Ook in Zweden zijn de patriotten de grootste in peilingen

De Centrum-Linkse coalitie verliest steeds meer populariteit terwijl de Nationalistische Zweedse Democraten nu de grootste zijn in de peilingen (24%-30%).

Nu de linkse coalitie dreigt haar machtspositie te verliezen na de volgende verkiezing, besluit de Sociaal-Democratische Minister-President Stefan Löfven dat het tijd is om het aantal vluchtelingen drastisch te verlagen. Een behoorlijk grof schandaal na wat hij zijn land heeft aangedaan in de afgelopen jaren. (bron)

Stefan Löfven

Een aantal weken geleden had Stefan een heel ander verhaal:
Zweedse premier: Geen connectie tussen stijgend geweld en migratie

Het land gaat zwaar gebukt onder de massa-immigratie en er wordt al openlijk gesproken over een aanstaande burgeroorlog in Zweden. (bron)

De President liet oudjes uit hun appartement zetten om daar asielzoekers op te vangen, zonder een geldige reden, behalve het omarmen van de massa-immigratie. (bron)

Terwijl links populariteit verliest, met name de Sociaal-Democraten, neemt extreem-links geweld tegen politieke tegenstanders toe. Iets wat we overal terug zien komen (behalve in het nieuws, waar het hoort).

Stukken beton werden door de ruiten van het hoofdkantoor der Zweedse Democraten gegooid en de deur werd ingetrapt.  Een nationalistische politica, ook Zweeds Democraat, kreeg ook ‘s nachts stenen door de ruit.

5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x