CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Open brief aan Thierry Baudet en het Forum voor Democratie

Beste Thierry Baudet en FvD,

Veel mensen onder ons, en een aanzienlijke groep aan Nederlanders, die je veel op Jensen, CommonSenseTV, Blue Tiger studio, Café Weltschmerz, Ongehoord Nederland en de Ommekeer tegenkomt, zijn zeer ontevreden met de huidige gang van zaken in de Nederlandse politiek!

Dit valt niet alleen dit walgelijke kabinet ten deel, maar de gehele politiek van Nederland, want dat de FvD en PVV in beginsel inschattingsfouten hebben gemaakt betreffende Covid-19 valt te begrijpen, maar dat men maar blijft voortrazen op de ingeslagen weg is onbegrijpelijk!

Met Planet of the Humans te omarmen werd er weer een klein lichtpuntje zichtbaar, maar wanneer gaat men bij FvD zijn verstand eens gebruiken betreffende de lockdown, ik plaats hier even drie linkjes van huisarts Rob Elens, die zijn 100% succesvolle medicatie niet mag gebruiken tegen corona!

Bekijk deze linkjes eens:

https://www.youtube.com/watch?v=UcoTXBjm2mg

https://www.youtube.com/watch?v=h6vQahizyiI

Laat ik even voorop stellen, dat ik me niet vrijwillig zal laten vaccineren tegen corona en dat een minister Hugo de Jonge in een gesticht opgesloten dient te worden, wanneer hij door blijft gaan met de onzin van dat evenementen, zoals voetbalwedstrijden vaccinatie afhankelijk te verklaren, luister eens goed wat huisarts Rob Elens over de anderhalve meter samenleving zegt en het opsluiten in huis!

Word eens wakker, gaan we Nederland helemaal kapot maken? Of gaan we ons gezonde verstand weer gebruiken?

Dank voor uw aandacht!

Met vriendelijke groeten,
N. Velleren

P.S. indien hier geen snelle reactie op volgt, verwacht dan ook niet dat ik, en mogelijk vele andere mensen, nog de moeite nemen om te gaan stemmen, ik ben nu 61 jaar oud en dat zou voor het eerst zijn, dat ik verstek zou laten gaan, maar wel heel bewust!

Wij houden op dit moment een poll om te kijken wie deze brief ondersteunen. Zie poll en stem! Lees hier ook de reactie´s

3 2 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven