We raden de politiek aan hier nu heel snel mee te stoppen met deze draconische maatregelen. Veel gewone burgers lopen mijlen ver voor qua kennis en wereldbeeld op politici. En die groep blijft groeien.

Doe het nou maar, Mark Rutte. Deze collectieve ontwaking ga jij niet tegenhouden. Maar nu kun je in ieder geval nog voorkomen dat je niet figuurlijk aan de schandpaal genageld wordt wanneer het doek valt.

Bronnen:
https://www.foxnews.com/world/germany-police-attacked-coronavirus-social-distancing
https://www.dw.com/en/germany-police-attacked-while-enforcing-social-distancing-measures/a-53098580

In Duitsland eisen de 2 grootste politie-unies er op om grote schaal drones (met gezichtsherkenning) te gebruiken. Zodat de mensen netjes in de pas blijven lopen.
#coronoia #machtsmisbruik #politiestaat

Bron:
https://www.dw.com/en/german-police-mull-wide-use-of-drones-for-corona-surveillance/a-53085401

OOK OPSTAND IN FRANKRIJK

En zondagavond in de Franse minima-wijk Nogent-sur-Oise gooiden rebellerende jongeren op eerste paasdag met mortieren en vuurwerk naar de gendarmes. De opstandelingen wilden gewoon naar buiten en weigerden de lockdown nog langer te aanvaarden.

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Infinite awareness

Het was te verwachten dat dit zou gebeuren en de bal ligt nu bij de slappe ruggegraatloze leiders van europa om deze lockdownwaanzin te stoppen.
Anders is het een ieders recht en verplichting om in opstand te komen tegen deze tirannie. Dit gaat ook helemaal niet meer om het virus maar om macht want uit het zicht van de bevolking gaan ze gewoon door met 5G masten overal neer te planten en miljarden gaan naar die corrupte EU fondsen om banken overeind te houden. Het word tijd dat dit stopt.

Paul picavet

Het is niet de lockdiwn zelf maar wel het onverantwoirde gedrag van de regeringen op alke gebied. Maar zeker migratie en niet ingrijpen in bepaalde gevalken en dan het gedrag van de ordehandhavers. Corona is wat de laatste drupoel is die het vat laat overlopen.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x