Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Orban heet Nederlandse vluchtelingen welkom in Hongarije

Mocht dit kabinet aan de macht blijven en trekken ze hun globalistische beleid door, dan zijn we altijd nog welkom in Hongarije. 

Victor Orbán heeft al meerdere keren aangegeven dat zijn land openstaat voor echte vluchtelingen. Nederlanders zijn van harte welkom om onderdak te zoeken onder de vleugels van Orbán.

“Vroeger ging men vaak emigreren naar Spanje of Frankrijk. Tegenwoordig pakken landgenoten hun boeltje op en trekken ze naar Polen, Hongarije, Bulgarije en Roemenië.” aldus de Telegraaf.

Volgens NRC trekken vooral RECHTSE MENSEN en NATIONALISTEN naar Hongarije.

Wij denken dat er vooral mensen emigreren vanwege angst voor de massa-immigratie. Dit omdat ze er dagelijks veel problemen mee hebben in hun leefomgeving en de regering allang niet meer doet wat het volk vraagt en het dus alleen maar erger wordt en hun ook niet meer kan beschermen.

Al in 2017 zei Victor Orbán:

“De vossen zijn losgelaten in het kippenhok en niemand kan stoppen dat ze maar blijven winnen en winnen.”

“Natuurlijk geven wij onderdak aan echte vluchtelingen zoals Nederlanders, Duitsers, Fransen, Italianen, bange politici en journalisten, Christenen die hun land hebben moeten ontvluchten.”

“Alle mensen die het Europa  in hun thuisland zijn kwijtgeraakt mogen dat bij ons weer vinden.”

Viktor Orbán is er van overtuigd dat de massa-immigratie een aanval is van Soros en de Europese Unie.

“Samen met linkse politici, de media en mensenrechtenorganisaties hebben zij een netwerk opgebouwd om zo honderdduizenden immigranten te leveren.”

“De vorige President van de VS (Obama) en de Europese Unie hebben altijd verklaard dat immigratie nou eenmaal niet te stoppen is. Nou..  dat is het dus wel. Wij hebben het al gedaan!”

Ook zei hij in 2017 al:

“Grote roofdieren zwemmen hier in onze wateren. Dit is het grenzeloze rijk van Soros. Met tonnen aan geld en zware internationale artillerie.” 

Afgelopen maandag (21 oktober) gebeurde er iets absurds tijdens een speech van Orbán in het Parlement. Een lid van de oppositie hield hem een bord voor met daarop de tekst: “LEUGENS”.

Zie het hilarische filmpje. Iets wat we niet snel in onze Tweede Kamer zullen zien.

Daar hangt dan ook maar, met pijn en moeite, één Nederlandse vlag sinds een poosje. Zo trots zijn de meeste politici op ons land.

Bronnen:
Hongarije toevluchtsoord voor rechts
Bron: Euronews
Steeds meer Nederlanders naar Oost Europa

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x