CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Orbán: “Centraal Europa is de toekomst van Europa!”

Tijdens een speech zei de Hongaarse Minister-President Victor Orbán dat landen als Polen, Tsjechië en Hongarije de enige hoop van Europa zijn voor een mooie toekomst.

Daar kan hij wel eens groot gelijk in hebben. We hebben al vaker gezegd dat de enige landen die ze nog op een rijtje hebben, de Midden en Oost-Europese landen zijn.

De leiders van West-Europa zijn volledig de weg kwijt en blijven onze landen maar volpompen met migranten en meegaan in de waanzin van de globalisten en de Europese Unie met hun bizarre klimaatplannen en andere linkse waanzin.

Waar de leiders in Oost-Europa kiezen voor gezond verstand en de grenzen zoveel mogelijk dicht willen laten voor migranten met een niet westerse achtergrond, kiezen onze “leiders” ervoor om ons beetje bij beetje aan te gaan passen aan de islamisering van onze landen in plaats van het te bestrijden.

Moskeeën, suikerfeesten, ramadan. Het is hard op weg om deel van de Nederlandse cultuur te worden en onze eigen tradities te vervangen. Wie dit tegenspreekt kan rekenen op duizenden voorbeelden om dit te bevestigen.

Wat mankeert er aan deze leiders om dit allemaal in vredesnaam toe te laten en te stimuleren terwijl de oplossing zo simpel is?

Grens dicht. Sleutel hebben van je eigen huis en de mensen die écht hulp nodig hebben, netjes opvangen met kwalitatieve hulpverlening. Simpel als wat!

Buiten dat je zo het probleem aanpakt, ziet de hele wereld je als een fantastisch tolerant en veilig land waar je op kunt rekenen wanneer je écht hulp nodig hebt. En ja, ook een land waar je uitgeknikkerd wordt wanneer je het probeert te verzieken. 

Terug naar Viktor Orbán.

Tijdens zijn speech zei hij de volgende opvallende woorden:

“30 jaar geleden dachten we dat Europa onze toekomst was voor ons Midden en Oost Europese landen. Nu denken we dat WIJ de toekomst zijn van Europa en we zijn klaar voor die missie!”

Mooie woorden, vooral omdat Orbán zegt klaar te zijn voor de missie. Gaan hij en andere Midden- en oost Europese leiders de koppen bijelkaar steken om deze Europese Unie zo snel mogelijk van de kaart te vegen? In ieder land in West-Europa kunnen ze dan op veel steun rekenen onder de bevolkingen van de westerse  landen want ook in West-Europa groeien de patriotten als kool.

De speech werd gehouden tijdens het vieren van het einde van het communistische regime in Tsjecho-Slowakije.

“Wij willen onze eigen toekomst bepalen. We willen leven als een vrije natie en niet als een imperialistische kolonie of  als ondergeschikte.”

“Wij zijn centraal-Europese democraten en we moeten de soevereiniteit beschermen van de natie-staten. Dit niet doen, kost ons uiteindelijk onze democratie.”

Om helemaal te begrijpen wat Orbán hiermee wil zeggen hoeft men alleen maar te kijken naar de verschillen in beleid die de West Europese landen nastreven tegenover het beleid van de midden- en oost-Europese landen.

Terwijl west-Europese landen haastig bezig zijn hun inheemse bevolking te vervangen met goedkope arbeidskrachten vanuit de 3e wereldlanden volgen de Midden- en Oost-Europese landen een pro-familie beleid dat de inheemse bevolking makkelijker in staat stelt zichzelf te reproduceren.

Een ander voorbeeld is dat daar waar West-Europese landen hun traditionele Christelijke moraliteit wil vernietigen en het wil vervangen met de sekte van sociale rechtvaardigheid, Islam en multiculturalisme willen Midden- en Oost-Europese landen juist de noodzaak van de Christelijke cultuur nastreven en profiteren van wat een homogene ethnocultureel beleid kan toevoegen aan de samenleving, in positieve zin.

Het is opvallend en ook best mooi om te zien dan mensen zoals Orbán en Salvini niet alleen voor hun eigen land praten maar ook k de andere Europese landen wil beschermen en helpen. Natuurlijk is dit ook in het belang van dit soort landen zelf om overeind te blijven maar het zijn mooie gebaren.

Eerder al liet Orbán weten aan de burgers van o.a. Nederland dat ze hartelijk welkom zijn in zijn land Hongarije wanneer men zich niet meer veilig voelt. Bron: Nederlanders welkom!

Gaan deze lanen Europa redden? Kunnen deze landen, door simpelweg de wensen van de EU te negeren, er aan bijdrragen dat die vreselijke Europese Unie zo snel mogelijk omvalt en we weer soeverein kunnen zijn en verbonden zijn door intensieve samenwerking met respect voor ieder land zijn cultuur?

Zie ook:
Korte video van Orbán – Alle landen soeverein!

We gebruiken desnoods geweld om ons land te beschermen!

 

 

 

 

 

 

 

5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven