NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

OPROEP! EEN VERKLARING VOOR VREDE, VAN DE BURGERS VAN PLANEET AARDE

#Mensenrechten
Doelwit:
iedereen overal
Regio:
GLOBAAL
Geïnspireerd door degenen voor mij,  zij die hun leven wijden aan de vrede op aarde.

AAN DE REGERINGEN VAN DE WERELD:
EEN VERKLARING VOOR VREDE, VAN DE BURGERS VAN PLANEET AARDE

Wij, de burgers van planeet Aarde, worden ons ervan bewust dat onze soort, “mensheid” een nieuw bewustzijn en bewustzijn binnengaat. Één voor één worden mensen overal bewust van de ware aard van ons leven.

We verwijderen grenzen en koesteren relaties op elk niveau om echte vrede wereldwijd te bevorderen. We realiseren ons dat we niet gescheiden zijn, maar in feite allemaal onderling verbonden. Dit bewustzijn gebaseerd op liefde, begrip en mededogen verspreidt zich snel over de hele planeet. De rechten van alle wezens, inclusief dieren, om gelukkig te zijn en vrij te leven in een vreedzame wereld, kunnen niet langer worden aangevochten. We zullen niet langer accepteren dat onze regeringen de vreedzame idealen van hun burgers negeren.

We verklaren ons recht op vreedzaam samenleven als de burgers van de planeet die we allemaal delen. De regeringen van de wereld zijn er om de mensen te dienen en voor vooruitgang en vrede te zorgen. De mensen van de wereld bestaan ​​niet om hun regeringen te dienen en te zorgen voor slachtoffers, verdeeldheid en oorlog. Wij, de burgers van planeet Aarde, en de regeringen van de wereld die we toevertrouwen, moeten samenwerken om duurzame, vreedzame relaties op te bouwen, wereldwijd, op elk niveau. Oorlog nu, leidt later tot oorlog. Vrede nu, leidt later tot vrede. Geen blijvende vrede is ooit voortgekomen uit oorlog. De tijd is nu voor vrede op aarde.

Elke dag bestendigen onze regeringen van de wereld, in samenwerking met de grote banken en bedrijven die hen steunen, via de media die ze verplichten, de illusie dat we een verdeeld volk zijn, gescheiden door religie, ras, klasse of idealen. Niets is verder van de waarheid verwijderd. Alle mensen, in alle uithoeken van de aarde, willen in vrede leven en hun families opvoeden op een vreedzame planeet in een vredige omgeving. Mensen van de wereld komen vaker tot leven volgens de “Gulden Regel”. Deze “gouden regel”: behandel anderen zoals u uzelf zou hebben aangedaan. Heb uw naaste lief zoals u uzelf liefhebt, enz. Bestaat in een of andere vorm in elke religie en filosofie.

Hoewel we verschillende overtuigingen en culturen kunnen hebben, is het respecteren van deze verschillen en het vreedzaam naast elkaar bestaan ​​van vitaal belang voor het voortbestaan ​​van alle bewoners van onze planeet en de planeet zelf. Er zullen altijd verschillen zijn tussen mensen en naties. We moeten echter allemaal onze verschillen omarmen en een constante dialoog voeren op basis van wat we gemeen hebben om vrede te bevorderen.

In dit nieuwe bewustzijn behoren alle burgers van de planeet Aarde werkelijk tot “één menselijke familie”. Broeders en zusters van de aarde, het is nu tijd! We bereiken de top van een zeer cruciaal punt in ons bestaan ​​op deze aarde! Het is tijd om op te staan ​​en gehoord te worden!

Wij, de burgers van planeet Aarde, verzoeken gezamenlijk al onze regeringen om volledige en onmiddellijke onvoorwaardelijke conventionele en nucleaire wereldwijde militaire ontwapening, waarmee we in feite een einde maken aan alle staande legers, waarbij alleen burgers en politie het recht behouden om wapens te dragen voor de nationale verdediging, zelfverdediging, wetshandhaving, en ook voor de jacht en voor sportschieten. We dienen gezamenlijk een verzoekschrift in voor de gelden die momenteel internationaal worden toegewezen aan oorlog en oorlogswapens, onmiddellijk en specifiek worden aangewezen om oorlog, honger en armoede wereldwijd te beëindigen door te investeren in hernieuwbare en duurzame bronnen. Door deze internationale petitie voor vrede te ondertekenen, beloof ik nooit mijn integriteit in gevaar te brengen, en nooit te aarzelen, in de geweldloze strijd voor vrede op aarde. Samenvattend: wij,

Dit vredesvoorstel is rechtstreeks geïnspireerd en opgedragen aan de zaak en de nagedachtenis van Dr. Martin Luther King Jr., Josei Toda, Mahatma Ghandi en al die vele andere vredestichters vóór ons die hun leven aan deze zaak hebben gewijd. Elke dag moeten we onszelf individueel uitdagen om nooit te aarzelen en op te komen voor vrede. Nogmaals, we moeten allemaal compromisloos zijn in onze integriteit.

In solidariteit ingediend door de burgers van planeet Aarde.

Klik op de link  en op de pagina die dan opent “De petitie ondertekenen” direct hieronder, op deze pagina, om deze verklaring te ondertekenen. U hoeft alleen uw naam en land in te typen. Alle andere informatie is optioneel. DEEL!

https://www.gopetition.com/petitions/a-declaration-for-peace-from-the-citizens-of-planet-earth.html#sign

DEEL!  DEEL!  DEEL!  DEEL!  DEEL!  DEEL!    DEEL!  DEEL!  DEEL!    DEEL!    DEEL!  DEEL!

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

4.6 7 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
16 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
16
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x