Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Ouders verliezen voogdij – Geen toestemming gegeven voor geslachtsverandering dochter

Een Fins echtpaar zijn de voogdij over hun 15-jarige dochter kwijt geraakt omdat ze geen toestemming verleenden aan hun minderjarige dochter zich om te laten bouwen tot man. 

Twee jaar geleden, vlak nadat de Finse familie was verhuist naar een ander EU-land, vertelde de tiener aan haar ouders dat ze dacht dat ze in het verkeerde lichaam was geboren en ze wilde/eiste een hormonen-therapie. (bron)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Ze was pas 15 jaar oud en we konden gewoonweg niet toestaan dat ze hormonen zou gaan gebruiken.”

Nadat de ouders bleven weigeren haar hormonen te laten gebruiken werd de dochter boos en deed samen met een vriend aangifte tegen haar eigen ouders.

Kort daarop heeft de regering besloten het voogdijschap van de ouders in te trekken. In welk land dit gebeurde is niet duidelijk. De redactie van svenska.yle.fi werd verzocht het land niet te noemen en ze hebben die wens gerespecteerd. (bron)

Het meisje is in een verkeerde linkse vriendenkring beland waarin men elkaar de genderwaanzin en LGBT-onzin aanpraat. Dat is het hele probleem rondom de gender discussie.

Wanneer iemand in een ander lichaam wil leven, volwassen is en zich er happy bij voelt, prima. Leven en laten leven. Dat gebeurde vroeger ook en daar waren nooit problemen mee. Je werd waarschijnlijk raar aangekeken en er werd gegniffeld. Maar dat gebeurt bij iedere persoon die een beetje afwijkt van het gros van de mensen.

Maar de aandachtstrekkers zoals de feminazi´s en LGBT beweging tezamen met heel veel waanzinnige mensen en de media sporen mensen en minderjarigen aan om in deze hysterie mee te gaan. En juist dát haalt het bloed onder de nagels vandaan bij weldenkende burgers omdat die heel goed zien waartoe deze waanzin leidt. En de pers gaat er helemaal in mee. 

 

 

 

 

Sinds de extreem Marxistische media deze travestieten-agenda begon te draaien, is het aantal kinderen dat zich ineens om willen laten bouwen explosief gestegen de laatste jaren.

Het valse en gemene argument van de media en die zieke figuren zelf  is vaak: “Dit is het bewijs dat mensen eindelijk uit de kast durven te komen dankzij ons.”(bron)

Dit is een grove leugen waar alleen mensen die niet een stap verder kunnen denken intrappen.

Een voorbeeld is de NHS transgender-kliniek en Groot-Brittannië. In 2010 bouwden ze 94 mensen om. In 2018 waren dat er 2.519 waarvan de jongste slechts 3 jaar oud was.

Zie hier het allereerste filmpje dat CommonSenseTV op Youtube plaatste. Een korte en duidelijke speech:

Steffen Königer van de AfD over gender-waanzin:

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

Reageer

  Subscribe  
Abonneren op

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

“De compacte waterontharder gaat om uw waterleiding en het magnetisch veld en voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren.”

We hebben het geprobeerd. Of het duurzamer is voor de apparaten is nog te vroeg om te zeggen. Kalkaanslag hadden we al weinig last van maar nu helemaal niet meer..

En het drinkwater smaakt inderdaad veel zuiverder. Common sense.

Via deze aanbieding €130 euro korting en u steunt CSTV
  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • 1 Amfa4000 is geschikt voor het hele huis
  • Krachtig systeem 0.117 Tesla = 1170 Gauss
  • Geschikt voor elk type woning
  • Zelf binnen 5 minuten installeren
  • Gratis bezorgd
  • Geen service- en onderhoudskosten
  • Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.