nl Nederlands

ONTHUTSENDE criminaliteitscijfers migranten – Doek valt voor globalisten

In Scandinavië lijkt het net rondom de gevaarlijke globalisten zich langzaam maar zeker te gaan sluiten.

Migranten die in Noorwegen leven zijn immens oververtegenwoordigd in de criminaliteitscijfers blijkt uit deze nieuwe officiële cijfers.

Nu is dat geen verrassing maar dit officiële rapport is onthutsender dan gedacht en brengt heel Scandinavië in rep en roer.

Alle zogenaamde onderzoekers, de media, de wegkijkende politici en andere goedpraters vallen overal keihard door de mand en de enorme schade die zij hebben aangericht komt overal boven water. Zij zijn verantwoordelijk.

Men verwacht dat dit rapport heel veel ogen zal gaan openen. (bron cijfers)

Toekomstige veroordeelden zal het lachen ooit vergaan.

 

Het officiële rapport komt van Statistics Norway (bron) (bron)

Jonge Somalische immigranten maken zich schuldig aan criminele activiteiten op een schaal van 419 per 1.000 in Noorwegen. Dit tegenover 34 op de 1.000 van de inheemse Noorse bevolking.

419 per 1.000. Dit betekent dus dat bijna 1 op de 2 Somaliërs crimineel is.

En dat tegenover de 34 op de 1.000 van de Noren. 1 op de 30 zo ongeveer. De kans dat een immigrant een misdaad begaat is 12.3 keer groter dan een Noor.(bron)

Het besef dat ons continent en onze natiestaten er heel anders hadden uitgezien zonder deze irrationele en opzettelijke massa-immigratie wordt steeds groter bij de burgers.

Een aantal mensen die op bovenstaande tekening staan halen ze zelfs letterlijk op. Jonge gezonde migranten die zeker niet in nood zitten maar zeker wel voor heel veel ellende gaan zorgen. Het hoort bij de ideologie van de globalisten. (bron)

Men haalt dus bewust mensen binnen waarvan zeker is dat ze dodelijke slachtoffers gaan maken en in het gastland heel veel schade aan gaan richten. Thierry Baudet drukte zich nog heel fatsoenlijk uit afgelopen week tijdens het EU-debat. (bron)

Het binnenhalen van migranten heeft statistisch gezien verwoestende en dodelijke gevolgen. Er is geen enkel excuus hiermee door te gaan. Voor wie nog steeds niet gelooft dat dit bij het beleid hoort van de Europese Unie, verwijzen we graag door naar dit artikel:

Europese Unie: “Immigratie kan win-win situatie opleveren”

Veel NGO´s, zogenaamde onderzoekers en academici proberen deze keiharde cijfers onderuit te halen. De stuiptrekkingen van de linkse kerk en de corrupte media en onderzoekers zijn hilarisch om te lezen. (bron)

Jon Helgheim en Sylvi Listhaug van de libertarisch-rechtse partij Progressive Party reageren op deze letterlijk staatsgevaarlijke linkse roeptoeters:

“De reden waarom wij bekritiseerd worden door deze politici, activisten, onderzoekers en media is omdat deze cijfers onthullen waar zij zo hard hun best voor hebben gedaan om het onder het tapijt te schuiven.”

“Om wakker te worden met zulke onplezierige feiten voor hen die intens hebben geprobeerd hun ogen en oren te sluiten voor deze feiten is nogal gênant en vervelend voor ze.”

Jon Helgheim en Sylvi Listhaug

De twee hebben ook heftige kritiek op de Zweedse politici, NGO´s, media-figuren en zogenaamde experts die deze immens grote problemen niet willen benoemen omdat dit stigmatiserend kan zijn.

“Dankzij hen is het in Zweden volledig uit de hand gelopen met honderden autobranden, schoolbranden, bomaanslagen executies op straat en voorbereidde aanslagen met automatische wapens, bommen en granaten.” aldus de twee politici met common sense. (bron)

Eerder meldde Voice of Europe al dat alle 32 bende-leiders waar de politie van Stockholm zich op concentreerde, immigranten en tweede generatie migranten zijn. (bron) Ook Expressen.se meldde dat. (bron)

Het doek valt langzaam maar zeker voor de globalisten.

6
Reageer! Houd het netjes. Schelden, aanvallen = Ban

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
5 Comment draad
1 Draad antwoorden
6 Volgers
 
Comment met meeste reacties
HOT! comment
6 Comment schrijvers
GlennPascal D.dreamteamHesamaarGerard Recente comments schrijvers
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Gabriel Garcia
Gast
Gabriel Garcia

Dat zijn killing stats.! Links zal antwoorden met: “uw statistieken zijn racistisch!” LOL. ik wil niet pessimistisch zijn. Het moet toch ooit gaan doordringen. So keep up the good work! Nb.: de 2/3e gen. immigranten die t hoogst scoren in de Noorse misdaad stats zijn allen van ISLAMITISCHE landen: Mar, Som, Irak. Het is mi. de onveranderlijke drang en kracht vd primitieve, gewelddadige, tribale, veroverings-ideologie Islam die vrijwel ongehinderd en ongestraft, zijn voorspelbare, oneindige, vernietigende ‘JIHAD’ tegen ‘kafir’Europa uitvoert met politieke, maatschappelijke, criminele en terroristische ondermijning. Islam is altijd dezelfde barbaarse ‘moord, rape en leugen machine’ en islam stopt niet.… Lees verder »

Hesamaar
Gast

Hopelijk zijn er binnenkort veranderingen, merkel weg, macron vervangen en rutte weg. Misschien gauw een nexit. Daarna kunnen nieuwe europese leiders afspreken om geen uitkeringen te verstrekken. Dan verdwijnt ongeveer 70% van de asielzoekers.

Glenn
Gast
Glenn

Sadly I fear it is too late to turn back the tide that is the cancer called islam!

dreamteam
Lid
dreamteam

Een zeer verhelderend artikel, mogen de schellen nu eens van de ogen gaan vallen en dat de mensen gaan inzien waar de EU zich mee bezigt, dit hebben wij niet nodig, we hebben een Nexit nodig om weer een soeverein land te kunnen zijn!

Gerard-zelf
Lid
Gerard-zelf

Cijfers liegen niet !!!
Politici die cijfers verhullen, weglaten of verdraaien; DIE LIEGEN !

Pascal D.
Lid
Pascal D.

Dit hoort er allemaal bij. Collatoral damage van de omvolking!

SATOS - Hét platform voor crypto´s

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten