Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Een aantal dagen minder artikelen: Ons videokanaal en nieuwe website..

Al een week of 2 horen de meeste mij zeggen: “Nog een paar daagjes en onze vernieuwde website én ons eigen videokanaal is af!”

Maar dan komt er weer een verkiezingsfraude tussen. En dan dit. En dan dat. En toch die video nog maar even ondertitelen omdat men die moet zien. Of toch even een uitgebreid artikel over de stand van zaken hier en daar. Er gebeurt zoveel en er is zoveel belangrijk nieuws.

Maar nu dan echt: De komende dagen zal ik even moeilijk bereikbaar zijn en minder schrijven. We willen dat deze week de video-site én het liefst ook onze nieuwe website er staan.

De mails lees ik allemaal maar zal ze niet allemaal (direct) beantwoorden. Uiteindelijk willen we af van die big techs en er zijn nog zoveel redenen meer, zoals o.a. de censuur.

Gelukkig hebben we een fantastische groep mensen die ook meewerken, dus er zal genoeg te lezen zijn.

Wij zijn allemaal onafhankelijk en schrijven ook onafhankelijk. Niemand heeft zich tot nu toe ooit bemoeit met een artikel/video/column van een ander. We hebben gezamenlijk een aantal doelen die we binnenkort duidelijk in de nieuwe Over Ons pagina zullen plaatsen en verder is iedereen volledig vrij. En nog belangrijker: We hebben geen (politieke) belangen.

Bedankt voor al jullie steun! Het is heel mooi om te zien hoe mensen begaan zijn en mee willen werken om deze strijd te winnen. Wij willen daar onze steen bijdragen.

U ook? Bekend met WordPress of andere kwaliteiten en wilt u ook meedoen? Laat het gerust weten.

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x