nl Nederlands

Oorzaak en gevolg!

Hetgeen ik hier nu ga schrijven kan nogal een impact krijgen op ons denken, want er hebben nogal wat gebeurtenissen plaatsgevonden, waar we nu de wrange vruchten van plukken, die nooit hadden hoeven te gebeuren.

Wanneer we zien wat er aan de Turks-Griekse grens plaatsvindt, dan kunt u denken van we geven de Turken nog wat extra geld en het probleem is tijdelijk opgelost, maar het is en blijft gewoon ordinaire chantage van Erdogan en Geert Wilders had al groot gelijk toen hij uit de VVD stapte om zijn eigen partij op te richten, wat ook al van doen had met Turkije, later waarschuwde hij president Mark Rutte voor Erdogan, helaas te vergeefs!

De EU is een zeer verwerpelijk en de rol van de NAVO hierin zeer dubieus, want waar komen al die vluchtelingen en immigranten toch vandaan?

Die zogenaamde vredesmissies, het brengen van democratie, de Arabische lente, ze hebben veelal niets dan ellende in de wereld gebracht en dat zeg ik niet om ons een zoveelste schuldcomplex aan te praten, maar sommige niet westerse landen hebben nu eenmaal gewoon een dictator nodig!

We kunnen gerust heel erg blij zijn met een Donald Trump als president van de VS, want hij ziet tenminste in dat we geen vrede kunnen brengen in landen waar “ideologie” als een geest in de fles wordt gehouden door een dictator!

Mensen zoals een Assad kunnen niet anders, als ze hun land willen laten functioneren, wie zijn wij om dat te veroordelen en een Khadaffi te vermoorden, ja onze bemoeienissen reikten heel ver, we geven de Russische Federatie maar wat graag de schuld van MH17, maar er waren toch ooit afspraken gemaakt tussen president Michael Gorbatsjov (voormalige Sovjet Unie) en president Ronald Reagan VS?

Europa en de VS zouden zich toch niet gaan mengen met wat de buffer vormt tussen wat nu de Russische Federatie is en wat West Europa was?

Nou, daar waren afspraken over gemaakt, maar die burgeroorlog in de Oekraïne is wel het bewijs dat men hele grote schijt had aan Perestrojka!

Het was dat Vladimir Poetin Assad te hulp is geschoten, waardoor de rust weer enigszins terug is gekeerd in Syrië, waardoor IS verslagen kon worden, maar is het vreemd dat IS strijders vochten met wapens van westerse makelij, is het niet toevallig dat IS strijders rondreden in de witte Toyota pick-up trucks die Nederland had geschonken aan de rebellen die Assad bestreden?

Dit is dus de complexe situatie welke de VS onder Obama samen met de EU zelf geschapen heeft, iets wat volledig uit de hand liep en waardoor wij hier van doen hebben gekregen met mensen die helemaal niet in de EU thuis horen, hier moeten we dus vanaf!

Die EU parlementariërs waren niet door mij gekozen, sterker nog ik was één van die 61.5% die in 2005 NEE zeiden tegen de EU grondwet!

Maar het is de politiek die ons gegijzeld houdt middels een verdrag van Lissabon, het wordt de hoogste tijd om dat verdrag nietig te verklaren of om de bevolking zich eens uit te laten spreken over de EU, want ik zal ongetwijfeld niet de enige zijn, die het volledig oneens is met de huidige gang van zaken, men kan hier het nieuws nog zo manipuleren, uiteindelijk roept het oerdomme handelen van de EU gewoon verzet op!

 

Deze NWO maakt er dus een grote puinhoop van, waar ik niet meer voor op wens te draaien en zovele Nederlanders met mij!

Terwijl de EU dus in het Midden Oosten en in de Oekraïne zo’n grote puinhoop trapte, werd de bevolking van de EU gewoon verwaarloosd en zelfs tegen elkaar uitgespeeld, het verzet wordt steeds groter.

De Britten waren al zo slim om uit dit gedrocht te stappen, dit vreselijke gedrocht heeft achttien jaar de tijd gehad om zich te hervormen tot iets wat acceptabel zou zijn voor de bevolking, maar deden exact het tegenovergestelde, we zien nu zelfs bij het FvD een steeds duidelijkere keuze, was het eerst nog alleen de PVV die zich actief uitte om uit de EU te willen stappen, tegenwoordig doet het FvD gelijkwaardige uitspraken en nemen ook geen blad meer voor de mond!

We kunnen zien hoe onze eigen identiteit steeds verder ten gronde wordt gericht, bij mij is inmiddels de grens allang bereikt, het wordt de hoogste tijd om weer eens grenzen te gaan trekken om voor onszelf op te komen, dit drama duurt immers al achttien jaar en er is ook nog niets voor ons verbeterd, dat broodje Mac van wijlen Wim Duisenberg (PvdA) is allang achterhaald, het is gewoon absurd dat wij tot onze 67+ moeten doorwerken en in een andere lidstaat mensen van eind vijftig al met pensioen gaan, we moeten eens stoppen met die opmaakfabriek te blijven sponsoren.

Nu is er weer grote paniek door het Corona virus, dat komt de Tweede Kamer eigenlijk heel goed uit, dat is namelijk even een afleiding!

Dus resumerend, die vluchtelingenstroom zijn het voortvloeisel van de EU en de VS van Obama en voorgangers, het enige antwoord daarop zijn onze landsgrenzen terug en eens heel scherp gaan beoordelen wat hier wel en niet mag blijven, dan heb ik hier in mijn schrijven nog niet eens het klimaat, CO2, Pfas en de stikstofcrisis onder de loep genomen, want ook daarin blinkt de EU uit in onkunde!

Het wordt tijd dat we zelf weer eens beslissingen gaan nemen, ons verstand gaan gebruiken en de Nederlandse Agrariër, veeboer, veredeling en visserij eens gaan steunen, die plannetjes van die Brusselse tekentafel mogen linea recta de prullenbak in!

Chris Collard.

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
3 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Koert van der Wal
Koert van der Wal
3 maanden geleden

Amerika contra productive regime change wars zijn gestopt onder Trump en hij probeert ze nu te beeindigen in Syrie en Afghanistan. Daarom wordt hij door establishnent (the swamp) van als een bedreiging gezien. Hillary Clinton en Obama en George W Bush verantwoordelijk voor chaos in Sytie Libie en Irak en Afghanistan. Wat voor Nederlands beland dienen fe Nederlandse soldaten daar. De EU faalt in aanpak Corona crisis en heeft daardoor legetimiteitsprobleem. Volgens Eu grondwet moet ze de veiligheid van gezpndheid ei burgers garanderen. WEL KLIMAATPANIEK GEEN VIRUSPANIEK. De waarschuwingen vsn who en calls van sars en mers genegeerd en door… Lees verder »

dreamteam
dreamteam
Reply to  Koert van der Wal
3 maanden geleden

@Koert van der Wal, de klimaatpaniek heeft een doelstelling, het is het geloven in de geldgod het is een plan om de mensheid weer tot slaaf te maken en is reeds lang doordacht! Het virus overvalt de mensheid, binnen de dichtbevolkte EU landen zullen er meer slachtoffers gaan vallen dan in de dunner bevolkte gebieden, maar vergelijk het met een heftige griep en niet met de builenpest van vroeger. De economische crisis ligt allang op de loer, een leven meer of minder hier met zovele mensen die hier willen zijn maakt de mensen in de EU top totaal onverschillig voor… Lees verder »

dreamteam
dreamteam
3 maanden geleden

De EU wilde Turkije zelfs in de EU hebben, deze stommiteit was ik in mijn schrijven nog even vergeten, ook het uiterst corrupte Oekraïne was een potentieel kandidaat, al die nu toetredende landen maken de spoeling dun voor de vele varkens, en dan importeren we ook nog eens van die lui, die ons nog minder als een varken zien en die hier enkel maar zullen parasiteren vanwege gratis geld, zorg en woning en lees daarbij dan even EU resolutie 1743 zo op Google te vinden, dat is dus de EU! Het wordt de hoogste tijd dat wij Nederlanders net zoals… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x