NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Open brief aan Robert Jensen – We moeten NU strijden!

Beste Robert,

Ik vind het fantastisch wat je voor Nederland doet en ik heb heel veel respect voor jou en het feit dat jij vanaf het begin deze groots opgezette plandemie bent gaan, en blijven, exposen. Tot op de dag van vandaag.

Dit is ontzettend belangrijk geweest voor Nederland, en nog steeds natuurlijk. Had jij dat niet gedaan, dan hadden we nu waarschijnlijk nog een aantal fases achtergelopen omdat niemand het charisma, de moed en de inzet had destijds om dit aan het licht te brengen bij het grote publiek.

Jij hebt je naamsbekendheid en hebt besloten je hiervoor in te zetten. Jij bereikt het grootste gedeelte van “het volk”. Ik geloof ook zeker dat je integer bent. Chapeau!

Het blijven exposen en herhalen van de échte feiten is nodig. Iedere dag krijg jij weer nieuwe kijkers erbij die het verhaal nog niet helemaal kennen en dus moet je het blijven herhalen. De meesten zullen dat ook zeker begrijpen.

Verder ben je voor heel veel mensen een ontzettende grote steun. Tienduizenden tot honderdduizenden mensen die dagelijks smachten naar jouw show. Even wat gezond verstand voor het slapen gaan in deze nachtmerrie.

CommonSenseTV

Bij deze steek ik de veer vast in mijn eigen kont, dan hoef jij dat niet meer te doen in het geval dat je antwoord.

Ik ben ook ontzettend trots op dit platform: CommonSenseTV.

Begonnen als een leek die het niet meer kon aanzien en zichzelf niet meer in de spiegel kon aankijken als ik niets zou proberen, terwijl ik de wereldpolitiek al volg vanaf 2002.

Gedreven door wilskracht, vaderlandsliefde en idealisme. Zonder schrijfervaring of het maken van video´s. Een simpele gemiddelde burger dus. En CSTV is inmiddels uitgegroeid tot een groot platform met veel bezoekers dat exact dát uitstraalt. De gewone burgers aan het woord uit alle lagen van de samenleving en het blijft groeien en groeien.

Vanaf dag één dat corona een issue werd in Europa en Nederland hebben ook wij ons hier tegen verzet. Deze plandemie bleven we vanaf dag één exposen door de overduidelijke cijfers, feiten en leugens in kaart te brengen.

Dat kostte nogal wat kijkers in het begin maar de overtuiging dat dit een scam was, was toen al groot genoeg en we wisten dat we het bij het rechte eind hadden wat betreft deze oplichting. Dit rookgordijn.

VERZET

In je laatste uitzending (#199) zeg je tijdens de eerste minuten van je show terecht: “Het is nu tijd voor verzet!”

Dat moment is inderdaad NU gekomen. Doorgaan met alleen maar exposen gaat ons niet uit deze ellende halen. Toen wel, men moest nog wakker worden, nu niet meer. Nu moet deze totale gekte ophouden en dan gaan we weer exposen.

Het is nu 12 uur en we zitten middenin het proces dat Nederland zijn vrijheid en democratie aan het verliezen is.

Iedereen die wakker is kent de feiten en weet hoe het zit. Sommigen half, sommigen helemaal. Maar allemaal willen we maar één ding: Zo SNEL MOGELIJK uit deze miserie.

Van de oppositie hoeven we helaas niets te verwachten. Wat een aanfluiting.

Je zegt dat sommige mensen te koppig zijn om iets te doen, of ze zijn bang. Ik ken ze ook, maar bij sommigen kan ik daar wel inkomen. Velen voelen zich alleen staan. En wat doe je dan?

Maar die staan er echt wel wanneer ze zich gesteund voelen, ook fysiek, door duizenden mensen om zich heen.

We zijn inderdaad waarschijnlijk met miljoenen in Nederland, maar voor de meesten voelt het alsof we met een paar duizend zijn.

Dit terwijl de nummers van jou en al die andere platforms toch iets heel anders laten zien.

Dus: Hoe zie jij dat verzet voor je?

We kunnen tot de winter blijven exposen maar we worden ondertussen steeds meer beperkt in de mogelijkheden nog iets te doen vanwege de aankomende spoedwet en de winter. De winter, die de politiek en de media weer keihard gaan misbruiken, zal ook twijfelaars die nu nog strijdbaar zijn weer terugdringen in de bange hoek.

Er komt een tijd, en die is nu écht gekomen, dat er actie gevoerd moet worden. Dat we inderdaad ECHT in verzet moeten komen. Op alle fronten. Maar daarvoor moeten alle wakkere mensen zich wel verenigen.

Wij krijgen ONTZETTEND veel mails en comments met de vraag: Waarom gaan jullie niet samenwerken met anderen?

Nou kunnen we allemaal tientallen redenen opnoemen waarom dat moeilijk is of waarom dat niet gaat. Of de verschillen aankaarten. De angst jezelf aan anderen te binden.

Maar dat is niet wat de mensen van ons verlangen! Wat de mensen willen is dat wij, de influencers tegen deze waanzin, de mensen verenigen en het geluid toegankelijker maken.

En het samenbrengen van al die achterbannen moet NU gebeuren vanwege…

DE SPOEDWET!

Het lijkt er op dat men de spoedwet er doorheen wil drukken op 20 augustus.

Dit houdt o.a. in:

In deze wet is niet alleen het Nieuwe Normaal van de 1,5 metersamenleving vastgelegd.

Een kleine greep:

  • Ook krijgt de minister bijvoorbeeld de bevoegdheid om naar believen hele bedrijfssectoren, gebouwen, inrichtingen gebieden en scholen te sluiten.
  • Bijeenkomsten, demonstraties en evenementen worden naar goeddunken verboden.
  • De wet heeft een vangnetbepaling om maatregelen op te leggen waar nu nog niet in voorzien is.
  • Jongeren worden naar Buro Halt gestuurd als zij te dicht in de buurt van hun vriendjes komen.
  • Mensen die zich onttrekken aan quarantainemaatregelen kunnen gevangen gezet.
  • Met deze wet wordt Hugo de Jonge een alleenheerser.
  • De wet is daarbij niet tijdelijk maar semipermanent.

 

Na afloop van zes maanden kan de minister de wet zonder instemming van het parlement steeds met twee maanden verlengen.

Deze spoedwet brengt heel Nederland in een uitzichtloze virusdictatuur.

 

Er is dus GEEN tijd meer!

Nu zijn er al wel allerlei initiatieven en acties die door het hele land worden gehouden. Op CommonSenseTV geven we iedereen de ruimte om hun georganiseerde wandeltochten of demonstraties aan te kondigen. Dit is hartstikke goed want er is in ieder geval reuring in het land en de evenementen worden georganiseerd van Groningen tot Limburg en alles wat er tussenin ligt.  De mensen zijn er. Maar er is geen grote eenheid.

Ik denk, Robert, dat jij daar een hele grote en belangrijke rol in kunt spelen. Jij bent het gezicht van, als ik het zo mag zeggen, de gewone man met gezond verstand, die ziet wat er is en zich zorgen maakt en wil strijden. Jij bent de man die de meeste slapende mensen de ogen heeft geopend en je achterban wordt aangevuld met mensen uit andere lagen van de samenleving. Die willen allemaal strijden en hebben echt de ballen wel. Maar wel samen!

Jij kunt ontzettend veel invloed uitoefenen en ik denk, dat jij er voor kunt zorgen dat de mensen die willen strijden in Nederland, bij elkaar komen en dat je hier ook niet in mag verzaken.

Van ons kun je alle hulp verwachten.

Wij proberen dit ook met o.a. Weltschmerz en een aantal blogs en websites. Afspraken maken vast artikelen van elkaar over te nemen, voor de helft, met een LEES VERDER en met een aanbeveling. Ook zo komen mensen samen.

De achterban van Café Weltschmerz kent ons niet. Onze achterban kent Blue Tiger Media weer niet en ga zo maar door. Die achterbannen bestaan vaak uit een ander soort publiek maar wel met dezelfde zorgen en hopelijk ook de wilskracht om hier uit te komen. Ook die mensen hebben we nodig!

Er zijn inderdaad misschien wel miljoenen Nederlanders wakker en strijdbaar om hier iets tegen te doen! Maar het voelt aan voor de mensen alsof het er maar duizenden zijn.

Als wij allemaal vanaf de zijkant blijven exposen en roepen, gaat er, op korte termijn in ieder geval, niets gebeuren. En meer tijd dan die korte termijn hebben we niet meer.

Want na die korte termijn is er weinig meer over van ons Nederland. Je ziet wat ze er doorheen gaan drukken.

DE MACHT VAN DE MASSA

De macht van eensgezinde burgers is groter dan we beseffen.

Wij kunnen het beleid wijzigen. Wij kunnen massaal weigeren te voldoen aan de maatregelen, we staken, we leggen het land plat, we leiden ons leven zoals we altijd gedaan hebben, betalen geen belasting meer en we dwingen deze regering op de knieën? Met z´n allen. Want wat willen ze doen?

Dit is slechts een voorbeeld even grof geschetst.

Er zijn vast vele andere manieren maar de clue, het allerbelangrijkste om iets te kunnen doen, het samenbrengen van de mensen.

Help ons daar mee!!

Wanneer jij tot iets oproept wordt daar HEEL VEEL gehoor aan gegeven. Gebruik dat! Voor ons Nederlanders. Count us in! En het is te hopen dat we op andere influenzers die eerder in dit artikel zijn benoemd ook kunnen rekenen.

Als dat eenmaal lukt? Dan rolt het balletje vanzelf en maakt het geen f*ck uit wie er uit welke achterban komt. Het is dan het Nederlandse volk tegen een paar psychopaten uit Den Haag.

Doen wij dit niet en blijven we allemaal ons “dingetje” doen? Dan zijn we allemaal aan het verzaken.

En van de mooie strijd die wij allen hebben gevoerd blijven we over als wat platforms die troost bieden en waar we weer even iets van gezond verstand kunnen lezen of beluisteren terwijl de echte wereld een hel is geworden.

We laten miljoenen mensen in de steek als we het niet op kunnen brengen dit zo snel mogelijk daadwerkelijk te gaan proberen.

Met vriendelijke groeten,
Danny

 

https://jensen.nl/

4.6 71 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
55 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Bart

Een goede uitnodiging aan Robert. Mij viel gisteren ook zijn oproep tot verzet op, heel vroeg in de uitzending, maar daarna toch weer niet doorpakken. Dat moet nu echt gaan gebeuren en samenwerken is daar 1 belangrijke pijler in.
Ik weet zeker dat Robert deze open brief leest en ik hoop op een snelle & positieve reactie.

Antares1981

Dit roept Robert wel vaker, ik had hem al eerder geattendeerd om andere kanalen te supporten maar tot heden promoot hij enkel en alleen zijn eigen kanaal.
Ik hoop werkelijk dat dit veranderd.

Midori

Nee, het is beter als hij solo werkt.

Vergezicht

Ja, goed bekeken trol!
Krijgen we lekker niets voor elkaar.

Ooit weleens gehoord van samen sterk?
Zoals democratie werkt, meeste stemmen gelden.
Dus des te groter de beweging, des te groter de invloed.

Even op jou niveau, hoe groter het kanon, hoe harder de boem!

Arjaan

Danny, geweldig, goed gedaan, hopelijk een goede en effectief antwoord van hem

CB

Hallo Danny , je slaat hier de spijker op z’n kop . Alleen als mensen zoals Jensen en bijvoorbeeld Lange Frans en noem ze allemaal maar op de handen ineen slaan . Ik hoop dat het gaat lukken om dit voorelkaar te krijgen. Ben bang dat het tijd is voor echt verzet tegen deze maatregelen en personen. Iedereen ZAL VERSTELD staan hoeveel stille wakkere mensen er dan gaan opstaan . Daar zou ik persoonlijk wel eens een gesprek over willen voeren . Ideeën genoeg .Samen is en blijft de oplossing . En ja je mag best trots zijn op CSTV… Lees verder »

Ruud Beijer

Helaas kijken nog teveel Nederlanders weg en geloven ze in de onzin die iedere dag door de fake NPO naar buiten wordt gebracht. Het komt helaas niet meer goed met zoveel idiote Nederlanders die ook van de islam de EU en de asielparasieten houden
110.000 per jaar allemaal westen haters en uitfreters.

Vergezicht

Klopt Ruud, ik zie en merk het ook in mn nabije omgeving. Heel weinig mensen die door hebben wat zich volop in het openbaar afspeelt. Veel mensen die maar een gedachten gang hebben. En dat is, wat ze volgens de geestelijke kanalen voorgeschoteld krijgen. De hogere macht, bezoekt ons met een straf, die we lijdzaam moeten ondergaan. Tevens mogen we niet opstaan tegen degenen die over ons gesteld zijn. En daarom ligt er ook een grote verantwoordelijkheid bij de geestelijken, die zich anders schuldig maken aan volksverlakkerij en grote groepen mensen brainwashen tot slacht schapen. Dit geluid is al eeuwen… Lees verder »

Johan_Michiel

https://youtu.be/JSHMB0fSv6A 29 augustus allemaal naar Berlijn. GAAN ! Anders is het te laat. Van een Syrische onderzoeker in Duitsland. Ook in Europa lokale lockdowns: complete steden en gebieden zullen hermetisch worden afgegrendeld ‘- ‘Iedere burger zal gedwongen worden getest, positief worden bevonden, en gevaccineerd worden’ ————————————————————————————————————————————— De door onder meer Bill Gates aangevoerde internationale ‘Deep State’ klimaat/coronasekte heeft de regeringen een internationaal ultimatum gesteld, zo zegt de Duits-Syrische burgerjournalist Hamudi Ebalz op basis van directe informatie van politici militairen. Alle landen moeten tussen 18 en 30 september een totale lockdown afkondigen, en die met het leger gaan afdwingen. Tot die… Lees verder »

Jeannette

Hoi Danny, hier Cor, de man van Jeannette via haar acount. Ik heb de link van Xander op mijn tijdlijn staan net als de jouwe. Komt ie. https://www.facebook.com/cor.lauwerijssenJe bent goed bezig hoor en alleen gaat niemand het redden. Jij niet, wij niet en niemand die de boodschap verkondigd. gr Cor Lauwerijssen.

Last edited 1 maand geleden by Jeannette
Bart

Vreemd, ik gebruik ook een VPN, maar nooit een probleem op XN, zelfs niet als ik de settings wijzig.

Kan ik je het artikel als text mailen?

Bart

Probeer eens een andere browser onder dezelfde VPN verbinding.

Jeannette

Verschrikkelijk gewoon. We leven in een grote leugen en het lijkt als een web zich om ons te sluiten. Als ik potjandorie jonger en gezond was geweest had ik allang mijn zevenmijlslaarzen aangetrokken. Helaas is dit niet het geval maar desalnietemin kom ik onder een goed georganiseerd verzet in de benen. Wie zijn zij wel niet om dit anderen aan te doen. Kom op bekend Nederlanden help ons de goede kant u. Jullie kennen de bronnen om alles voor elkaar te krijgen die wij missen. Speed!!

Jeannette

Jij spreekt hier uit, wat velen van ons gisteren hebben gedacht tijdens de Jensen show. De opening was ijzersterk: we moeten NU met verzet komen. Daarna werd het waziger door vooruitschuiven naar morgen en de komende weken. We hebben nu een organisatieteam nodig waar enkele bekende Nederlanders prima het voortouw kunnen nemen. Zij zijn gewend een groot publiek te bedienen, hebben een goed netwerk Enige leidinggevende capaciteiten zijn welkom maar niet vereist bij goede samenwerking. Kortom alles wat we nu nodig hebben om snel tot een goed georganiseerd verzet te komen. Als Duitsland ruim 1 miljoen mensen op de been… Lees verder »

Bart

Idem aan mijn eerdere constatering over Jensen. Sterke start maar daarna niets. En helaas, vandaag weer. Eigenlijk al veel te lang zo. Af en toe iets nieuws aanroeren, maar niets wordt concreet. Die tijd hebben we niet. Die tijd heeft de wereld niet. Al over 9 dagen wordt de spoedwet er door gedrukt.

Jeannette

Ja klopt. Hij zegt steeds dat hij het er morgen of de komende weken uitgebreider over gaat hebben. Heb vandaag met gezonde argwaan naar het tweede kamer debat geluisterd maar daar hoeven we niks van te verwachten. We zullen het zelf moeten doen. Probleem is nu heel duidelijk dat we allemaal wat regels op diverse blaadjes zijn maar we elkaar niet kennen. Heb mnd geleden in diverse groepen al een soort circulatieplan geopperd met normale telefoons maar niks concreets van de grond. Misschien gaat er nu iets komen…moet nu even klusje gaan doen maar ben zo weer op mijn post.

els goossen

ik denk dat er vele mensen zijn die het gewoonweg nog niet kunnen geloven wat er gaande is en tegen de tijd dat ze het wel geloven zal het te laat zijn . om gezondheids redenen kan ik niet aan zoon wandeling of demonstratie meedoen al zou ik het graag willen . vertel me wat ik kan doen dan ? ik wil ook geen vaccin krijgen . ook zou ik nu willen weten wat er in al die griepspuiten heeft gezeten die ik al zeker 20 jaar gehaald heb , achteraf heb ik spijt van mijn goedgelovigheid dat ze dat… Lees verder »

Jeannette

Mijn man is een ernstige hartpatiënt. Hij heeft een icd implantaat en een klap tegen zijn lijf kan dodelijk zijn. Die moet zich ook beperken tot mensen bij de les krijgen via facebook, twitter, youtube via diverse comments. Heeft zeker ook resultaat. Hij heeft ooit een keer de griepvaccinatie gehaald, maar werd daarna (gelukkig) zo beroerd dat hij nooit meer is geweest. Bij mijn moeder heb ik jaar na jaar gezien dat ze na de griepvaccinatie ziek werd. En dat lang bleef. Eigenlijk ieder jaar, nu ik erop terugkijk, werd ze iets slechter dan ze daarvoor was geweest. Maar wie… Lees verder »

Marian

Heel goed verwoord Danny. Chapeau!!!

Hans.

Geweldige brief en een goed initiatief.

Andre

Kunnen jullie niet alle video’s op 1 platform uitbrengen. Mensen die nog moeten ontwaken moeten zoeken naar video’s en content wat hun proces bemoeilijkt.

Johan_Michiel

Goed idee. Desnoods op alle platformen alle videos.

Alex i
Jeannette

Kende ik nog niet. Goeie!

Alex i

Case in point! Very good Danny.

Natasja

Dank je wel Danny!

VolkiRuski - Customgears

Juist, samenwerken is de sleutel tot de oplossing….

metavdmeer

leede briefe

VolkiRuski - Customgears

Het is trouwens duidelijk dat de 2e kamer een geduchte tegenstander gaat worden, met name VVD en CDS, maar ook GL en D66, 50+ willen verdere maatregelen om ons als Nederlandse bevolking te kunnen onderdrukken…wij moeten het nu gaan zeggen en doen: NEEN, NEEN EN NOG EENS NEEN. Persoonlijk volg ik 100% de bevindingen van Maurice de Hond. Ik sla de bronnen van Maurice hoger aan dan welke bron van het RIVM of WHO ook. Als de overheid ook Maurice zou volgen is het probleem binnen een maand opgelost!

Jeannette

Ik zit net te kijken naar het uiterst tamme debat. Alles word voorgelezen van een papiertje zonder enige overtuiging of daadkracht. Op Danny zijn site staat een stukje van de spaanse VOX woordvoerder. Luister naar die passie en zet dan onze oppositie ernaast. De enige die een beetje geloofwaardig klonk was Wilders. Helaas weet ik iets van Wilders waardoor hij voor mij afvalt als volksvertegenwoordiger. Dat ben ik nog verder aan het uitzoeken. Volgens mij kijken we hier naar een derderangs toneelstukje. Hoor ook niemand met vragen over de daadwerkelijke status van het dodelijke virus. Dat zou toch wel een… Lees verder »

Vergezicht

Uit mijn hart gegrepen!!!
Ik doe mee !!!

Aheroy Aheroyal Productions

Er was een moment dat de Overheid op Apegapen lag . nl. een paar weken geleden, toen de Boeren bijna élke dag ongeorganiseerd ergens mét hun Machtige Trekkers gingen demonstreren, ze zijn er opeens mee opgehouden, want de Boeren moesten “Kuilen” ,ze moesten weer aan hun Eigen Werk. De Politie “trok” het niet meer.ze konden het niet meer bijbenen. Toen Hadden ze gewoon door moeten zetten,toen was hét Moment daar ! Maar de Boeren zijn toen gestopt,en de Overheid verbood ook nog het demonstreren met de Trekkers. Daarmee heeft de Overheid de Kracht gebroken van de Boeren & Volk !… Lees verder »

Jeannette

We protesteren ergens tegen. Gaan we hier in Nederland tegen onze onderdrukkers zeggen waar we gaan staan en met hoeveel man. Sterker: we gaan toestemming vragen. Fuck al die regels en ga gewoon met zoveel man als je kunt zonder enige aankondiging. Met vrachtwagens, trekkers, motort; kortom alles watkan en wil rijden. Wie gaat je tegenhouden dan? Wie zijn zij om te zeggen dat ze niet met de trekker mogen komen? Tis toch van de zotte dat ze zich daardoor laten intimideren? Ik zou willen dat ik de adressen had van al die farmers. Iemand?? Belde ik ze allemaal af… Lees verder »

Bart

Aantallen & Strategie.

Gijzelaar

Als de boeren en het volk zich ook maar iets door de overheid laten verbieden, dan hebben ze ons blijkbaar allang gebroken. Luisteren naar de samenleving doet Den Haag allang niet meer, oppositie is in geen velden of wegen te bekennen. Daarmee heeft iedere politieke partij in dit land duidelijk gemaakt een onderdeel van het probleem te zijn. Als wij, het Nederlandse volk, niet zelf orde op zaken gaan stellen en ons recht op een leven in vrijheid terug pakken, is alles verloren. Vrijheid vraag je niet, dat neem je. Dat dit op vreedzame wijze zal lukken is dan ook… Lees verder »

Vergezicht

Goed idee, en meteen Joost Eerdmans vragen als voorman!!!!!

Bart

Kunnen voor zichzelf denkende mensen zich nu GVD eens verenigen?

Marcelius

Hallo Danny, De oproep van de open brief naar Jensen is prima en een goed initiatief. Deze poging hebben wij al langer geleden gedaan en niet eens een antwoord gekregen. Wat ik ook mis is een oplossing, hij belicht de zaken wel die mede door ons zijn verstrekt maar feitelijk roept hij niet op tot actie of tot verenigen en dat is jammer. Net als jij staan wij voor het Recht. Eigenlijk hebben veel alternatieve websites de leugen al ontkracht en belicht. De (R)overheid moet maar eens gestopt worden. Hieronder voeg ik drie pagina linken toe met de stand van… Lees verder »

Gijzelaar

Goed verhaal, Danny. Anderen oproepen tot opstand? Als je dan zelf niet het voorbeeld geeft, of op zijn minst goede handvatten uitreikt, wekt dat bij de indruk dat je een dubbele agenda dient.

Jeannette

Dit slaat de plank mis. Welke agenda zou Danny nog meer moeten dienen dan? Hij voorziet ons van het laatste echte nieuws. Het is me al vaker opgevallen dat hij te weinig publiek heeft despite zijn ontzettend gave stukken. Vanwege het gebrek aan klandizie om het zomaar te noemen spreekt hij direct iemand aan die wel een grotere groep bereikt. Seems logic to me. Maar Danny, be my guest als je enige organisatorische kwaliteiten hebt. Take it away. Moet je wel ff de comments checken merk ik nu….

Jeannette

Me too. Maar tot nu toe met heel weinig resultaat. Zelfs onze zoon met zijn 2 kleine kids haalt zijn schouders op. Regelmatig krijg ik ook nog een veeg uit de pan van slecht begrijpende lezers die zichzelf zo geweldig vinden. Tja… hier te oud en not very healthy. De leiderscapaciteiten van 50 jaar geleden zijn helaas verdwenen. Wachten op Jensen dan maar…

Gijzelaar

Na wat ik hier de afgelopen tijd allemaal voorbij heb zien komen, dus ook de strubbelingen met Chris Collard, komt Danny mij als een integer man over. En wat hij met deze site probeert te bereiken, alleen maar respect voor. Derhalve zou u eens kunnen proberen om begrijpend te lezen, het ging over Robert Jensen. Niet zozeer zijn oprechtheid als wel zijn motivatie lijkt me bedenkelijk. Waar Danny in de eerst plaats gedreven wordt door idealisme, gaat het naar mijn idee bij Jensen toch meer om het verdien model. Vanwege zijn naamsbekendheid, de grote onvrede in de samenleving, het groeiende… Lees verder »

Jeannette

Dan klopt uw zinsconstructie niet. Check het maar. En fijn dat je mijn bureautje noemt. Vanwege mijn issues is dat vaak bed. Niet zomaar wat roepen. Als je wat meer van me zou lezen, waar dan ook, zou je perfect weten hoe ik erin sta.

Bart

Ja, ik kan de eerste zinsconstructie van alleen maar uitleggen als kritiek op een vermeende passieve houding van Danny. En dat is mijns inziens onterecht.

Gijzelaar

U mag mijn reacties gelul vinden, dat is uw goed recht. Misschien had u beter eerst mijn andere berichten gecontroleerd, alvorens een grove beschuldiging te uiten? Dat u meent door mij verkeerd begrepen te worden, verbaasd me behoorlijk. Heb toch heel sterk de indruk dat ik hier verkeerd of geheel niet begrepen wordt. Geen probleem, dan ben hier duidelijk niet op zijn plaats.

Gijzelaar

Mijn kritiek betrof de persoon Jensen. Dat heb ik hier boven al een keer uitgelegd, blijkbaar is er bij u ook geen doorkomen aan. Dus plaats ik die reactie hier nogmaals, met uitleg. “Na wat ik hier de afgelopen tijd allemaal voorbij heb zien komen, dus ook de strubbelingen met Chris Collard, komt Danny mij als een integer man over. En wat hij met deze site probeert te bereiken, alleen maar respect voor. (het nu volgende was gericht aan Jeannette, omdat zij mij aanviel) Derhalve zou u eens kunnen proberen om begrijpend te lezen, het ging over Robert Jensen. Niet… Lees verder »

Jeannette

Groot gelijk Danny. De boel een beetje af lopen zeiken schiet helemaal niet op om mensen te verenigen. Kunnen wij samen iets vlot trekken. Mijn man is ook heel gedreven maar conditioneel bagger jammer genoeg. Ik heb vandaag ook keurig Jensen benaderd en lange Frans. Uiteraard nog in afwachting van een reactie. Sven Hulleman al benaderd: wel als spreker. Niet als organisator. Dat is heel jammer want met zijn juridische en sowieso allround kennis zou hij ook goede bronnen aan kunnen boren. Nooit gesnapt waarom 6 miljoen joodse mensen de nazi’s over zich heen konden laten lopen. Dat is het… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
55
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x