nl Nederlands

OPNIEUW 35 MILJOEN NAAR ISLAMITISCHE LANDEN IN AFRIKA!

OPNIEUW 35 MILJOEN EURO NAAR ISLAMITISCHE AFRIKAANSE LANDEN!

Gisteren vernamen we al dat Soedan 55 miljoen euro van de Europese Unie cadeau kreeg. Vandaag het nieuws dat de EU 35 miljoen schenkt aan de islamitische landen Burkina Faso, Tsjaad, Mali, Mauritanië en Niger. (bron)

De landen die in de Sahel liggen, een landenstreek in Afrika, heeft eerder dit jaar al 187 miljoen euro ontvangen van de Europese Unie. Het geld zou worden gebruikt om de hongersnood te bestrijden. Ook gezondheidszorg en onderwijs hebben een hoge prioriteit, zoals in bijna alle Afrikaanse landen.

Naast dat beweert de EU dat door klimaatverandering en binnenlandse conflicten het aantal ontheemde mensen van een half miljoen naar 2 miljoen is opgelopen. Vooral in Tsjaad is dit het geval, omdat het land zeer verdeeld is tussen moslims en christenen.

Christos Stylianides, EU-commissaris Humanitaire Hulp en Crisisbeheersing laat weten dat de EU wel op moet treden uit barmhartigheid.

“Veel kwetsbare gemeenschappen in de regio worden met honger geconfronteerd door groeiende onveiligheid en conflicten. Veel mensen rekenen op ons om te overleven.”, aldus de 61-jarige Cyprioot.

https://www.europa-nu.nl/id/vl3kivx96f5w/nieuws/sahellanden_krijgen_35_miljoen_euro_eu?ctx=vh6ukzb3nnt0

De bodemloze put, genaamd Afrika, is waar belastingcenten van EU-lidstaten onder andere naar toe verdwijnen. We staan erbij, en slikken het als zoete koek.

Lees hieronder het vorige artikel over de 55 miljoen die eerder deze week naar Soedan toe ging.

  • Jonathan

https://commonsensetv.nl/eu-schenkt-55-miljoen-euro-aan-soedan/

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Rooie Leeuw
Rooie Leeuw
8 maanden geleden

Nederland jaarlijks meer dan 4,5 miljard aan ontwikkelingshulp. Wordt dit goed besteed en bovendien allerlei conservatieve kanalen in NL worden doodgeknepen waarom gaat hier niet wat geld heen. Bijvoorbeeld ontwikkelingshulp naar 1-2 miljard per jaar en 200 miljoen naar conservatieve kanalen, zoiets.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x