Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Oproep om zelfvoorzienend te worden

Verspreid de vrijheid!

Oproep om zelfvoorzienend te worden

Toen ik vorige week even keihard weer met mijn neus op de feiten werd gedrukt, ik keek namelijk een filmpje af, die “Je beste vriend kijkt met je mee op YouTube” had geplaatst, dit filmpje dus:

Ik werd gewoon misselijk van die Rudy Bouma, die een door mij zeer gewaardeerd mede columnist Marcel van Tol middels Nieuwsuur NPO/NOS/NTR in een bepaald duister daglicht plaatste en (zie vanaf minuut vijf punt acht) dat dus ongestraft kan doen, zonder enige vorm van hoor of wederhoor!

Het geeft dus aan tot welk een dieptepunt onze media, politiek en rechtsgang wel niet is gezonken, voor wie Marcel van Tol enigszins gevolgd zal hebben wil ik zeggen, dat wanneer deze schouwarts, dit OM en al die andere medewerkers van deze leugens tegen de muur worden gezet, ik er geen traan om zal laten, dit bedrog dient namelijk te stoppen!

Lieden als een Rudy Bouma gaan dus gewoon over lijken, ik zou het enorm toejuichen, wanneer Marcel van Tol dit aan Ongehoord Nederland zou vrijgeven, want hij zal ongetwijfeld niet de enige zijn, waarbij er gesjoemeld werd om de lijst aan corona doden op te krikken, extra inkomsten?

Ik zag dit filmpje en had niet veel later contact met Danny, die net zo verontwaardigd was als ik, want als je als zoon zo aan de kant wordt gezet voor een leugen, dan ben je als journalist bezig met riooljournalistiek, dan dien je de samenleving niet meer, maar dan dien je enkel nog de belangen van farmaceuten en artsen.

Wie kent nou zijn eigen vader beter dan Marcel zelf, dat een schouwarts met zo’n voorgeschiedenis van hartfalen er doodleuk een corona slachtoffer van maakt, verzint dat deze man vier dagen ziek is geweest en dan nog het lef heeft dit door te trappen voor eigen gewin, geeft toch wel te denken.

Hoe corrupt het OM blijkt te zijn, valt wel op te maken uit het feit, dat huisarts van Rijn ongemoeid wordt gelaten, deze arts dient voor een tuchtcommissie te verschijnen, maar aangezien de leugen regeert in Nederland, gebeurt dit uiteraard niet!

Het is om depressief van te worden, gelukkig heb ik een uitlaatklep, die mij nog enigszins op de been houd, ik heb namelijk een enorme passie voor dieren en planten, een agrarische achtergrond en aangezien ik gezien heb welk een onheil deze EU al heeft gebracht,. raad ik een ieder aan om zelfvoorzienend te worden.

Op mijn werk heb ik een volkstuin genomen, waar ik enorm veel energie in kwijt kan, heb er aardappelen geplant (rosevals) in de koude bak prei, uien, sla, andijvie, snijbiet en tal van andere gewassen gezaaid, die ik nu heb uitgeplant, want ik verwacht van dit verachtelijke demissionaire kabinet een enorme schaarste en onbetaalbare producten in de supermarkt.

Het is allemaal nog pril, maar voedsel is wel één van de basisproducten voor ons bestaan, mijn idee is om het nodige te gaan wecken op potten, zodat mocht de schaarste toeslaan, ik en mijn naaste mensen terug kunnen grijpen op een buffer van voedsel!

Waarom niet invriezen vraag je je mogelijk af, nou we zien al de stupiditeiten betreffende ons aardgas, het zou mij niets meer verbazen, wanneer we dankzij die puddingbuksen in Den Haag straks niet eens meer een normale stroomleverantie hebben, dan werkt een normale vriezer dus niet meer.

Dus geweckte groenten, die alleen een donkere koele ruimte behoeven zijn dan ideaal, we glijden straks af in een ongekende crisis, waar we rekening dienen te houden met onvoorziene omstandigheden, doe hier je voordeel mee en sla de nodige blikgroenten en andere langer houdbare producten in, laat je niet onaangenaam verrassen.

De rekening van tien jaar Rutte en zijn wanbeleid komt straks wel als een duveltje uit het doosje tevoorschijn, of geloof je nog steeds dat we zonder kleerscheuren dit land zomaar geruime tijd op slot hebben kunnen gooien, die rekening krijgen we echt wel voor onze kiezen, zo werkt politiek nu tegenwoordig eenmaal, zoiets heet afschuiven!

Kijk! Zo begon het allemaal,  het nodige zaaien in een koude bak, hier wil ik het nodige over gaan vertellen, omdat we volledig op onszelf worden aangewezen, door een vazalstaat genaamd Nederland.

Zelfredzaamheid wordt straks het nieuwe credo, als straks die mafketels die zich nog volksvertegenwoordigers durfden te noemen, voor een vuurpeloton eindigen, dan is het te hopen, dat vele Nederlanders hebben gekuurd voordat het begon te regenen.   

Wordt vervolgd, Chris Collard.

P.S. ik heb een enorm respect jegens Marcel van Tol en Danny,  die de enorme fraude van corona zo aan het licht brengen!

Meer van Chris Collard:

https://commonsensetv.nl/chris-collard/

 

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
34 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
34
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x