Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

24 wereldleiders kondigen een internationaal pandemie-verdrag aan om de Great Reset-agenda uit te voeren

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ondertekenaars zijn onder meer het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie, evenals de leiders van Frankrijk, Duitsland, het VK en andere landen.

Een groot aantal wereldleiders deed een oproep voor een wereldwijd pandemie-verdrag, zogenaamd om toekomstige pandemieën te voorkomen, vaccinaties te verspreiden en een eenzijdige benadering van mondiaal bestuur te implementeren.

Boris Johnson looks across past Angela Merkel and Emmanuel Macron at G7 - ABC News (Australian Broadcasting Corporation)

De Britse premier Boris Johnson, de Franse president Emmanuel Macron, de Duitse bondskanselier Angela Merkel, het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), en 20 andere wereldleiders hebben hun krachten gebundeld om een ​​gezamenlijke brief op te stellen met de schijnbare bedoeling om de steun van de bevolking te winnen voor het globalistische plan.

Schrijvend in de Britse krant The Telegraph , evenals in andere publicaties zoals Le Monde in Frankrijk, verklaarden de leiders hun intentie om “een robuustere internationale gezondheidsarchitectuur op te bouwen die toekomstige generaties zal beschermen”.

Door COVID-19 de ‘grootste uitdaging voor de wereldgemeenschap sinds de jaren ’40 te noemen, voorspelden de 24 leiders dat er‘ andere pandemieën en andere grote gezondheidsnoodsituaties zullen zijn ’.

“Geen enkele regering of multilaterale instantie kan deze dreiging alleen aanpakken”, verklaarden ze. “De vraag is niet óf, maar wanneer. Samen moeten we beter voorbereid zijn om pandemieën op een sterk gecoördineerde manier te voorspellen, te voorkomen, op te sporen, te beoordelen en er effectief op te reageren. De Covid-19-pandemie is een grimmige en pijnlijke herinnering geweest dat niemand veilig is totdat iedereen veilig is. “

Deze laatste zin zou de invloed kunnen aangeven die de oprichter van het World Economic Forum (WEF) en toegewijde globalist Klaus Schwab heeft op de 24 leiders. Nog maar een paar weken geleden verklaarde Schwab : “Zolang niet iedereen is gevaccineerd, is niemand veilig”, een verklaring die op zichzelf een interessante vraag oproept over het vertrouwen dat dergelijke leiders stellen in hun veelgeprezen, maar gevaarlijke , experimentele injecties.

De leiders bevestigden opnieuw hun gezamenlijke doel van wereldwijde vaccinatie en omschrijven het als “mondiaal publiek goed”.

Om dat “publieke goed” te bereiken en om te zorgen voor een snelle uitrol van vaccins over de hele wereld, startten de 24 globalisten hun nieuwe internationale verdrag: “We vinden dat naties moeten samenwerken aan een nieuw internationaal verdrag voor pandemie. paraatheid en reactie. Zo’n hernieuwd collectief engagement zou een mijlpaal zijn in het versterken van de paraatheid bij pandemieën op het hoogste politieke niveau. “

Dit verdrag zou gebaseerd zijn op de principes van de WHO, ontleend aan de grondwet van de WHO, en een beroep doen op “andere relevante organisaties die cruciaal zijn voor dit streven”. De directeur-generaal van de WHO, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, was een van de ondertekenaars van de verklaring.

“Het belangrijkste doel van dit verdrag zou zijn om een ​​benadering van de hele regering en de hele samenleving te bevorderen, de nationale, regionale en mondiale capaciteiten en veerkracht tegen toekomstige pandemieën te versterken”, verklaarden de leiders.

“Dit omvat een aanzienlijke verbetering van de internationale samenwerking om bijvoorbeeld waarschuwingssystemen, gegevensuitwisseling, onderzoek en lokale, regionale en wereldwijde productie en distributie van medische en volksgezondheidsmaatregelen zoals apparatuur, vaccins, medicijnen, diagnostiek en persoonlijke bescherming te verbeteren.”

Evenmin zou het puur gericht zijn op globalistische vaccinatieagenda’s. Dankzij de ‘One Health’-benadering van de leiders zou het voortbouwen op het principe van een verband tussen’ de gezondheid van mensen, dieren en onze planeet ‘.

In een taal die doet denken aan de Great Reset-agenda , gepromoot door het WEF en Klaus Schwab, zeiden de leiders dat het nieuwe verdrag zou leiden tot een gebrek aan nationale belangen en toenemende internationale zorgen: verantwoordingsplicht en gedeelde verantwoordelijkheid, transparantie en samenwerking binnen het internationale systeem en met zijn regels en normen. “

Geen enkel deel van de samenleving zou worden vrijgesteld van betrokkenheid bij het nieuwe verdrag, hoe het er ook uit mag zien, waarbij de wereldleiders erop wijzen dat “we zullen samenwerken met staatshoofden en regeringsleiders wereldwijd, en alle belanghebbenden, inclusief het maatschappelijk middenveld en de prive-sector.”

De leiders verklaarden dat het coronavirus, dat zijn oorsprong vond in Wuhan, China, “onze zwakheden en verdeeldheid had uitgebuit”, verklaarden de leiders dat het hun “verantwoordelijkheid” was om “ervoor te zorgen dat de wereld de lessen van de Covid-19-pandemie leert”, en om “Grijp deze kans en kom samen als een wereldwijde gemeenschap voor vreedzame samenwerking die verder reikt dan deze crisis.”

 

Wat te doen op een G7-top waar je niemand kent? | De Volkskrant

Het voorstel zal naar verwachting verder worden besproken door nationale leiders tijdens de G7-top in juni in Cornwall in het VK, waar Boris Johnson zich zal voegen bij zijn tegenhangers uit Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, de VS en de EU. ondertekenaars waarschuwden dat hun nieuwe plan “tijd zal vergen en gedurende vele jaren een aanhoudend politiek, financieel en maatschappelijk engagement zal vereisen”.

In een gesprek met BBC Radio, de speciale COVID-gezant van de WHO, Dr.David Nabarro, herhaalde hij de taal die door de 24 leiders werd gebruikt en merkte op dat het 2022 zou zijn voordat de globalistische agenda van wereldvaccinatie voltooid was, en wees dus op ‘allerlei soorten problemen met varianten, ”voordat dat doel was bereikt.

“Het enige dat de leiders zeggen is” dit probleem is zo groot dat we moeten samenwerken om het op te lossen “,” voegde Nabarro toe.

Het geplande verdrag lijkt zeer nauw aan te sluiten bij de doelstellingen van de Grote Reset van Klaus Schwab. De promotie van de Reset door het World Economic Forum maakt zelfs gebruik van bijpassende terminologie, die ‘leiders’ beschrijft die ‘zich op een historisch kruispunt bevinden’.

De maatschappelijke ontwrichting veroorzaakt door het Wuhan-virus biedt Schwab “een unieke kans om het herstel vorm te geven”, die eraan toevoegde dat “dit initiatief inzichten zal bieden om al diegenen te informeren die de toekomstige toestand van de mondiale betrekkingen bepalen, de richting van de nationale economieën. , de prioriteiten van samenlevingen, de aard van bedrijfsmodellen en het beheer van een wereldwijde commons. “

Inderdaad, de link tussen het nieuwe internationale verdrag en de Great Reset zorgde ervoor dat veteraan presentator Richie Allen schreef : “Dit is angstaanjagend. Ik breng al jaren schrijvers, onderzoekers en academici in beeld die ons waarschuwden dat dit zou gebeuren. Dit is het eindspel. “

Oproep Paus aan de globalistische financiële top tot ‘mondiaal bestuur’ en ‘universele vaccins’

Zo’n verdrag ging simpelweg over ‘het concentreren van de macht in de handen van een kleine elite’, legde Allen uit. “Dat is waar globalisten al decennia naar toe werken.”

De volledige lijst met ondertekenaars vindt u hieronder:

JV Bainimarama, premier van Fiji; António Luís Santos da Costa, premier van Portugal; Klaus Iohannis, president van Roemenië; Boris Johnson, premier van het Verenigd Koninkrijk; Paul Kagame, president van Rwanda; Uhuru Kenyatta, president van Kenia; Emmanuel Macron, president van Frankrijk; Angela Merkel, bondskanselier van Duitsland; Charles Michel, voorzitter van de Europese Raad; Kyriakos Mitsotakis, premier van Griekenland; Moon Jae-in, president van de Republiek Korea; Sebastián Piñera, president van Chili; Carlos Alvarado Quesada, president van Costa Rica; Edi Rama, premier van Albanië; Cyril Ramaphosa, president van Zuid-Afrika; Keith Rowley, premier van Trinidad en Tobago; Mark Rutte, premier van Nederland; Kais Saied, president van Tunesië; Macky Sall, president van Senegal; Pedro Sánchez, Premier van Spanje; Erna Solberg, premier van Noorwegen; Aleksandar Vučić, president van Servië; Joko Widodo, president van Indonesië; Volodymyr Zelensky, president van Oekraïne; Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie.

https://www.lifesitenews.com/news/24-world-leaders-announce-international-pandemic-treaty-to-implement-great-reset-agenda

 

 

Wereldwijde COVID FRAUDE!


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
21 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
21
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x