NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Ontspringt Jaap van Dissel weer de dans?

Update:

Op het moment van het schrijven van dit artikel (22 oktober 21:30) zagen wij de video van Dr. van Rijn nog online op het YouTube-kanaal van Café Weltschmerz. Exact op de dag van deze zaak is de video verwijderd. Reden verwijdering: “This video has been removed for violating YouTube’s Terms of Service”. Café Weltschmerz heeft dit zojuist bevestigd.

We hebben wel de podcast van de betreffende uitzending gevonden:

Toeval? Of hebben mensen met macht in Nederland, invloed op het beleid van YouTube? Even logisch nadenken en concludeer. YouTube zal Dr. van Rijn niet kennen, denkt u wel?

Goed, het artikel..

Op 5 augustus dit jaar diende verzekeringsarts Dr. van Rijn een aanklacht in tegen Jaap van Dissel.

De aanklacht luidde:

Er gaan veel en veel meer levens verloren door de lockdown dan er ooit mee gered zullen worden.
De eed van Hippocrates is daarmee overschreden: Primum non Nocere.

Vrijdag 23 oktober (vandaag) zou de zaak voor het Tuchtcollege komen en zou Jaap van Dissel zich moeten verantwoorden.

 

Maar… Dr. van Rijn meldt:

“Er werd mij eerst telefonisch medegedeeld dat vrijdag 23 oktober de zaak tegen van Dissel zelf zou plaatsvinden.”

“Dit heb ik niet zwart op wit en het werd verteld door een mevrouw van het secretariaat. Ze zou zich vergist kan hebben.”

Nu blijkt dus dat hij eerst de zaak ontvankelijk moet krijgen.

“De zaak werd niet ontvankelijk verklaard. Ik moet eerst in beroep om de zaak überhaupt voor het tuchtcollege te krijgen. Aanstaande vrijdag is dus wel een zaak maar de zaak waarbij ik moet aantonen dat er genoeg reden is voor het starten van een tuchtzaak. “, van Rijn.

De argumenten om de zaak “niet ontvankelijk” te verklaren:

  • Er zou geen persoonlijke schade zijn opgelopen
  • Jaap van Dissel is niet verantwoordelijk omdat hij een adviserende rol heeft.

 

Nadat Dr. van Rijn zijn aanklacht heeft ingediend, en ook bij Café Weltschmerz zijn visie en aanklacht heeft toegelicht is er behoorlijk wat over hem heen gekomen.

Van Rijn is een uiterst rustige en integere man die het heel moeilijk vindt om collega´s af te vallen. Maar hij zag dat er iets helemaal niet klopte en zijn geweten besloot hem om toch naar buiten te treden.

Ontzettend dapper. Vooral in die tijd (inmiddels verzamelen duizenden artsen zich wereldwijd). Na zijn optredens en zijn video´s wilde hij graag wat rust en dat hebben wij gerespecteerd. Maar achteraf hadden wij eerder na moeten vragen hoe de zaken er voor staan.

Dat dit door ons nu pas gemeld wordt, dat mag u ons aanrekenen. Mij in dit geval. Wij wilden dit verslaan omdat het anders stilletjes voorbij zou gaan zonder media-aandacht. Ik had tussendoor moeten polsen hoe het er voor staat. Ik weet dit pas een aantal dagen en omdat het verweer van Dr. van Rijn in dit artikel staat vermeld, heb ik besloten het te plaatsen nadat van Rijn zijn aanklacht opnieuw heeft ingediend. Een les voor de volgende keer. Excuus.)

Aanklacht Dr. van Rijn vandaag ingediend bij het tuchtcollege tegen Jaap van Dissel:

Geacht tuchtcollege, 

Wij leven in merkwaardige tijden. 

Er waart een ziekteverwekker rond met een IFR, een mortaliteit, die meer de 0.2% nadert dan de 3.4% waarmee de WHO ons aanvankelijk had bang gemaakt.  

Een virus met de mortaliteit van niet meer dan een flinke griep heeft de hele wereld, met dank ook aan de media, in een massahysterie gebracht. 

Er was gelukkig een behandelmethode: het middel HCQ in combinatie met zink had een geweldig positief effect en heeft in menig land het aantal doden gehalveerd.

Maar nee, Nederland vond HCQ veel te gevaarlijk, het risico op bijwerkingen van dit alledaagse middel was te groot. 

Het middel van eerste keus volgens het RIVM en het OMT was een lockdown.

Ten eerste werd dit medicijn, de lockdown, zonder informed consent toegediend aan alle inwoners van Nederland, niet alleen patiënten.  

Ten tweede was dit middel volstrekt onbewezen. Toon ons de literatuur die de absurde voorspellingen over de geneeskrachtige werking van een lockdown volgens Wallinga en van Dissel kunnen onderbouwen. En als het al een werking zou hebben, wat het niet heeft, is het niet meer dan vooruitschuiven van het probleem.

 Ten derde is de lijst bijwerkingen toch wat langer en ernstiger dan die van HCQ. De bijwerkingen volgens de WHO zelf zijn:  

De WHO voorziet catastrofale maatschappelijke, economische en sociale gevolgen. Armoede, structurele werkloosheid, honger, toename van drugs- en alcoholconsumptie, stijging van zelfmoorden, slechte gezondheid, afname levensverwachting, toename van huiselijk geweld, sociale onrust, hogere sterfte, toename criminaliteit, vergroting van de welvaartskloof, hogere analfabetisme, lager opleidingsniveau, vereenzaming van ouderen en het ineenstorten van de sociale cohesie.”  

Het negatieve effect van de lockdown op de gezondheid en de economie blijkt veel groter dan het positieve effect te zijn. De beleidsmakers hadden de genomen maatregelen überhaupt niet hebben mogen inzetten, laat staan doorzetten.

Het tuchtrecht is vrij duidelijk, een arts kan aansprakelijk gesteld worden voor zijn handelen als er sprake is van schade, risico op schade of nalatigheid. Aangezien ik mij in Nederland bevindt en bloot wordt gesteld aan deze behandeling, waar ik niet aan kan ontsnappen, loop ik dus aanzienlijk risico op schade. Dhr. van Dissel kan niet ontkennen dat ik door zijn adviezen risico loop. Ook heeft hij passende behandelingen geblokkeerd. Hoeveel moeite was het bijvoorbeeld geweest om het advies te geven aanvullend vit D te gebruiken, een wel bewezen preventieve behandeling?

Verder wordt met een hoop wollige tekst beweert dat de heer van Dissel niet verantwoordelijk is voor het beleid. Met andere woorden : Hoe kon dhr. van Dissel nu weten dat zijn tips in beleid omgezet zou worden, het waren toch slechts goedbedoelde tips? Daarop is mijn respons “dank je de koekoek”. Indien u met deze logica meegaat heeft u blijkbaar iedere persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge gemist waarbij alle verantwoordelijkheid wordt afgeschoven naar de zogenaamde deskundigen. Er is mij geen moment bekend dat dhr. Van Dissel tegengas heeft gegeven of aandacht heeft besteed aan de bijwerkingen van de lockdown en het leed wat hij heeft veroorzaakt met alle faillissementen. 

Ik voel mee met uw dilemma. Enerzijds is het een kleine moeite om in de kleine lettertjes een regeltje aan te wijzen om de heer van Dissel als onverantwoordelijk voor de lockdown aan te wijzen.

Anderzijds is er ook zoiets als de geest van de wet en weet het Nederlandse volk heel goed wie er verantwoordelijk is voor het beleid en zullen het niet begrijpen als u dhr. van Dissel een get out of jail for free-card geeft. 

We staan op een keerpunt in de geschiedenis staan. Er wordt zelfs al gesproken over hernoemen van de geschiedenis in BC en AC, Before Corona and After Corona.  

Mijn vraag aan u is: aan welke kant van de geschiedenis wilt u komen te staan?  

 Ik heb gezegd. 

 Mr. A.D..M. Boumans, J.M.T van der Hoeven-Oud, Mr. E.F. Lagerwerf-Vergunst, mr. E.D. de Boer, dr. R. Heijligenberg, dr. T.J.M. Tobé.  

Wij krijgen veel mails en ook steun van artsen in het land. Maar de angst om naar buiten te komen is groot.

We kennen huisartsen die een waarschuwing krijgen omdat ze corona relativeerden tegenover hun patiënten. Dit is een ernstige zaak.

Regering bedreigt huisartsen

Toch hopen wij, en roepen wij op om toch naar buiten te komen en zich aan te sluiten bij Advocaat Fueller. Zij zijn de specialisten en kunnen een groot aandeel hebben in het redden van ons land tegen deze tirannie.Ons land gaat naar de filistijnen.

Koert van Rijn ziet opmerkelijke gelijkenis tussen klimaatleugens en coronaleugens

Blue Tiger Media 19 oktober 2020

Koert van Rijn bij Café Weltschmerz: (edit: vandaag verwijderd van Weltschmerz) (edit: en weer terug! manman…)

Meer van Dr. van Rijn:

Mailwisseling Drs. C. van Rijn (Verzekeringsarts) en het RIVM

Drs. C. Van Rijn – Verzekeringsarts: Is Corona eigenlijk wel erger dan de griep?

Opnieuw bewezen: Een Lockdown is zinloos.

Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Pascal D.
  • Jaap van Dissel is niet verantwoordelijk omdat hij een adviserende rol heeft.
  • Rutte en de Jonge zijn niet verantwoordelijk omdat zij advies opvolgen….

Wie houd wie nu voor de gek?

Last edited 1 maand geleden by Pascal D.
ignorant

Rutte en de zijnen spelen een smerig doortrapt spelletje met hun corona-virus-zwendel . Allereerst dekken zij zich voortdurend in achter door politici of door de koning benoemde zogeheten experts , die in feite carriere-ambtenaren zijn uit op het grote geld . Waar kan je nou meer geld mee verdienen dan door een hoax aan te dragen , waar jij zelf betrokken bent bij het maken van testen , vaccins , beademingsapparatuur of ander voordeel uit medische patenten , zoals nagenoeg al deze door Rutte bespeelde experts genieten van een redelijke vergoeding voor hen geleverde prestaties . In de stijl van onze nederlandse multinational , die eerst beademingsapparatuur verkocht voor 3000 dollar per geleverde eenheid aan de amerikaanse staat en gelijk na de corona hoax 45000 stuks van dezelfde beademingsapparatuur verkocht aan een andere organisatie van de amerikaanse staat verkocht voor 15000 dollar per stuk . Alleen de oplettendheid van een paar amerikaanse senatoren voorkwam dat deze zwendel gerealiseerd werd . Een ander voorbeeld van corruptie : Hugootje het jongetje bestelde vaccins bij een zaak , waar zijn broer nota bene directeur is met 345 miljoen euro nederlands belastinggeld , terwijl het vaccin , een rna-vaccin , wat tot op heden niemand ook maar een keer gelukt is om een voor mensen werkzame ongevaarlijke vorm te ontwikkelen en er nu tijdens een versnelde testfase zelfs doden te betreuren zijn tijdens het testen van dit nieuwe reeds betaalde vaccin , dat officieel nog geen eens bestaat , maar intussen wel gepatenteerd werd door Bill Gates , een van de rijkste mensen ter wereld en Bill Gates zou dit helemaal voor niets doen ? Wordt wakker mensen en zorg dat de corrupte bende in ons land kan gaan inpakken . Zoals uit alle (verloren) rechtszaken blijkt steunt onze koning Bilderbergbilly al deze corrupte ambtenaren en bewindslieden , hetgeen moge blijken uit de oordelen van zijn dienaren , de rechters , die alle trouw zwoeren aan ons koningshuis en er geen probleem mee hebben om onze gehele samenleving in de ellende te storten , zoals wij van dag tot dag mogen ervaren . De zaak tegen Jaap van Dissel was alleen een symptoom van de rot in onze samenleving . En ach in de bijbel staat op diverse plaatsen : Gij zult geen vals getuigenis geven over Uw naaste , maar Nederland is zelf veel dieper gezonken , onze vrijheid wordt ons ontnomen middels de spoedwet en de rechters oordelen op basis van wat koning en politiek hen voorliegen . Ons verleden kennend ga je je afvragen , wanneer gaat hier de moordpartij echt beginnen of is zij inmiddels al bezig onder de camouflage van de corona-hoax ? En is Jaap van Dissel niets anders dan een greedy dienaar des konings?

rvanapeldoorn

De aflevering is naar mijn idee nog steeds niet online op YouTube. Maar… Ook even een vraag. Waarom zetten jullie de afleveringen ook niet op je eigen omgeving. Internet verbindingen zijn tegenwoordig super snel, glasvezel verbinden van 100 tot 500 Mbit zijn haalbaar.

Een stukje html code en voila film staat op eigen omgeving. Veel succes om dat dan te blokkeren. En hoeft natuurlijk niet bij alles. Maar gewoon als backup wanneer YT zulke streken blijft uithalen.

YouTube programma’s zijn eenvoudig te downloaden en dus lokaal op te slaan.
Voorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=-ZRCJLhBTSw
Veranderd het adres in:
https://www.youtubex2.com/watch?v=-ZRCJLhBTSw
(let op de x2) in de url en je kunt iedere uitzending downloaden en bewaren op je eigen HDD. Vervolgens verwijs je de link gewoon naar YT (bandbreedte besparen) maar wanneer YT het flikt om de aflevering te verwijderen, hup het scriptje aanpassen op je site en voila men kan toch nog lekker alles bekijken.

Scriptje is als volgt:

<video width=”320″ height=”240″ controls poster=”<bestandsnaam van een foto”>
<source src=”<filmbestandsnaam>.mp4″ type=”video/mp4″>
Installeer een nieuwere versie van je browser als je deze video wilt bekijken.
</video>

Of denk ik nu te simpel?

Last edited 1 maand geleden by rvanapeldoorn

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
4
0
Laat jouw mening horen! Houd het netjes.x
()
x