Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

De ontslagbrief van een politieagent

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Wanneer een politieman een oprechte ontslagbrief als deze schrijft dan laat dat zien dat we in een verwrongen en gebroken samenleving leven

De goede politieagenten staan zwaar onder druk. Zij zijn de enigen die tussen de monsters en de bevolking staan.

Dit is één van de vele politieagenten uit Groot-Brittannië die het niet meer zien zitten om bij de politie te werken.

Laat onze politiemensen en ook onze militairen dit eens goed lezen en laten we met zijn allen eens heel goed na gaan denken. We zien hetzelfde in Nederland gebeuren.

De politie speelt een cruciale rol in deze crisis. Gaan ze zo door dan draait het uit op heel veel ellende. Vreedzame burgers worden vogelvrij verklaard en het zal absoluut uitdraaien op geweld. Heel veel geweld. We zullen een politieapparaat krijgen dat ver van de burgers staat en vooral opereert met ongeleide onaanspreekbare agressieve projectielen die zichzelf niet in de hand hebben en alles behalve professioneel zijn en voor de burgers opkomen.

Zij die nu nog iets kunnen doen die moeten dat nu doen. Kom naar buiten.

Een politieman uit Groot-Brittannië schreef deze ontslagbrief op 15 maart:

Ik ben al twintig jaar agent. Ik ga weg. Ik ben er klaar mee.

Ik ben klaar met dubbelzinnige leugenaars en verdraaiers van de waarheid in het Parlement die de politie hebben vernietigd om hun eigen carrière te bevorderen. Ik ben klaar met die charlatans. Hun gedrag sloopt de samenleving, haar waarden en de toekomst opeet. Ik ben klaar met het totale gebrek aan gevolgen van hun corruptie.

Ik ben klaar met de dubbelhartige leugenaars en twisters van waarheid in de media en ‘journalistiek’ met hun gedraai, leugens, verkeerde voorstelling van zaken en halve waarheden. Ik ben klaar met hun 24-uurs nieuws, hun Twitter-echokamers, hun stapelbare tactieken en agenda’s om het volgende grote verhaal te verzinnen of de levensduur van het oude te verlengen. Ik ben klaar met hun misselijkmakende voorwendsel dat ze op een kruistocht zijn om de wereld een betere plek te maken.

Ik ben klaar met de sociaal bijtende belangengroepen die bovenaan de ladder van slachtofferrol willen staan ​​en bereid zijn om de wereld en iedereen anders dan hen in brand te steken, om ervoor te zorgen dat ze boven ieder ander worden gehoord. Hun voortdurende schreeuwen om aandacht en steeds meer fantastische beweringen die niet onder de loep worden genomen, maar waarvan ze weten dat ze nooit zullen worden uitgedaagd, want, weet je?  ‘Cancel cultuur’!

Ik ben klaar met het publiek, hun geweld, hun leugens, hun misbruik, hun spugen, hun constante schreeuwen om onmiddellijke bevrediging en vernietiging van alles en iedereen om hen heen als ze niet hun zin krijgen, zoals een stel nukkige adolescenten. Ik ben klaar met hun eis voor elk recht, echt of ingebeeld, en hun totale gebrek aan persoonlijke of sociale verantwoordelijkheid jegens elkaar.

‘Ik ben klaar met de hogere officieren die op elke kar springen en ten koste van iedere officier alles doen voor die volgende rang en om meer macht te krijgen. Ik ben er klaar mee dat ze doen alsof ze politie zijn terwijl ze gewoon politici in uniform zijn. Echte politici proberen in ieder geval hun stank niet te verbergen en zijn er voor de hele wereld om te zien, in al hun onaangename, verfoeilijke glorie.

Ik ben klaar met uiterst links en uiterst rechts. Twee kanten van dezelfde gewelddadige aard die alles op hun pad vernietigen als het niet in overeenstemming is met het ‘juiste’ verhaal of wereldbeeld. Ik ben klaar met hun rode en zwarte vlaggen, hun bivakmutsen, hun geweld, pesten en intimidatie. Ik ben er klaar mee dat ze zichzelf nazi’s of Antifa noemen en net doen alsof ze anders zijn dan de oppositie. Ik ben klaar met hun  vervolging van iedereen die niet aan hun kant staat. Ik ben klaar met hun cheerleaders in de media die hun doelen aannemen, maar zichzelf ontslaan van elke verantwoordelijkheid voor de schade die ze veroorzaken.

Ik ben klaar met de bureaucratie uit het Sovjettijdperk die me ervan weerhoudt mijn werk te doen, de projecten die vreemd genoeg nooit mislukken, de vriendjespolitiek in de promotieborden en de jongens- en meisjesclubs in de politie die voor elkaar zorgen. Maakt niet uit hoe incompetent en fucked iedereen is die niet in hun bende zit. Ik ben klaar met hun zelfbevorderende kliekjes en de associaties waar ze zich achter verschuilen als ze professioneel incompetent zijn – maar ze zijn altijd handig op het fotomoment om de spierballenkracht te laten zien tegen welke groepering ook.

Ik ben klaar met de (weinige) corrupte agenten die al onze namen door de modder slepen en het valse verhaal dat de overgrote meerderheid van de frontlinie agenten besmet heeft.

 

[the_ad id=”45572″]

 

‘Ik ben klaar met grootse agenten die dansen voor YouTube, met regenbogen op’

Ik ben klaar met mijn broeders en zusters in de frontlinie gehavend, bekritiseerd, niet gesteund en gedemoraliseerd te zien. Ik ben klaar met hun standvastigheid, inherente goedheid en het gevoel voor service waardoor ze naar voren rennen, wetende dat de leunstoelcritici hen daarna zullen kruisigen. Ik ben klaar met hun valse hoop dat de dingen zullen verbeteren en dat de samenleving zal ze waarderen. Ik ben er klaar mee dat onze leiders voorgelogen worden en vervolgens tóch weer tegen zichzelf zeggen dat die leiders deze keer misschien te vertrouwen zijn. Ik ben er klaar mee om die jongeren te zien lijden en te snel verouderen als een fatsoenlijk leven aan hen voorbijgaat terwijl ze hun leven hieraan (coronacrisis red.) verspillen.

Ik ben klaar met grootse agenten die dansen voor YouTube, regenbogen dragen als zelfpromotie, knielen voor een Twitter-foto, het publiek de les lezen over dingen die ons niet zouden moeten aangaan en vergeten dat we de politie zijn. Dat we de wets- en niet de moraalpolitie zijn. Ik ben klaar met het valse narratief dat suggereert dat dit de norm is en dat alle agenten meer lijken op “woke” maatschappelijk werkers in plaats van hun echte werk te doen. Klaar met het valse verhaal dat we zelf mogelijk hebben gemaakt door deze genotzuchtige, schaamteloze zelfpromotie toe te staan ​​voor een aantal individuen om zich te verrijken.

Ik ben er klaar mee dat agenten te horen krijgen dat ze op de een of andere manier minder zijn omdat ze een diploma minder hebben en het vooroordeel dat hun instincten slecht zijn, dat ervaring en straatkennis discriminerend zijn. Ik ben klaar met de leugens die het College of Policing aan onze kant staat. Dat de rechtbanken ons waarderen en steunen. Dat het Independent Office for Police Conduct geen verraderlijk onbetrouwbare organisatie is om ons te pakken te krijgen. Dat Her Majesty’s Inspectorate of Constabulary politiewerk begrijpt. Allemaal leugens.

Ik heb het gehad met het opruimen van alle openbare uitwerpselen.

Ik ben klaar met de angst, de woede, de constante staat van verhoogde paraatheid in geval van gevaar, zelfs thuis waar ik me veilig zou moeten voelen. Ik ben klaar met de bijtende schade aan mijn fysieke en mentale gezondheid, opgeofferd voor een land en publiek, zowel in het groen als in het blauw dienend voor een land dat geen moer geeft om de bevolking.

Ik ben klaar met de doden, het lijden, het geweld, de oneerlijkheid, het roofzuchtige gedrag en alle andere openbare shit die ze ons vragen ​​om op te ruimen.

Ik ben klaar met de onbeschrijfelijke niveaus van frustratie, woede, haat en wanhoop waarmee al het bovenstaande mijn leven heeft gevuld, terwijl ik alleen maar voor de goede mensen wilde zorgen en de slechte wilde opsluiten. Ik ben klaar met het cynisme en het wantrouwen dat me heeft veranderd en de keren dat ik mijn gezin op de laatste plaats heb gezet om ervoor te zorgen dat ik er was voor iemand anders. Ik ben klaar met de pijn die ik hen bezorgt om te zien wat dit werk met ons doet.

Ik ben een agent met 20 jaar dienst en ik ben er klaar mee. Regel je eigen sores, of niet, en laat het allemaal om je heen instorten.

Ik ben klaar en het kan me echt niets meer schelen.

Bronnen:
https://mattjohnsonauthor.com/2021/03/16/im-done/
https://www.rt.com/op-ed/519029-uk-police-heartfelt-resignation/

Inmiddels hebben ook 12 Nederlandse politieagenten verklaringen afgelegd tijdens de verhoren van de BPOC2020 (Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie).

We zullen komende week een samenvatting publiceren van alle verhoren die tot dan toe zijn afgenomen. Het is om te sidderen.

Zonder politie gaat het er tijdens demonstraties tegen dit absurde beleid beter aan toe. De politie is telkens weer de veroorzaker van het geweld tegen demonstranten die in hun recht staan om te demonstreren tegen al hun vrijheden en bezit die zijn afgenomen. 

Dit kan niet en dit mag niet!

 

ZIE OOK:

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x