CommonSenseTV – Door burgers voor burgers
 
Nieuws, gebracht door burgers met een hart voor Nederland. Wij kijken verder dan de eenzijdige en corrupte mainstream media.
 
Het tijdperk van het gezonde verstand is in aantocht in dit digitale tijdperk. Maar het is nu harder nodig dan ooit om de massa wakker te schudden want we worden met alle macht tegengewerkt en zowel de media als de politiek is alle schaamte allang voorbij.
 
Dit is onze kans op weg naar een samenleving gebaseerd op rationalisme en realisme. Zij weten dat. Het is hun laatste kans…
 
Wij burgers hebben zoveel kennis voorhanden. En kennis is macht. Zij weten dat. Hun bizarre klimaat- en coronaverhalen houden geen minuut stand in een intelligente samenleving die wij kunnen creëren met z´n allen.
 
De overheid en de media onderschatten een steeds groter wordende groep burgers die door de politieke correctheid heen prikken en vaak veel beter geïnformeerd zijn dan zij zelf.
 
Wij zijn onafhankelijke burgers. Niemand zal CSTV in handen krijgen. Geen sponsors die veel geld bieden om zo een vinger in de pap te hebben. Geen politieke agenda. Geen advertenties van multinationals.
 
Artikelen en columns geschreven naar eer en geweten en zo goed mogelijk onderbouwd. Onafhankelijk van elkaar. Niemand die een auteur beïnvloed.
 
Oprecht nieuws. Gebracht door burgers, voor burgers. 
 
Vrijheid en democratie in een soeverein Nederland! Daar staan wij voor. Daarvoor is dit opgebouwd. Dat is democratie en vrijheid.