CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Column: Oppositie in Nederland is dood. In Spanje niet!

NEDERLAND KENT GEEN ÉCHTE OPPOSITIE

Het vertrouwen in de politiek ben ik allang verloren. Dit geldt voor mij persoonlijk, ik kan natuurlijk onmogelijk spreken voor al die andere burgers die hier schrijven of hebben geschreven.

Ik had nog hoop op het FvD (het Pim Fortuyn gevoel kwam weer in mij naar boven na 15 jaar wachten), maar vanaf het moment dat deze partij meedeed aan de coronagekte, knipte ik mijn lidmaatschapskaart direct door. Letterlijk. Bij zo´n partij wil ik niet horen. Als een gemiddelde nozem vanaf dag 1 dat dit virus het land binnen kwam waaien, zoals ik, kan zien dat er iets helemaal niet klopt, dan moet een intellectueel als Thierry Baudet dat helemaal kunnen zien. Ik heb dit uitgebreid toegelicht vanaf maart tot en met nu toe in ieder artikel.

Dat klinkt vrij radicaal en impulsief, maar omdat ik nu eenmaal een website en een YouTube kanaal beheer, waar het nogal eens over politiek gaat, is het heel belangrijk om afhankelijk te zijn en het speelde dus allang in mijn hoofd het lidmaatschap op te zeggen. Ik had nog even een laatste zetje nodig en die kwam.

Nimmer hebben zij de mogelijkheid opengelaten dat hier wel eens iets heel anders zou kunnen spelen dan Corona. Ook is men bang de werkelijke thema´s, die wij hier veel bespreken, aan te pakken. Een onderschatting van een aanzienlijk gedeelte van de aanhang van het Forum. Burgers hebben vaak heel veel kennis en ook veel meer tijd om die te vergaren. Politici bevinden zich dagelijks in een gesloten politieke bubble.

Mijn twijfels over het FvD worden alleen maar groter om niet te spreken over Geert Wilders die vrolijk dit flutvirus in leven houdt door een eventuele Tweede Golf op serieuze wijze te bespreken. Dit virus moet in mijn ogen geridiculiseerd worden. Terecht geridiculiseerd, want het is slechts een slap virus waar we nou eenmaal mee moeten leven. En dat kunnen wij HEEL GOED zonder inmenging van de regering.

Wij letten wel op onze ouderen want als de regering het doet, dan kwijnen ze weg of plegen ze zelfmoord. 

En ook letten we wel op ons zelf, zodat we alles wat we hebben opgebouwd in dit leven, niet kwijtraken.

Voordat dit opgenomen wordt als een anti-FvD/PVV campagne…Mijn stemadvies aan iedereen is: Stem FvD of PVV!

Natuurlijk hoop ik persoonlijk dat het Forum voor Democratie en de PVV heel hoog scoren tijdens de volgende verkiezingen. De rest van de partijen versnellen o.a. Agenda21 alleen maar.

Als die twee “minst slechte” partijen aan de macht komen dan hebben ze wel een aantal verkiezingsbeloftes waar te maken en op kleine schaal zal het er in Nederland iets beter uit komen te zien, lijkt mij.

Dat ze oprecht voor een NEXIT staan dat geloof ik ook wel en ook denk ik dat mensen zoals Derk Jan Eppink en een aantal lokale politici van de partij integer zijn.

Een NEXIT, indien mogelijk, zou ons dan weer soeverein maken en zal ook nog eens voor grote opschudding zorgen in de EU. Als dat gedrocht valt, dan komt er weer hoop, al zijn de vijanden waar we tegen vechten wel heel groot.

Dat Thierry Baudet een groot talent is in het verwoorden van gezond verstand, dat is een feit. Wanneer we dichterbij de verkiezingen komen, zullen wij hier uiteraard over schrijven of fragmenten laten zien. Zeer waarschijnlijk ook van Thierry. Het gaat er niet altijd om wie het zegt, maar wat er gezegd wordt.

Maar hoe ik het ook probeer, en hoe moeilijk ik het ook vind, ik heb hele grote twijfels over zijn integriteit.

Daarom heb ik ook niets met die typetjes zoals Maurice de Hond. Hij kaart de totale gekte wel aan maar ridiculiseert corona niet. Zijn theorieën over het bestrijden zullen vast prima werken in de praktijk, maar dat doet het tegen ieder virus. Als we ons om Corona druk maken dan moeten we ons eens bijzonder druk gaan maken over het veel gevaarlijkere griepvirus. Doen we nie, he? Dus waarom dan wel met dit minst dodelijke en minst gevaarlijke griepvirus ooit?

 

VOX SPANJE

VOX, de radicalere versie van het Forum voor Democratie, échte patriotten die letterlijk vooraan in de strijd staan, is een partij waar ik nog wel een beetje vertrouwen in heb.

In Catalonië bedachten een aantal machtswellustelingen afgelopen week dat Lerida (Lleida in het Catalaans) om 160.000 mensen in quarantaine te zetten vanwege een aantal positief geteste mensen op dat gekke virus. (iets dat goed nieuws is en de mortality rate naar beneden drukt)

De mannen en vrouwen van VOX renden er als pitbulls op af en eisten dat deze quarantaine per direct zou worden gecancelled. (bron)

De rechter maakte dan ook direct een einde aan de quarantaine. (bron)

Op 6 juni dit jaar meldden wij al dat VOX vrijwel de hele coalitie voor het gerecht sleept. (bron)

Vooral Pedro Sánchez zijn toekomst ligt nu in handen van de Spaanse rechter.

De media en linkse partijen noemen de Spaanse rechtbank rechts. Dat is een uitstekende indicator dat ze dus onafhankelijk en neutraal zijn.

Zie hier onze samenvatting (Nederlands ondertiteld) waarin de leider van VOX, Santiago Abascal, Sánchez en de extreem linkse Iglesias van Podemos, aanspreekt en ook niet schroomt om ronduit te spreken over de afspraakjes en bezoekjes tussen Pedro Sánchez en George Soros.

 

Doordat Spanje in het begin heftig geraakt leek te zijn door dat COVID19 virus, leek het alsof VOX ook aan het slapen was, geschrokken van het virus. Maar het duurde niet lang voordat ze doorkregen dat er één groot politiek spel gespeeld werd met Corona als een groot rookgordijn.

Wel heb ik de indruk dat ook zij nog steeds denken dat dit virus gevaarlijk is. Maar dat is toch ieder virus? Dit is slechts de minst gevaarlijke die bejaarden van gemiddeld 82 jarige raakt. Da´s nog eens wat anders dan de griep. Daar ligt de gemiddelde leeftijd 17 jaar lager. (65 jaar)

Dat Spanje één van de hardst geraakte landen is, is overigens niet juist. Men blijft maar met absolute cijfers schermen terwijl je moet rekenen hoeveel doden per xxx-aantal. In dit geval rekenen de meesten het aantal doden per miljoen.

Spanje mag dan (op het moment van schrijven) slechts 610 doden per miljoen inwoners hebben geregistreerd. België doet het slechter met (nog steeds “slechts”) 851 doden per miljoen inwoners.

Ook Brazilië doet het goed, al wil de media je anders doen geloven. De media vertelt niet dat Brazilië een groot land is, iets dat ze je op school wel leren. Moet je nagaan naar wat je zit te kijken wanneer je de TV aanzet. Het land telt 210 miljoen inwoners en hebben slechts 469 coronadoden per miljoen inwoners.

Trek het gesjoemel en het feit dat men als coronadode wordt geregistreerd wanneer men bijvoorbeeld in het laatste stadium van kanker zit, eraf en je houdt bar weinig over. Wel apart. Zou de influenza fataal geworden zijn, de normale griep dus, dan is de doodsoorzaak kanker, en niet de griep.

Overal is en wordt gesjoemeld. Sánchez propte, net als Cuomo in New York, gezonde bejaarden en zogenaamde COVID patiënten bij elkaar. Dan krik je het cijfer wel op ja. Een griep zou die mensen ook fataal worden.

Het hele corona gebeuren en al die cijfers zijn zo irrelevant. Ze zouden zo graag willen dat de mensen met bosjes doodvallen maar deze pandemie is nooit een pandemie geworden en zal dat ook nooit worden. Slechts een plandemie.

Kijk ook even deze korte,maar schrikbarende, video van SKY afgelopen week (ondertiteld):

DE TOEKOMST VAN SÁNCHEZ LIGT IN HANDEN VAN DE RECHTER

De toekomst van globalist en socialist, die er voor koos met extreem links een coalitie te vormen, ligt volledig in handen van de rechter.

Van deze rechter wel te verstaan: Manuel Marchen

Rechter Marchena
De rechter die bekend staat als “niet te intimideren”.

De tweede man van VOX is Javier Ortega Smith. Een topadvocaat, net zoals het FvD ook een topadvocaat heeft als tweede man, namelijk Theo Hiddema.

Smith heeft al eerder een aantal foute politieke figuren van het toneel geveegd.

Rechter Marchen staat er om bekend dat hij op geen enkele manier te intimideren is volgens de kop van dit artikel:
https://www.esdiario.com/815725350/El-futuro-de-Sanchez-depende-del-juez-Marchena-el-juez-que-nunca-se-amilana.html

Hier een kort filmpje van Ortega Smith voor de patriotten-liefhebbers:

 

Deze topadvocaat laat geen moment onbenut om al dit onrecht, de absurde coronamaatregelen, aantoonbaar gesjoemel met cijfers, het té laat debatteren over Corona (net als in o.a. Nederland, Frankrijk en Duitsland werden debatten hierover afgeslagen in de beginfase) en de leugens en irrationaliteit van de regering, aan te pakken.

VOX raadt burgers aan zich NIET te laten intimideren door boetes, “want die houden geen minuut stand bij de rechter.”

Waarom horen wij Theo Hiddema, ooit ook mijn held, hier niet over? 

Het beleid is net zo krankzinnig als in Nederland. Men weet van gekkigheid niet meer wat te doen. Maar VOX toont zich een ware oppositiepartij. Zelfs op straat, wanneer ze weer eens worden tegengehouden door Antifa figuren, laten ze zich horen.

De emotie spat van deze patriotten af en Abascal geeft de indruk alsof hij het liefst zelf een aantal van deze gevaarlijke mensen bij z´n lurven pakt.

 

Sinds de afkondiging van de “Staat van Alarm” op 14 maart 2020 heeft het Hooggerechtshof honderden klachten en rechtszaken tegen leden van de regering vanwege de “coronacrisis” opgestapeld. 

Een lawine gepromoot door slechts één partij: VOX. (bron)

De partij waar 2 jaar geleden nog vrijwel niemand van had gehoord, is nu de 3e partij van Spanje is en de partij blijft groeien met een leger van patriotten achter zich. Een indrukwekkend iets.

De aanklachten komen, naast van VOX, ook van vakbonden van ambtenaren, beroepsverenigingen, individuen en families van mensen die in quarantaine zitten of zijn overleden.

Voornamelijk Pedro Sánchez gaat op de slachtbank en de aantijgingen zijn glashelder. Minister van Volksgezondheid, Salvador Illa krijgt het ook zwaar te verduren. Maar ook andere ministers of de directeur van het Centrum voor de Coördinatie van Gezondheidswaarschuwingen en Noodsituaties, Fernando Simón.

Een aantal van de aanklachten luiden: “misdaden van ernstige onvoorzichtigheid die de dood tot gevolg hebben”, “ernstig letsel door nalatigheid”, “misdaden tegen de rechten van werknemers wegens het weglaten van veiligheidsmaatregelen”, “misdaden tegen de mensheid”, “illegale coronamaatregelen” (zoals nu bij ons in Amsterdam en Rotterdam gebeurt) etcetera

Pedro Sánchez zegt dat “alles op niets uit zal lopen”. Loze woorden. Je kunt moeilijk zeggen “daar heeft VOX een punt!”.

Het Hooggerechtshof heeft nu grotendeels de toekomst van de regering in handen, en Sánchez, zo “zeker van zichzelf”, kan uiteindelijk spijt krijgen dat hij de omvang van de beschuldigingen heeft onderschat.

De zaak staat nog open maar dat moment zal komen. En wat de uiteindelijke beslissing ook moge zijn, de regering trekt op politiek niveau gegronde verdenkingen over haar handelen en nalaten.

ZEKER nadat Salvador Illa heeft toegegeven dat er vanaf het begin geen “commissie van échte deskundigen” bleek te bestaan. (bron)

TERUG NAAR NEDERLAND

We hebben helemaal niets aan praten over zaken die wij allang weten. Natuurlijk is het in een normale situatie goed dat het Forum van Democratie probeert met hun common sense beleid meer en meer mensen naar zich toe te trekken, maar op dit moment staat de Democratie op het punt van omvallen. Of eigenlijk… De Democratie Nederland is al gevallen.

Op zulke momenten is oppositie voeren niet alleen maar praten maar ook de daad bij het woord voegen!

Nu verwachten we niet dat Thierry Baudet Mark Rutte van zijn spreekstoel aftrekt (alhoewel, mijn zegen heeft hij), er is gewoonweg geen tijd te verliezen! Vooral niet voor partijen die Democratie en Vrijheid in hun naam hebben staan!

Neem de mensen mee de straat op! Heb lak aan de belachelijke maatregelen. Laat Hiddema de mensen inlichten en overtuigen zich niet druk te maken om de intimidatie van deze regering door mensen forse boetes te geven.

Misschien heb ik iets gemist maar Theo Hiddema had behoorlijk wat rechtszaakjes aan kunnen spannen tegen de misdadigers in en rondom onze politiek! Ook had hij de burger duidelijk kunnen informeren en helpen hoe zoiets in gang te zetten en hij had zijn kennis met ons kunnen delen. In tijden zoals deze hebben we mensen met BALLEN nodig.

En alhoewel lijkt Spanje verloren, voorlopig slaapt Sánchez onrustiger dan onze eigen landverrader Mark Rutte. Want als de rechter recht spreekt, dan is het over met de man en zien de zaken in Spanje er ineens heel anders uit.

Hoe kan dat in vredesnaam zo zijn dat onder andere Rutte en Hugocaust nog geen enkel serieus proces aan hun broek hebben?

Onze oppositie laat ons barsten. Nota bene oppositie met heel veel kennis in huis!

Gevolg is dat burgers het helemaal zelf moeten doen. Door platforms op te zetten en mensen te verzamelen. Journalisten bestaan niet meer en diegenen die hoopvol begonnen, hebben zich laten leiden door geld en zijn allang niet meer onafhankelijk.

Dan moeten de burgers het dus zelf gaan doen. Alles laten vallen. Dat gaat moeizaam, is heel intensief en het kost je meer geld dan dat het oplevert.

En tóch doen we het. Want we houden van dit land.

Partijen als het Forum en de PVV hadden ons daar prima mee kunnen helpen. Dan maar even geen reces. Er staat té veel op het spel!

Het is moeilijk in te schatten hoeveel Spanjaarden er al wakker zijn. Ook is het heel moeilijk verslag te doen van de exacte situatie in Spanje omdat het zo verdeeld is en ingewikkeld in elkaar zit, ook door de autonome gebieden.

Steun CSTV

Maar deze parodie op Sánchez is niet alleen heel erg grappig maar zo raak!! Gemaakt door burgers.

Met vriendelijke groeten,
Danny

4.6 11 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
15 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
15
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x