CommonSenseTV – Door burgers voor burgers
 
Nieuws, gebracht door burgers met een groot hart voor Nederland. 
 
Op CommonSenseTV plaatsen onafhankelijke burgers wat zij u willen laten zien in de vorm van artikelen, columns of opiniestukken.
 
We maken gebruik van ons recht op de vrijheid van meningsuiting. 
Alles wat geplaatst wordt, moet goed onderbouwd zijn. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar eigen schrijven.
 
Een revolutie van gezond verstand is in aantocht. Anno 2020 zou de gemiddelde mens veel beter geïnformeerd moeten zijn dan nu het geval is, in dit digitale tijdperk. 
 
De grootste redenen die deze evolutie van common sense afremmen zijn de mainstream media en onze politici. 
 
Nog steeds is een hele grote groep mensen in Nederland die slecht geïnformeerd zijn over wat zich werkelijk afspeelt in wereld. 
 
Alle media, in de mainstream zijn er geen uitzonderingen, dienen een bepaalde agenda en zijn niet onafhankelijk. Dit zorgt voor eenzijdig nieuws waardoor mensen een totaal verkeerd wereldbeeld krijgen. Vooral in deze tijden is dat gevaarlijk omdat deze mensen, na zoveel jaar voorgelogen te zijn, moeilijk zijn te overtuigen dat alles wat hen verteld is een leugen blijkt te zijn.
 
Het is nu harder nodig dan ooit om de massa wakker te schudden want onze vrijheid staat op het spel. Hier laten wij de andere kant van het verhaal zien. Het échte nieuws
 
Dit is onze kans op weg naar een samenleving gebaseerd op rationalisme en realisme. Zij weten dat. Het is hun laatste kans…
 
Kennis is macht. Eensgezinde burgers zijn een nachtmerrie voor politici met een eigen agenda en hun honger naar macht.
 
Gelukkig onderschatten de overheid en de media een steeds groter wordende groep burgers die dwars door de politieke correctheid heen prikt en vaak veel beter geïnformeerd zijn dan zij zelf.
 
Wij zijn een onafhankelijk platform en dat zal altijd zo blijven. Dat is een belofte. Onze ziel wordt niet verkocht.
 
Wij schrijven onafhankelijk van elkaar. Oprecht en zonder politieke correctheid.
 
Oprecht nieuws. Gebracht door burgers, voor burgers. 
 
Vrijheid en democratie in een soeverein Nederland! Daarvoor is dit opgebouwd. Daar strijden wij voor.