Steun CommonSenseTV
nl Nederlands

Open brief aan Thierry Baudet en het Forum voor Democratie

Beste Thierry Baudet en FvD,

Veel mensen onder ons, en een aanzienlijke groep aan Nederlanders, die je veel op Jensen, CommonSenseTV, Blue Tiger studio, Café Weltschmerz, Ongehoord Nederland en de Ommekeer tegenkomt, zijn zeer ontevreden met de huidige gang van zaken in de Nederlandse politiek!

Dit valt niet alleen dit walgelijke kabinet ten deel, maar de gehele politiek van Nederland, want dat de FvD en PVV in beginsel inschattingsfouten hebben gemaakt betreffende Covid-19 valt te begrijpen, maar dat men maar blijft voortrazen op de ingeslagen weg is onbegrijpelijk!

Met Planet of the Humans te omarmen werd er weer een klein lichtpuntje zichtbaar, maar wanneer gaat men bij FvD zijn verstand eens gebruiken betreffende de lockdown, ik plaats hier even drie linkjes van huisarts Rob Elens, die zijn 100% succesvolle medicatie niet mag gebruiken tegen corona!

Bekijk deze linkjes eens:

https://www.youtube.com/watch?v=UcoTXBjm2mg

https://www.youtube.com/watch?v=h6vQahizyiI

Laat ik even voorop stellen, dat ik me niet vrijwillig zal laten vaccineren tegen corona en dat een minister Hugo de Jonge in een gesticht opgesloten dient te worden, wanneer hij door blijft gaan met de onzin van dat evenementen, zoals voetbalwedstrijden vaccinatie afhankelijk te verklaren, luister eens goed wat huisarts Rob Elens over de anderhalve meter samenleving zegt en het opsluiten in huis!

Word eens wakker, gaan we Nederland helemaal kapot maken? Of gaan we ons gezonde verstand weer gebruiken?

Dank voor uw aandacht!

Met vriendelijke groeten,
N. Velleren

P.S. indien hier geen snelle reactie op volgt, verwacht dan ook niet dat ik, en mogelijk vele andere mensen, nog de moeite nemen om te gaan stemmen, ik ben nu 61 jaar oud en dat zou voor het eerst zijn, dat ik verstek zou laten gaan, maar wel heel bewust!

Wij houden op dit moment een poll om te kijken wie deze brief ondersteunen. Zie poll en stem! Lees hier ook de reactie´s

3 2 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
epiccaro

Ik ben het helemaal eens met de briefschrijver, er zijn medicijnen die werken en een vaccin is dus totale waanzin.
Het is onbegrijpelijk dat deze medicijnen niet worden gebruikt waardoor er onnodig mensen doodgaan, besef u goed regering, u bent verantwoordelijk voor deze sterfgevallen, omdat u dit weet!
Met vriendelijke groet,
Caroline Triest

Hansz Pint

Beste Caroline Triest, Medicijnen… zijn symptoombestrijdende chemische middelen met een daaraan verbonden doden aantal in Europa van ca 200.000,(Google; 200.000 doden door medicijnen) Dus zijn medicijnen van wereldverneukend Big Farma niet het antwoord, maar supplementen ! Dat zijn lichaamsondersteunende- weerstandsverhogende stoffen die het immuunsysteem helpen in de strijd tegen een aandoening… Normaliter binnen te krijgen via de voeding, maar die voeding is de afgelopen decennia meer vulling geworden, het voedt het lichaam niet meer of onvoldoende. Daarnaast is de algemene leefstijl zodanig dat dat ook al niet echt helpt om een goede weerstand (ook tegen dat corona-virus) op te bouwen.… Lees verder »

MdV

Helemaal mee eens met de brievenschrijver. Heb zelf 12 mei FvD aangeschreven hierover omdat ik het pijnlijk vind dat dit niet opgepakt wordt. Zelfs een vraag in hun potcast hierover werd niet beantwoord omdat de presentator net even (toevallig) een boek moest promoten. Post geplaatst onder deze video https://www.youtube.com/watch?v=M-0GXtdg_-k&feature=youtu.be Inderdaad waarom wordt de vraag over gebruik van Hydroxchloroquine als medicatie niet beantwoord door het FvD ?? Ik vind dat de FvD hier veel meer in de kamer vragen over moet stellen waarom dit verbannen wordt door het RIVM. In opdracht van WHO (lees Bill Gates) ? Zelfde gebeurd in de… Lees verder »

Hansz Pint

Jaha… MVD, daar sla je de spijker op zn kop... er wordt gespeeld met die miljarden levens op deze planeet, en waarom...??? Nou gewoon omdat ZIJ door hebben hoe het individu in elkaar steekt en daar op in spelen en dus een wereldwijd computerspel spelen, met echte mensen, met ons... een virtual reality spel, waar ZIJ het OVERzicht op hebben en daar gewoon, omdat het kan... gebruik van maken... Of misbruik, tis maar hoe je dat ziet, of aan welke kant je staat, je weet toch vanhet recht van de sterkste? Nou dan, ZIJ weten het spel beter te spelen… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x