NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Ook steekpartij in België – Een uur na de aanslag in Londen

Een uur nadat de terrorist in Londen werd doodgeschoten voor het neersteken van tenminste 3 mensen, werd er in België, ongeveer een uur later, een “getinte vrouw” doodgeschoten door de politie.

De vrouw stak, volgens getuigen, 2 voorbijgangers neer aan de Bevrijdingslaan in Gent. Één zou in de buik gestoken zijn. Dit aantal is nog niet zeker. Er werd een tent neergezet om de slachtoffers te beschermen en vandaar uit naar het ziekenhuis te vervoeren.

 

De vrouw is in haar hand geschoten en overmeesterd.

Ook werd er een man in de boeien geslagen. De slachtoffers verkeren niet in levensgevaar, maar moeten wel in het ziekenhuis blijven. Verder wil de politie nog geen enkele informatie naar buiten brengen. (bron)

Opvallend is dat de Burgemeester en official Rudy Coddens onlangs trots Angela Merkel napraatte en asielzoekers en immigranten van harte welkom heette in Gent. “Wij kunnen dat aan!” waren Coddens zijn woorden. Het aantal immigranten in Gent is in 4 jaar tijd verdubbeld.

LEES DIT ARTIKEL:

Migranten in Gent verdubbeld: “We kunnen het aan!”

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jeroen

Ok wat ge gelul. De vrouw stak eerst haar broer neer. Nam dan de fiets naar een straat verder en stak een vrouw neer. Reed nog een straat verder en stak twee mannen neer. De vrouw werd neergeschoten (in het hand), niemand anders werd gearresteerd. De burgemeester van Gent is trouwen Matthias Declercq. Rudy Coddens (niet Collens) was kandidaat burgemeester tijdens de vorige verkiezingen. Zowat NIETS in heel dit artikel klopt. #fakenews

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x