CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Oproep van Wouter Raatgever

Deze tijden vragen om verbinding. En duidelijkheid. Richting. Hierbij ontvang je de link naar de volgende video die meer duidelijkheid voor je kan verschaffen over wat er gaande is. En wat je ZELF KUNT DOEN.

Actie 1: Iedereen kan persoonlijk iets doen door aangifte te doen tegen Hugo de Jonge wegens bedreiging met verplichte vaccinatie op:
www.vaccinatingovermydeadbody.com

DOEN!

2. Je kunt aangifte doen tegen de FAKE – wetenschap mensen die ons de vaccinverplichting proberen te verkopen:

Lees deze instructie goed lieve mensen, de aangifte actie tegen #hugodejonge #hansbrug #jaapvandissel en #miriamsturkenboom gaat heel erg goed. Met name het contact maken met onze fantastische politiemensen in Nederland. (Dus niet de BV HAAGLANDEN “politie” die grof betaald worden om fake hooligans te spelen).

Er zijn zo’n 100 aangiftes gedaan. Er zitten er nog 250 in de “pijplijn”. Het doel is om 1000 aangiftes te realiseren.

We gaan verder:

ZELF AANGIFTE DOEN TEGEN HUGO DE JONGE, HANS BRUG (Dir. Gen. RIVM) , JAAP VAN DISSEL (Dir. CIB RIVM) en MIRIAM STURKENBOOM (adviescommissie voor de WHO en ass. Professor UMC):

Wanneer je deze aangifte zelf ook wilt doen bij jouw lokale politie;
Stuur me je naam, adres, e-mail en telefoonnummer en connect met me op FB of telefoon 0646037588 of e-mail: info@amagi.nu
dan ontvang je het dossier van me. Dan kun je het zelf printen.

Het is belangrijk om het dossier UIT TE PRINTEN EN ZELF FYSIEK AANGIFTE TE DOEN: NIET ONLINE!
NEEM DUS HET UITGEPRINTE DOSSIER MEE NAAR DE POLITIE.

Laat je niet wegsturen, ze zijn verplicht de aangifte op te nemen. Laat het dossier dus ook achter. Verstuur het niet alleen digitaal aan de politie. Stel vragen aan de agent die de aangifte opneemt. Over wat hij/ zij vindt van de situatie. HEB EEN GOED GESPREK. Het gaat erom ze aan het denken te zetten. Geef de agent aandacht. Dat is gratis. En ze verwachten het niet.
Op deze manier leiden we ook de politiemensen op; ze kunnen het gaan lezen. Heel belangrijk dat ook de mensen bij de politie weten waar ze eigenlijk aan meewerken. Zodat ze onze kant kunnen kiezen. HET IS HARD NODIG DAT IEDEREEN BESEFT DAT DE TOEKOMST VAN ONZE KINDEREN NU VERKWANSELD WORDT.
En als het dossier digitaal hebt kun je het naar al je wakkere vrienden sturen!!

Succes!! En tot snel!
In liefde verbinding eenheid
waarheid vrijheid en gezondheid. 👊🏻🎉❤️

Ps.
Ik ben gestart met 8 euro te vragen om een drempeltje op te werpen. Om alleen mensen aangifte te laten doen die dat met echte aandacht voor de agenten willen doen. Online een document gratis doorknallen heeft geen zin. Het moet met aandacht gebeuren. Echte aandacht. Verder heb ik hier 7000 uur onderzoek in zitten. Verder word ik momenteel goed beveiligd en heb ik alles in mijn bedrijf uit mijn handen laten vallen om u te dienen. Alle fondsen gaan naar het bereiken van het doel: een vrije wereld.
Het is belangrijk dat wanneer je aangifte doet, je ook echt de intentie hebt om te blijven staan bij weerstand van de politieorganisatie.

Wij staan voor eenheid, liefde, verbinding, waarheid, vrijheid en gezondheid. Ook richting de mensen van de politie organisatie. Waakzaam en dienstbaar. Toch?
🙏🏻❤️👊🏻

Succes!!!

Voor donaties:

NL59INGB0003911550
TNV. W.Raatgever

4.2 10 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven