Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Opmerkelijk nieuwsbericht

Verspreid de vrijheid!

Opmerkelijk nieuwsbericht

Inmiddels ben ik alweer een tijd niet online geweest (soms moet je even afstand nemen om niet waanzinnig te worden 😉) maar na een korte time-out werd ik al direct bestookt met een kanon vol met waanzin.

Misschien wel het opmerkelijkste bericht wil ik even met jullie delen, omdat ik het niet alleen complete kolder vind maar omdat het mijn inziens ook volledig immoreel is en ik verwonder mij dan  ook waarom ik de deugmensen nog geen algehele schande heb horen uitspreken.

Kort samengevat gaat het over het Radboud UMC wat corona “noodhulp” naar Suriname stuurt aangezien men beweerd dat daar een heuse covid ramp gaande is. Of er daadwerkelijk een ramp zich voltrekt in Suriname laat ik even in het midden, het radboud vind van wel en stuurt naast artsen/ verplegend personeel/ mondmaskers en dergelijke. Echter blijft het hier niet bij, nee deze prachtige gulle weldoeners sturen ook nog maar liefst 40.000 Astra Zeneca vaccins mee! Ontroerend is het niet?

Waarom ik nu compleet onthutst ben is het volgende: Astra Zeneca is wellicht wel het meest discutabele vaccin op de markt en het middel is maanden geleden al door diverse landen wereldwijd van de markt gehaald omdat het domweg teveel ellende veroorzaakte. Nou was de Nederlandse overheid al weer behoorlijk aan de late kant met het intrekken van dit vaccin en is het op zijn minst vreemd te noemen dat er tot overmaat van ramp ook nog een aantal huisartsen hier in Nederland zijn die nu plotseling wel tegen het overheidsbeleid in kunnen gaan en besloten om vrolijk door te prikken met het Astra Zeneca vaccin.

Dat allemaal gezegd hebbende mogen we denk ik toch wel concluderen dat dit vaccin niet bekend staat om zijn uiterste betrouwbaarheid. Integendeel! Maar wees gerust er zal van verspilling geen sprake zijn want in plaats van de prullenbak waar dit middel eigenlijk thuishoort hebben de weldoeners uit Nijmegen besloten om Suriname ermee te gaan verblijden.

Het zal wel weer aan mij liggen maar als ik iets als troep beschouw dan is het troep en zou het niet in me opkomen om iets wat ik voor mijzelf niet goed genoeg acht, wel “cadeau” te doen aan een ander. Mijn inziens getuigd dat nou niet direct van ethisch verantwoord bezig zijn, en ik vind het eigenlijk wel schandalig.

Anne Miedema

Artikel: (Alleen de kop al: “Suriname zucht onder coronagolf”)
https://gld.nl/OP5X

 

LEES OOK:

Update vaccinslachtoffers….

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
9
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x