nl Nederlands

Orbán, Salvini en Maréchal smeden Europese Alliantie

Italiaan Matteo Salvini, Hongaar Viktor Orbán en Française Marion Maréchal gaan samen een Europese Alliantie smeden. (bron)

Voor veel patriotten klinkt dit als het absolute dreamteam.

Het was sensationeel nieuws deze week dat de drie begin februari samen het podium gaan betreden in Rome. Maréchal is het knappe nichtje van Marine le Pen (National Rally).

Française Marion Maréchal

De hoop van veel Europese patriotten is gericht op Salvini en Orbán.

Orbán, minister-president van Hongarije en Salvini, voormalig minister van Binnenlandse Zaken in Italië worden vanwege hun ‘dichte grenzen retoriek’ gehaat door links.

In februari zullen zij voor de eerste keer samen ten tonele verschijnen, samen met tal van Amerikaanse conservatieve kopstukken.

De conferentie ‘Nationaal Conservatisme’ wordt dan voor de tweede keer georganiseerd. Vorig jaar juli vond de première van de conferentie plaats in Washington DC.

De tweede ronde vindt plaats in het elegante Grand Hotel Plaza in Rome.

De organisatie is in handen van ‘Natione Futura’ (Natie van Morgen), een rechts-conservatieve denktank.

De denktank is politiek gezien nergens aan gebonden maar zij overlappen op veel gebieden de stellingname van Giorgia Meloni.

Giorgia Meloni, van Fratelli d’Italia (broeders van Italië), is het Italiaanse antwoord op Marine le Pen en zowel een bondgenoot als een radicalere concurrente van Matteo Salvini.

Trump-adviseur Steve Bannon is ook van de partij om de Europese populisten in Italië te komen ondersteunen en hij heeft ook reeds goede banden aangeknoopt met het Vaticaan.

Francesco Giubelei (28), voorzitter van denktank Natione Futura, liet weten dat de conferentie het debat over ‘de rol van de natie‘ zal aanzwengelen.

De denktank krijgt hulp van andere denkfabrieken:

Het Hongaarse Danube Instituut, Guerini e Associati uit Italië en de Amerikaanse International Reagan Thatcher Society.

Ryszard Legutko, partijfilosoof van de Poolse PiS partij en Giorgia Meloni van Fratelli d’Italia zullen ook aanwezig zijn.

Het evenement krijgt ook de medewerking van oud Reagan-adviseur en hoofd van de Amerikaanse denktank AEI: Christopher DeMuth en Islam criticus en schrijver van het boek ‘De Zelfmoord Van Europa’: Douglas Murray.

Waar zal deze Europese en Transatlantische Alliantie toe leiden?

Het staat in ieder geval vast dat de liberalen zich bedreigt voelen door de patriotten. De conferentie gooit zout in de wonden van links, door de politieke traditie van patriottisme en de vrijheid der naties voort te willen zetten.

Want Europa behoort toe aan de patriotten, en niet aan de globalisten!

Bron: https://www.compact-online.de/sensation-orban-und-salvini-schmieden-europaeische-allianz/

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriël Garcia
Gabriël Garcia

Wow, dappere conservatieve Leeuwen en prachtige patriottistische leeuwinnen en slimme strategen die de koppen bij elkaar steken voor de strijd Voor ons EUROPA van VRIJHEID, BESCHAVING en NATIE-STATEN. Dit is goed, c’est beau, this is wonderful news, dit zijn buitensporig goede ontwikkelingen. Het is zo goed om op dit internationaal politieke niveau de huidige culturele/politieke zwaktes en krachten te analyseren, en goede krachten te bundelen. Het is nodig de concrete int. tegenstanders, links globalistische politieke partijen, int. spelers en bewegingen ed. en hun machinaties (zoals censuur) te bestuderen. En ook specifieke ideologische vijanden van Europa te kennen (cultuurmarxisme,; moreel nihilisme,;… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x