NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

ONGELOOFLIJK! Kabinet opent ook de deur voor Albanië

Nadat Frankrijk en Denemarken zijn overtuigd dat de toetredingen van Noord-Macedonië en Albanië goed zijn voor de Europese Unie, begint ook Nederland ‘ja’ te knikken.

Toegegeven, Albanië is natuurlijk een enorme verrijking voor de Europese Unie. Minister Blok geeft aan dat Noord-Macedonië aan alle voorwaarden voldoet. Zes maanden geleden riep Blok dat ”Albanië niet klaar is voor de EU’‘. Momenteel lijkt Albanië achter te lopen maar heeft een prima ”beginsel”.

Ondanks dat een ruime meerderheid in de Tweede Kamer tegen de toetreding van Albanië is, gebeurt het toch. De verwachting is dat de gesprekken met de Albanezen over circa negen maanden zullen plaatsvinden.

Het Balkanland is één van de corruptste landen van Europa. Ook op economisch gebied is Albanië er nog lang niet aan toe om zich aan te sluiten bij de Europese Unie.

Nogmaals bewijst de VVD geen ruggengraat te tonen in Europa. Wel vertellen ze dat ze tegen een toetreding van Albanië zijn. Al met al lijkt Nederland nu toch water bij de wijn willen te doen.

Bron: Europa Nu.

Afbeeldingsresultaat voor albania european union

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Mark

Niet alleen het meest corrupte land, maar ook het land met het grootste criminele netwerk van Europa, misschien na Oekraïne. Met de grootste betrokkenheid van de gemiddelde inwoner bij de Albanese maffia. De grootste partij in de wereld als het gaat om vrouwenhandel. Het openzetten van de grenzen met Albanië, is het openen van legale handelsroutes van prostituees, wapens, drugs en noem alles maar op, waar we tot nu toe politie budget aan besteed hebben als beschaafde landen. Toen Roemenië lid werd, hebben we jarenlang een golf van harde criminaliteit gehad, dat is kinderspel bij wat Albanië ons gaat brengen.… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x