Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Ook de staat Kansas trekt gevaarlijke mondkapjesplicht in

De wetgevers in Kansas stemmen in om mondkapjesplicht op te heffen  nooit weer te herinvoeren.

Naast Alaska, Arizona, Florida, Georgia, Idaho, Missouri, Nebraska, Oklahoma, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Texas, Mississippi, Iowa, Montana en North Dakota stopt nu ook de Democratische staat Kansas met de gevaarlijke en mensonterende mondkapjesplicht.

Ondanks pogingen van de Democratische gouverneur Laura Kelly om de mondkapjesplicht te verlengen hebben de wetgevers geweigerd om de vereisten van het dragen van een mondmasker uit te breiden of opnieuw in te zetten in de toekomst. (bron)

Nadat de State Legislator (staatswetgever) van Kansas een wet heeft goedgekeurd die de Wetgevende Coördinerende Raad, een permanente wetgevende commissie, toestaat uitvoeringsbesluiten in te trekken, besloot het panel in een stemming van 5 tegen 2 partijen om het maskermandaat onmiddelijk ongedaan te maken nadat de Democratische gouverneur Kelly de mondkapjesplicht wilde verlengen. (pdf )

“Er zijn geen pieken en geen omstandigheden die de voortduring van deze maatregel van de gouverneur rechtvaardigen.”, aldus Blaine Finch, een Republikein van de Raad. (bron)

Democraten waren tegen een terugdraaiing van de mondkapjesplicht met het argument dat het te vroeg is gezien de opkomst van “virusmutaties” van het zogeheten covid19 virus en dat de uitbraak een bedreiging blijft.

“Het zou een grote vergissing zijn om nu meteen achteruit te gaan”, zei Tom Sawyer, een Democraat, leider van het staatshuis, aldus het rapport.

“Veel staten die een aantal van hun beperkingen hebben verminderd, zien een COVID-vinkje weer omhoog. Dat willen we niet doen.”

De cijfers zijn volledig uit de lucht gegrepen en er is nergens ter wereld aan te tonen dat mondkapjes ook maar enigszins zorgen voor minder sterfte. Het omgekeerde is wél aan te tonen. Tel daar de negatieve effecten van de ongezonde mondkapjes zelf bij op en redenen voor een mondkapjesplicht bestaan niet meer.

Met het besluit van de raad voegt Kansas zich bij 18 andere staten die maskermandaten hebben ingetrokken of nooit hebben opgelegd.

Gouverneurs in Wyoming, Mississippi, Texas, Alaska en Montana hebben deze week allemaal aangekondigd dat ze de maskermandaten niet opnieuw zullen invoeren ondanks emotionele smeekbeden van het Witte Huis en volksgezondheidsfunctionarissen. (bron)

“Naderend onheil”

Joe Biden en de mannetjes achter de schermen met hun gefabriceerde grafiekjes en cijfertjes om de bevolking angst aan te jagen, klagen steen en been.

Tijdens een gezondheidsbriefing van het Witte Huis vorige week, uitten zowel president Joe Biden als de directeur van Centers for Disease Control and Prevention, Dr. Rochelle Walensky, ernstige zorgen waarschuwingen dat te veel Amerikanen de COVID-19-protocollen versoepelden.

Walensky zei dat ze een gevoel van “naderend onheil” had bij de opkomende gevallen van COVID-19, terwijl Biden zei dat als dat zo doorging, de Verenigde Staten een “vierde golf” zouden kunnen meemaken.

Om te vechten tegen “COVID-19-vermoeidheid” om mensen te overtuigen om niet te versoepelen met verzachtende maatregelen en om aarzeling over vaccins te overwinnen, werkt de regering Biden samen met influencers, waaronder partners uit de gemeenschap, religieuzen en beroemdheden, om het angstwoord te blijven verspreiden.

Naast het aansporen van Amerikanen om een ​​COVID-19 test te doen zal de coalitie van ‘vertrouwde beïnvloeders’, waaronder atleten, artsen, zakenmensen en op geloof gebaseerde gemeenschapsleiders, de boodschap blijven uitdragen dat mensen niet moeten ophouden met maatregelen zoals sociale afstand nemen en het dragen van een masker.

Moet je nagaan hoe ziek deze mensen zijn. Alles om de mensen op te sluiten. Wanhopig dat hun plan in duigen valt.

Joe Biden blijft proberen:

“Ik herhaal mijn oproep aan elke gouverneur, burgemeester en lokale leider om het maskermandaat te behouden en te herstellen”, zei Biden.

“Alsjeblieft, dit is geen politiek. Herstel het mandaat als u het in de steek laat. En het bedrijfsleven zou ook maskers nodig hebben.”

Hij drong er ook bij Amerikanen op aan om het vaccin te krijgen.

Wat een wanhoop. Wat een foute mensen.

Lees ook:

 

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x