CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

ONTHUTSENDE criminaliteitscijfers migranten – Doek valt voor globalisten

In Scandinavië lijkt het net rondom de gevaarlijke globalisten zich langzaam maar zeker te gaan sluiten.

Migranten die in Noorwegen leven zijn immens oververtegenwoordigd in de criminaliteitscijfers blijkt uit deze nieuwe officiële cijfers.

Nu is dat geen verrassing maar dit officiële rapport is onthutsender dan gedacht en brengt heel Scandinavië in rep en roer.

Alle zogenaamde onderzoekers, de media, de wegkijkende politici en andere goedpraters vallen overal keihard door de mand en de enorme schade die zij hebben aangericht komt overal boven water. Zij zijn verantwoordelijk.

Men verwacht dat dit rapport heel veel ogen zal gaan openen. (bron cijfers)

Toekomstige veroordeelden zal het lachen ooit vergaan.

 

Het officiële rapport komt van Statistics Norway (bron) (bron)

Jonge Somalische immigranten maken zich schuldig aan criminele activiteiten op een schaal van 419 per 1.000 in Noorwegen. Dit tegenover 34 op de 1.000 van de inheemse Noorse bevolking.

419 per 1.000. Dit betekent dus dat bijna 1 op de 2 Somaliërs crimineel is.

En dat tegenover de 34 op de 1.000 van de Noren. 1 op de 30 zo ongeveer. De kans dat een immigrant een misdaad begaat is 12.3 keer groter dan een Noor.(bron)

Het besef dat ons continent en onze natiestaten er heel anders hadden uitgezien zonder deze irrationele en opzettelijke massa-immigratie wordt steeds groter bij de burgers.

Een aantal mensen die op bovenstaande tekening staan halen ze zelfs letterlijk op. Jonge gezonde migranten die zeker niet in nood zitten maar zeker wel voor heel veel ellende gaan zorgen. Het hoort bij de ideologie van de globalisten. (bron)

Men haalt dus bewust mensen binnen waarvan zeker is dat ze dodelijke slachtoffers gaan maken en in het gastland heel veel schade aan gaan richten. Thierry Baudet drukte zich nog heel fatsoenlijk uit afgelopen week tijdens het EU-debat. (bron)

Het binnenhalen van migranten heeft statistisch gezien verwoestende en dodelijke gevolgen. Er is geen enkel excuus hiermee door te gaan. Voor wie nog steeds niet gelooft dat dit bij het beleid hoort van de Europese Unie, verwijzen we graag door naar dit artikel:

Europese Unie: “Immigratie kan win-win situatie opleveren”

Veel NGO´s, zogenaamde onderzoekers en academici proberen deze keiharde cijfers onderuit te halen. De stuiptrekkingen van de linkse kerk en de corrupte media en onderzoekers zijn hilarisch om te lezen. (bron)

Jon Helgheim en Sylvi Listhaug van de libertarisch-rechtse partij Progressive Party reageren op deze letterlijk staatsgevaarlijke linkse roeptoeters:

“De reden waarom wij bekritiseerd worden door deze politici, activisten, onderzoekers en media is omdat deze cijfers onthullen waar zij zo hard hun best voor hebben gedaan om het onder het tapijt te schuiven.”

“Om wakker te worden met zulke onplezierige feiten voor hen die intens hebben geprobeerd hun ogen en oren te sluiten voor deze feiten is nogal gênant en vervelend voor ze.”

Jon Helgheim en Sylvi Listhaug

De twee hebben ook heftige kritiek op de Zweedse politici, NGO´s, media-figuren en zogenaamde experts die deze immens grote problemen niet willen benoemen omdat dit stigmatiserend kan zijn.

“Dankzij hen is het in Zweden volledig uit de hand gelopen met honderden autobranden, schoolbranden, bomaanslagen executies op straat en voorbereidde aanslagen met automatische wapens, bommen en granaten.” aldus de twee politici met common sense. (bron)

Eerder meldde Voice of Europe al dat alle 32 bende-leiders waar de politie van Stockholm zich op concentreerde, immigranten en tweede generatie migranten zijn. (bron) Ook Expressen.se meldde dat. (bron)

Het doek valt langzaam maar zeker voor de globalisten.

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
5
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x