Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Ook steekpartij in België – Een uur na de aanslag in Londen

Een uur nadat de terrorist in Londen werd doodgeschoten voor het neersteken van tenminste 3 mensen, werd er in België, ongeveer een uur later, een “getinte vrouw” doodgeschoten door de politie.

De vrouw stak, volgens getuigen, 2 voorbijgangers neer aan de Bevrijdingslaan in Gent. Één zou in de buik gestoken zijn. Dit aantal is nog niet zeker. Er werd een tent neergezet om de slachtoffers te beschermen en vandaar uit naar het ziekenhuis te vervoeren.

 

De vrouw is in haar hand geschoten en overmeesterd.

Ook werd er een man in de boeien geslagen. De slachtoffers verkeren niet in levensgevaar, maar moeten wel in het ziekenhuis blijven. Verder wil de politie nog geen enkele informatie naar buiten brengen. (bron)

Opvallend is dat de Burgemeester en official Rudy Coddens onlangs trots Angela Merkel napraatte en asielzoekers en immigranten van harte welkom heette in Gent. “Wij kunnen dat aan!” waren Coddens zijn woorden. Het aantal immigranten in Gent is in 4 jaar tijd verdubbeld.

LEES DIT ARTIKEL:

Migranten in Gent verdubbeld: “We kunnen het aan!”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

1
Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

Reageer

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Jeroen
Gast
Jeroen

Ok wat ge gelul. De vrouw stak eerst haar broer neer. Nam dan de fiets naar een straat verder en stak een vrouw neer. Reed nog een straat verder en stak twee mannen neer. De vrouw werd neergeschoten (in het hand), niemand anders werd gearresteerd. De burgemeester van Gent is trouwen Matthias Declercq. Rudy Coddens (niet Collens) was kandidaat burgemeester tijdens de vorige verkiezingen. Zowat NIETS in heel dit artikel klopt. #fakenews

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

“De compacte waterontharder gaat om uw waterleiding en het magnetisch veld en voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren.”

We hebben het geprobeerd. Of het duurzamer is voor de apparaten is nog te vroeg om te zeggen. Kalkaanslag hadden we al weinig last van maar nu helemaal niet meer..

En het drinkwater smaakt inderdaad veel zuiverder. Common sense.

Via deze aanbieding €130 euro korting en u steunt CSTV
  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • 1 Amfa4000 is geschikt voor het hele huis
  • Krachtig systeem 0.117 Tesla = 1170 Gauss
  • Geschikt voor elk type woning
  • Zelf binnen 5 minuten installeren
  • Gratis bezorgd
  • Geen service- en onderhoudskosten
  • Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.
%d bloggers liken dit: