Steun CommonSenseTV
nl Nederlands

Opkomend verzet tegen oikofobie

Gister waarschuwde de Russische komiek Konstantion Kisin voor de komende backlash tegen de BLM-protesten:

“Jullie (links/BLM) zullen mij haten voor wat ik schrijf. Je zult je verzetten, omdat je niet wil luisteren. Jullie zullen doen alsof wat ik schrijf mijn wens is, terwijl het tegendeel waar is.”

“Als demonstranten doorgaan met het beschadigen van standbeelden, zoals die van Churchill, en Britse vlaggen verbranden bij het cenotaaf (herdenkingsmonument voor o.a. gevallen soldaten), dan zullen zich groepen vormen om deze monumenten te beschermen.”

“Deze groepen zullen hoofdzakelijk bestaan uit verontwaardigde jonge blanke mannen en geleid door mensen die verbonden zijn met Tommy Robinson en de EDL (English Defense League).”

“Deze groepen zullen zich verzamelen in de steden ‘om het land te verdedigen’. De groepen dragen ‘Patriotisch, Brits en Verdediging’ in hun naam.”

 

Konstantion Kisin

 

“Het is onvermijdelijk dat deze groepen in confrontatie komen met de andere demonstranten en politie, als de situatie escaleert.”

‘De media en politieke klasse zullen hysterisch reageren. De (Nationalistische) groepen, anders dan BLM.. Politiegeweld, arrestaties en veroordelingen voor o.a. het overtreden van lockdown-regels treffen dan wel de Nationalisten, maar niet BLM.’

“De Media zal exact het tegenovergestelde doen van wat het deed met BLM:
In plaats van krantenkoppen als ’27 agenten gewond bij grotendeels vredige protesten’, verschijnen teksten als ’27 agenten gewond door extreem-rechts geweld'”

“Op dat punt wordt het voor een groot deel van het publiek duidelijk dat er met twee maten gemeten wordt.”

“Gevoed door een stroom aan beelden van (zelfhatende) blanken die knielen, verontschuldigen en de voeten wassen van bruine mensen, zal het grote publiek tot de conclusie komen dat haar identiteit wordt aangevallen.”

“Vanaf dat punt verdwijnt (bij velen) de aversie tegen extreem-rechts. Het publiek/volk raakt tegen die tijd overtuigd dat het zich in een oorlog voor haar voortbestaan bevindt, waarin heftige maatregelen gerechtvaardigd zijn.”

“Bij de volgende verkiezingen, die eerder dan later zullen komen vanwege de (door lockdown veroorzaakte) economische malaise en werkloosheid, kan extreem-rechts rekenen op een toegenomen steun.”

“Als ik (Konstantin Kisin) het heb over extreem-rechts, bedoel ik niet wat links verstaat onder “extreem-rechts”. Praten over het inperken van immigratie maakt je niet per se extreem. Ik heb het over daadwerkelijk extreem-rechtse partijen die migratie “ongedaan willen maken” (“Ik zie niet wat daar extreem aan is, behalve de methode”. Jasper)

“Deze partijen zullen geen zetels winnen – gezien het Britse districtenstelsel – maar kunnen wel de Conservative Party van binnenuit onder druk zetten, waardoor de “softe” Boris Johnson wordt afgezet ten gunste van een Law & Order hard-liner.”

‘Vanaf dat punt is het overduidelijk welke richting we op gaan.”

Tot zover de wijsheid van Konstantin Kisin.

Kisin sluit echter af met een interessante uitspraak waar een hoop valse veronderstellingen aan ten grondslag liggen:

“De enige manier om dit te voorkomen is het de-racialiseren van de samenleving. We leren samen te leven of het is afgelopen met de multi-etnische samenleving”

Racialisering is inherent aan een multi-etnische gemeenschap, als gevolg van onderliggende neuro-biologische verschillen (niet “kleur”) tussen bevolkingsgroepen.

Daarmee zeg ik niet dat verschillende (neuro-biologische) groepen niet met elkaar zouden kunnen opschieten, maar dat we streng en kritisch moeten zijn op wat voor gemeenschappelijk deler wij hebben met elkaar en of het wederzijds netto-positief/negatief is als twee of meerder groepen op kleine afstand van elkaar leven.

Met vriendelijke groeten,
Jasper

 

4.6 9 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Arjaan

Volk tegen volk….. Staat er in dat oude boek, de barre eindtijd aangebroken, het houdt niet op, BLM, opstand tegen Trump, Chinese Griep, Halalasema gedoe, nu geen vlaggetjes meer op de Hollandse Nieuwe, plus die naam moet óók veranderen, die vis heeft nix met de Nederlandse cultuur, maanden aaneen alle kerken wereldwijd gesloten in geen 20 eeuwen gebeurd

Hansz Pint

Hee.. geen CAPTCHA waarschuwing deze keer…?
Dus kan ik reageren EN verzenden… zonder dat ie blijft hangen…
Test Test …

Hansz Pint

Remember.. de vleespotten van Rome, als iets zeer succesvol is (of lijkt…) komt de goegemeenste … goegemeente dus maar dat gemeenSTE (slip of the toets 😉 is ook wel aardig, het zijn de opportunisten die hun kansen wagen, blind zijn voor het grote plaatje maar dat zijn de leiders van de welvaart… zelf OOK.   achteraf kijk je een koe in zijn reet…of zijn hol, eigenlijk en natuurlijk HAAR holle reet…. effe ordinair doen… anyway, midden in de vaart der (uitverkoren) volkeren reiken de kapitaalmarkten tot aan de hemel… en is het zicht op de zich ontwikkelende realiteit ver te… Lees verder »

Bart

Yup, er zit een einde aan alles, ook aan het walgelijke gedrag van antifa en blm. EDL en ProudBoys en vele gelijkgestemde groepen zijn geen watjes. Als het al tot een conflict komt, dan is het een hardhandige, waarbij de pers de marxistisch gekwetsten weer braaf zal toedekken met een mantel van zoete woorden.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x