NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Oproep tot samenwerking!

Eindelijk is hij er dan, de petitie: “Geen verplichte Covid-19 vaccinatie”!

https://petities.nl/petitions/geen-verplichte-covid-19-vaccinatie

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is deze dus toch actief geworden, kom mensen maak gebruik van deze mogelijkheid om uw stem te laten horen en vul deze petitie in, doe mee om deze waanzin te stoppen!

Dan ga ik direct verder met het volgende, een groep aan mensen hebben het plan gevat om actief de strijd aan te binden tegen deze regering, de EU, de WHO, het RIVM, de NWO, maar ook wat zij controlled opposition noemen en juist dat laatste daar zet ik wel hele grote vraagtekens bij!

Viruswaanzin heeft nu al heel veel volgers, wil met vreedzame protesten de bevolking wakker gaan schudden en met rechtszaken onze overheid gaan dwingen om tot een andere koers te gaan komen als wat we nu inmiddels kennen.

Op Zich klinkt dat allemaal heel erg mooi en veelbelovend, ware het niet dat wat zij onder controlled opposition verstaan Viruswaanzin, het FvD en PVV rekenen en met nogal boute uitlatingen komen, die ik gewoonweg verafschuw.

Ze willen de politiek ingaan met als partijnaam: “de Gulden Middenweg”, komen met ongefundeerde uitspraken en uitlatingen aan, iets wat we juist totaal niet moeten hebben, onder de namen: Het Kantelpunt en Wees de Weerstand dumpen ze nu tal van filmpjes, waar ik me toch liever van wil distantiëren, want het is een heleboel geschreeuw, dus veel haar en weinig wol!

 

Ik heb er persoonlijk dus niets op tegen dat deze mensen een eigen politieke partij op willen richten, dat ze de strijd willen aangaan tegen de NWO en dat ze nu naar buiten treden met filmpjes en de aandacht vragen, waar ik mordicus op tegen ben dat zij dit doen, ten koste van Viruswaanzin, de PVV en het FvD, het FvD werd zelfs door Wouter Raatgever in een reactie: FvD=Mossad genoemd, zoiets noem ik van laag allooi!
Juist nu, terwijl de neuzen allemaal één kant op gericht zouden moeten zijn, zaaien zij dus tweedracht, iets wat alleen maar verliezers kent.

Dit is namelijk het grote probleem waar rechts mee kampt, het niet kunnen verenigen en samenwerken, de geschiedenis herhaalt zich wederom!

Een Micha Kat die nog nooit verder is gekomen dan verdachtmakingen en geen grondig bewijs heeft van wat dan ook, manifesteert zich hier letterlijk in zijn hemd met vaagheden waar wij verre van zouden moeten blijven, ik ben het er mee eens dat er hier het nodige dient te veranderen, maar wel stap voor stap en niet alles tegelijk, dat gaat nooit werken en als je ook nog eens de mensen met goede intenties gaat plaatsen onder controlled opposition, nou dan ben ik daar heel snel mee uitgepraat, want in versnippering zie ik helemaal niets en het ten koste van anderen jezelf profileren is wel pure parasitisme waar je geen steek me verder komt!

Viruswaanzin is heel gericht bezig, wil zoveel mogelijk mensen achter zich scharen, of de mensen nou links of rechts zijn is niet het issue, maar juist door de verdeeldheid weg te nemen met vreedzame protesten komen mensen tot elkaar, dat is ook waarom onze globalistische politiek daar zo bang voor is, dat is waarom Black Lives Matter op 20 juni jongstleden ongestoord mocht protesteren, maar Viruswaanzin op 21 juni verboden werd op dezelfde locatie, onze regering is dus bang voor eenheid onder de bevolking en juist daarom werd hier zo keihard tegen opgetreden.
Deze strijd kunnen we winnen, maar niet wanneer er lieden verdeeldheid gaan zaaien, terwijl ze zelf op eigen kracht hun ding kunnen gaan doen.

Ik schrijf deze column niet om het Kantelpunt of Wees de Weerstand een hak te zetten, maar omdat er geen plek is voor ego’s die als een dolle om zich heen gaan slaan, die verpesten meer dan dat ze goed doen, een nieuwe politieke partij is in het geheel ook niet wenselijk, dat zou als ze dan in de kamer komen, de veertiende of vijftiende politieke partij zijn, dus nog meer versplintering als wat er nu al is!
We zitten er niet op te wachten dat er een onderlinge twist ontstaat, er een burgeroorlog ontstaat, Wees de Weerstand krijgt van mij alle ruimte maar stop met deze onzinnige laster, met samenwerking kom je veel verder dan het elkaar tegen gaan werken!

En echt op nog meer conspiracy, zoals dat Willem Engel een rasta is die blanken haat, die danst vanwege tribale driften en Ethiopiërs waarvan Tedros er ook één is verheerlijkt, zit neem ik aan niemand te wachten, ja dit soort dwaze veronderstellingen zijn voor mij toch duidelijk een brug te ver, dan sta je ver af van de realiteit, daarmee sla je geen deuk in een pakje boter, daarmee richt je alleen maar de nodige schade toe aan iets moois wat er vanuit de bevolking aan het ontstaan is, daarmee steek je een stok in de wielen van een goede ontwikkeling.

Dat terwijl Viruswaanzin ze geen strobreed in de weg ligt, om zelf tot resultaten te kunnen komen.

Ik hoop dat deze column deze mensen aan het denken zet en dat ze over hun ego’s heen kunnen stappen, dit bombardement gericht tegen mensen die met de beste bedoelingen de strijd voor echte democratie en vrijheid hebben opgepakt weer gaan steunen en hun eigen pad gaan kiezen.
In de nodige reacties lieten al de nodige mensen al hun ongenoegen hierover de vrije loop en echt ik zou mensen als een Joris Demmink ook graag veroordeeld zien, maar we kunnen nu eenmaal geen ijzer met handen breken, dus Kantelpunt er wacht jullie een schone taak, maar stop met deze hetze, daar heeft namelijk helemaal niemand wat aan, jullie ook niet!

Chris Collard!

Nogmaals de petitie:
https://petities.nl/petitions/geen-verplichte-covid-19-vaccinatie

Voorafgaande column Chris Collard:

De brede maatschappelijke discussie.

 

 

3.9 9 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
21 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Marian

Ik weet eerlijk gezegd ook niet wat ik van viruswaanzin moet denken. Ik ga meer mee met de boeren. Zij gaan echt over tot actie en krijgen hierdoor veel mensen mee en op de been. Dat zie ik niet bij viruswaanzin. Ik zie viruswaanzin meer als een soort flower power iets dat met softe aanpak, door bloemetjes leggen en bananen leggen, iets probeert te bereiken. Ik denk dat nu niet de tijd is om op deze manier actie te voeren. Ik denk eerder dat politici etc. hierom lachen. Ik ben voorstander van dat er een meer een directe hardere actie… Lees verder »

Odile

Ik ben ook voorstander van de boeren en steun hen van harte, maar waar zijn die als er een demo wordt gehouden tegen de lockdown en de spoedwet etc.? Het is mooi dat er verschillende groepen zijn die verschillende aanpakken hebben om verschillende doelgroepen te bereiken. Voor een ieder wat wils zeg maar. Het doel blijft hetzelfde en dat moet niet uit het oog verloren worden. Op deze wijze gebeurd dat wel. Links of rechtsom komt die revolutie er en zullen we samen moeten werken om dat te bereiken. Zichtbaar maken is daar 1 van en dat doet ieder op… Lees verder »

Marian

PS: als je kritische vragen stelt of een kritische opmerking hebt, of een filmpje plaatst op hun FB dat duidelijk aantoont dat wij worden belazerd door de Overheid omtrent corona, dan krijg je de melding; wordt niet geplaatst omdat het tegen hun beleidsregels is of je wordt geblokkeerd en verder reageren ze helemaal niet. Daarnaast geven zij niet alle informatie, net als Mauries de Hond. Ik heb daarom een dubbel gevoel bij viruswaanzin.

Bart

Zet je geschil of persoonlijkheid opzij.
Verbind mensen en bijna identieke meningen.
We zijn daar bijna.

Als we NU niet kunnen verenigen, dan glijden we een fascistische technocratie in.

Odile

Precies. De doelen zijn hetzelfde en door argwaan gaat de boel uit elkaar vallen. Zien mijn 2 eerdere berichten.

Xandra Bender

Het is duidelijk; We hebben allemaal dezelfde vijand! Die 1% allerrijksten die de wereldbevolking onder totale controle en decimeren wil. Er staan nu veel mensen op die daar tegenin gaan. Allemaal met hun eigen intenties en ideeën. Hier zitten ook mensen tussen die in het belang van de 1% handelen, die we controlled opposition noemen. Ik denk dat we geen energie meer in die mensen zouden moeten stoppen, maar van onze eigen kracht uit moeten gaan. Met verschillende actiegroeperingen is er voor ieder wat wils. Het is nu belangrijk dat mensen bewust worden dat het huidige systeem niet deugt. En… Lees verder »

Last edited 3 maanden geleden by Xandra Bender
vrij mens

Amen!

wilboo

goed verwoord Chris aan meer versnippering hebben we niets.viruswaanzin, FvD en PVV zijn goed bezig en er is ook nog een actie onderweg van artsen en ander medisch personeel (zie weltschmerz). verder lijkt het me dat het CDA wel afgeschreven kan worden want met die walgelijke pabo man als leider te kiezen hebben ze zich aardig in de voet geschoten hoop ik

Xandra Bender

Van de politiek hoeven we echt niets te verwachten, óók niet van FvD en PVV. Zolang we een koning als staatshoofd hebben, die ook nog eens met de Bilderberggroep het E.U.-beleid bespreken is stemmen zinloos. Met stemmen geef je alleen het signaal af dat jij ze vertrouwd. Je stem dus niet meer weggeven aan al die volksverlakkers!

vrij mens

Het stemmen is één grote farce en volksvernedering. We leven sinds de VOC in een oligarchie. Stadhouder Willen III heeft toen het alleenrecht om geld te creëren weggegeven aan een privaat bankenkartel in ruil voor het koningschap van Engeland: The Glorious [Banking] Revolution. Hij is één van de belangrijkste oorzaken van de huidige nachtmerrie. Was verplicht jarenlang voorzitter van stemlokaal maar stem al zeker tien jaar niet meer omdat ik inderdaad mijn autoriteit niet wil weggeven aan volksverraders in een nep-systeem dat tot op het bot verrot is en nooit bedoeld om te functioneren: Als de democratie zou werken, was… Lees verder »

Jeannette

Over het koningshuis kunnen we dudelijk zijn. Ze zitten sowieso illegaal op de troon. rythoviaan.wordpress.com Zitten de oranjes wel rechtmatig op de troon geeft een goede blik hierop. De topman v PVV ben ik helaas ook tegengekomen op een uiterst compromiterende manier. Heb dit al eerder vermeld. Blijft Thierry over … magertjes he

Odile

Wat de heren die dit spuwen vergeten is dat ten eerste Viruswaanzin geen Pedowaanzin of NWOwaanzin heet. Ten tweede zij al vele jaren in het globale plaatje zitten, of alleen het pedoplaatje en die van Viruswaanzin niet. Om dan nu van hen te gaan eisen dat ze de zogenoemde ‘pedokaart’ ook moeten gaan spelen, ligt nog veel te ver vooruit en is niet hun doel. Voor het eerst is er nu een grote groep wetenschappers, artsen en juristen die zich achter het volk scharen. Dat is nog NOOIT gebeurd en ik kan me voorstellen dat dat bij sommige argwaan opwekt,… Lees verder »

vrij mens

Puik stuk, Chris! Ik ben het van harte met je eens. ËËNHEID! Laten we alsjeblieft als totale mensheid optreden tegen de heersende psychopaten, d.w.z. de onmenselijke roofdieren binnen de onze soort, oftewel de ‘intraspecies predators’ (term van prof. Robert Hare). Zij zijn niet als wij want het geweten en vermogen tot empathie ontbreekt, zo blijkt uit bij Hares MRI-scans. Dát is het enige daadwerkelijke verschil tussen mensen dat er écht toe doet. Of je nu aanhanger bent van Wilders, de PvdA, Christen Unie of apolitiek; we staan met z’n allen voor hetzelfde, ongeacht kleur, nationaliteit, levensvisie, sekse, status et cetera.… Lees verder »

Xandra Bender

Alle controlled opposition vertellen waarheden en/of doen iets om bepaalde dingen aan te tonen of te bewijzen, maar ze leiden niet (of niemand) tot daadwerkelijke actie om de OORZAAK van alle ellende te bestrijden maar proberen de gevolgen (het beleid) te beïnvloeden. Zie het als een patiënt genezen ipv. de symptomen te bestrijden. De ellende onderdrukken heeft weinig zin als we de oorzaak niet aanpakken! En wat VirusWaanzin doet, is het aantonen dat het 1,5m.-beleid niet gerechtvaardigd is omdat de cijfers niet aangeven dat we met een pandemie te maken hebben. Dat is op zich heel goed, maar om daarmee… Lees verder »

Last edited 3 maanden geleden by Xandra Bender
vrij mens

Het achterliggende plan is dit: https://www.bitchute.com/video/92UkssdeUkhW/ Uitschakeling van onze zelfbeschikking en het individuele bewustzijn; substitutie door A.I. Het hele COVID-verhaal heeft zeer diepe gronden en beperkt zich niet tot het zichtbare. Het is in en in kwaadaardig. Uitgaan van de redelijkheid van deze lieden en hun systemen is volslagen zinloos. Ze hebben hun ziel verkocht. Een goed boek hierover is ‘The Secret History of the World and How to Get Out Alive’ door Laura Knight Jadczyck. We moeten ons verenigen, massaal onttrekken aan het systeem en onze eigen autoriteit & regie over ons leven terugnemen. De acties van Viruswaanzin kunnen… Lees verder »

Jeannette

De afgelopen week ben ik op een aantal artikelen gestuit waar personen, ik ga hier geen namen noemen, werden genoemd in verband met zulke gruwelijke daden dat is ervan moest kotsen. Daarbij waren zeker ook politici die ik tot nu toe als alternatief kon zien voor de huidige club. Wouter kent die stukken ook en trekt denk ik dezelfde conclusie als ik. De mijne, even kort door de bocht is, dat zeker PVV controled oppositie moet zijn. Een andere verklaring kan ik er anders niet voor vinden. Samenwerking is dus ook uitgesloten. Ze dienen een ander doel. Kan helaas niet… Lees verder »

vrij mens

Wat je zegt is helemaal correct, Jeannette! Iedereen die het al wat langer onderzoekt weet inmiddels dat de ‘rabbit hole’ vele malen dieper gaat dan waar we oppervlakkig soms een glimp van krijgen te zien. Zie ook de links onder mijn comment beginnend met ‘Momenteel worden…’ hier: https://commonsensetv.nl/wij-gaan-nederland-nu-terugpakken-het-is-onze-plicht/ De oligarchische top van Nederland zit daar tot over de oren in. Zij zijn daardoor optimaal chanteerbaar door de heersende cabal. Vandaar dat Nederland keurig aan de leiband loopt!

Francis

Chris,
Ik denk dat u hier de plank volledig misslaat.

Wanneer u zoiets zegt moet u het ook hard kunnen maken.
Ik denk dat u in gaat zien dat u er hier volledig naast zit en absoluut de verkeerde mensen aanpakt. Het aanpakken van personen met eenzelfde ideaal was ik hier op CSTV nog niet eerder tegengekomen en is ook jammer, tenzij u wel heel zeker van uw zaak bent en ziet dat de groep/persoon die u aanpakt daadwerkelijk schade aanricht.

Als dat al in dit geval is, dan zit u aan de verkeerde kant i.m.o.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x