nl Nederlands

Ongeveer 130 klimaatgestoorden gearresteerd

Ongeveer 130 klimaatpsychopaten gearresteerd

Dag numero zoveel van het klimaatprotest in onze hoofdstad. Vanochtend blokkeerden 400 demonstranten een brug in Amsterdam, waarvan er circa 130 zijn opgepakt. De gehersenspoelde klimaatactivisten willen heel duidelijk zijn: ‘’De huidige politieke instituties zijn niet in staat om hun grondwettelijke plicht te vervullen om burgers en milieu te beschermen.’’ Er werd verder geen nuttig woord gezegd, zoals we gewend zijn van dit deel van de samenleving. Nederland moet immers altijd voorop lopen, en het volk moet dat ook even flink voelen in de portemonnee. Onze klimaatexperts weten daar natuurlijk alles van en vinden dat ook niet erg, aangezien het merendeel van deze idiote demonstranten geen werk heeft.

De gearresteerde demonstranten werden door middel van streekbussen afgevoerd naar een cellencomplex in Amsterdam Zuidoost. Vanaf hier werd ook een foto online gezet om maar eens te laten zien hoe een snugger persoon eruit ziet. Handjes vast en dansen maar.

De politie Amsterdam riepen de activisten op om zich direct te verplaatsen. Momenteel lopen de demonstranten vrolijk te nietsnutten op het Jonas Daniël Meijerplein, zodat ze daar hun feestje kunnen voortzetten.

Praat over dit artikel op ons forum

  • Jonathan

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x