CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Open brief aan Klaas Dijkhoff

Open brief.

Verzonden naar: K. Dijkhoff
CC: Thierry Baudet, Martin Bosma, Theo Hiddema, Lilian Marijnissen en alle andere politieke leiders.

Geachte heer K. Dijkhoff,

Eigenlijk begin ik net als u, hier niet helemaal eerlijk, want van “geachte” kan uiteraard geen sprake zijn aan iemand, die fractievoorzitter is van een partij die het niet zo nauw neemt met onze democratie!
Het Wilders-proces is door inmenging van uw partij tot een politiek proces verworden, in een democratie bestaan er door de bevolking gekozen politieke partijen, maar het kwam zowel de VVD als het CDA echter niet uit, dat een partij als de PVV een sceptische houding jegens de Europese Unie en de euro heeft!

Allereerst werd er de leugen al ingezet toen kabinet Rutte 1 viel, Geert Wilders liep namelijk niet weg als gedoogpartner, maar zowel VVD als CDA kwamen de gemaakte afspraken niet na en dachten even de PVV te kunnen piepelen, dit was een hele grote vergissing, want de PVV boog niet voor dergelijke walgelijke praktijken, er is één CDA’er genaamd Hans Hillen, die dit allemaal heel netjes op Google heeft verwoord, maar toch hanteerde Mark Rutte deze leugen in Rutte II en tevens in de opmaat naar Rutte III in de brief naar informateur Tjeenk Willink!

Maar eigenlijk deed premier Mark Rutte veel meer kwaad, bewust heeft hij koste wat het kost Geert Wilders en zijn PVV proberen te decimeren, een Partij die zichzelf Volkspartij voor Vrijheid en Democratie noemt, die zou zich niet moeten bezigen met manipulatie en bedrog, zo’n partij zou er voor de bevolking moeten zijn, ze moeten vertegenwoordigen, maar die letter D in uw partijnaam heeft een betekenis die op uiterst grove wijze verdoezeld is, uiteraard zijn daar ook het CDA en D’66 hier mede in schuldig!

Eigenlijk is de enige partij die in Nederland democratie nog terecht in de partijnaam voert het FvD, want in 2005 gaf de bevolking al aan middels een raadgevend referendum, dat 61.5% geen Europese grondwet wenste, maar dat NEE werd middels een verdrag door de politiek omgebogen in een ja, uiteraard was dat het CDA, maar de VVD deed daar nog eens een schepje bovenop.
Twee opvolgende volksraadplegingen werden door zowel VVD als CDA, D’66 en ChristenUnie getorpedeerd en als klap op de vuurpijl werd het raadgevend referendum opgeheven.

We zien hier dus hoe op walgelijke wijze de politiek het telkens beter denkt te weten dan de bevolking, hiermee heeft het overgrote gedeelte van de politiek zich onttrokken van haar taak om volksvertegenwoordiger te zijn, maar het ergste is wel, dat Opstelten en Rutte zich volop hebben ingezet om een partij als de PVV die wel volksvertegenwoordiger bleef, proberen kapot te maken! Hiermee is de democratie enorm beschadigd en met hulp van de linkse media werd er tevens zelfs het beeld geschapen dat de PVV racistisch is.

Het euvel waardoor ook de PVV ontstaan is, dat is politiek wanbeleid, het niet benoemen laat staan aanpakken van maatschappelijke problemen en dat al voor decennia lang, en nu deze problemen gigantisch uit de hand zijn gaan lopen, misbruikt de VVD deze problemen ook nog eens, om daarmee een politicus die hier wel wat aan wil gaan doen, proberen uit te schakelen.
Dit is werkelijk waar gewoonweg verachtelijk, want iedereen kan weten dat de PVV helemaal geen problemen heeft met Marokkanen die hier netjes volgens onze wetten en gebruiken leven!

Helaas kan uit het handelen van premier Rutte opgemaakt worden, dat hij en zijn kabinet niets op hebben met de democratie, dat bleek al uit het cordon sanitaire, want de tweede partij van Nederland uitsluiten van mogelijke deelname aan een kabinet kun je onmogelijk nog democratisch noemen, dat past eerder thuis bij een demodictatuur of erger!
Nu eindelijk de waarheid boven tafel aan het komen is, weigert de premier en dit kabinet om Geert Wilders tegemoet te komen, door een debat te houden voor een eventuele veroordeling.

U mag van mij gerust weten, dat ik er hard over loop te denken om deze brief te laten publiceren, want uw partij staat voor misleiding, voor leugens en voor bedrog, ik heb met de laatste verkiezingen het vakje rood gekleurd bij de PVV, dat gebeurde op democratische wijze, ik ben fel tegenstander van het beleid wat de EU nu hanteert, met samenwerkingsverbanden heb ik geen problemen, maar dat wij een Staat in geloodst worden, die verre van democratisch is, daar heb ik wel grote problemen mee!

U bent voor de zoveelste keer weer geschokt over gebeurtenissen met de islam, terwijl Geert Wilders dit nu al vijftien jaar benoemt, kom op kerel het wordt tijd om weer eens fatsoenlijk te worden,gooi de knuppel eens in het hoenderhok, Geert Wilders deed dit jaren geleden al, door zich af te scheiden van de VVD, Ybeltje Berckmoes schreef een prachtig boek over de VVD,
van mij mag de VVD nog erger decimeren als wat de PvdA al eerder overkwam, uw partij stinkt als een open riool!

Indien er een veroordeling komt in het Wildersproces, dan geeft dit enkel maar blijk, dat er een enorme opschoning dient plaats te vinden in onze rechtspraak, dan valt deze namelijk niet meer serieus te nemen, dan is dit een bevestiging dat we tot een bananenrepubliek zijn verworden, dan is al mijn geloof in de rechtsstaat verdwenen, dan mogen ze van mij al die VVD, CDA, D’66 en ChristenUnie politici voor een sharia tribunaal slepen en met het gehele OM opdoeken en veroordelen voor landverraad!

Het zijn die walgelijke oude politieke partijen, die Nederland op de rand van de afgrond hebben gebracht, wanneer gaat u eens naar de bevolking luisteren?

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x