Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Ook YouTube censureert en banned Donald Trump

Donald Trump is van YouTube gebanned en mag op zijn kanaal voor ten minste een week niet posten, omdat het kanaal het beleid heeft geschonden. (bron)

“Na beoordeling en in het licht van bezorgdheid over het voortdurende potentieel van geweld, hebben we nieuwe inhoud verwijderd die is geüpload naar het kanaal van Donald J. Trump wegens schending van ons beleid. Het heeft nu zijn eerste waarschuwing en kan tijdelijk geen nieuwe inhoud uploaden voor een * minimum * van 7 dagen, ”zei YouTube in een verklaring .

YouTube zei ook dat het ook voor onbepaalde tijd reacties op het kanaal zal uitschakelen, daarbij verwijzend naar voortdurende bezorgdheid over geweld, “zoals we hebben gedaan met andere kanalen waar veiligheidsproblemen te vinden zijn in het opmerkingengedeelte.” (bron)

Dit is één van die video´s die “veiligheidsproblemen” veroorzaken:

Donald Trump zijn kanaal staat o.a. vol met video´s waarin getuigen meerdere soorten van fraude aantoonden. Al weet je niet wat je ziet, geen enkele rechter durfde of wilde het aanhoren in een rechtszaak. Het is nog steeds niet te bevatten. Het gaat hier nota bene over verkiezingsfraude. Verkiezingen zijn heilig in een democratie. Vooral in een land waar de helft van de bevolking denkt dat daadwerkelijk fraude is gepleegd.

Het kanaal is nog wel online.

[embedyt] https://www.youtube.com/embed?listType=playlist&list=UUAql2DyGU2un1Ei2nMYsqOA&layout=gallery[/embedyt]

 

ZIE OOK:

Boze burger tegen Chuck Schumer: “U bent niets meer dan een lafaard!”

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x