Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Ongeloof!

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hoe heeft het toch zover kunnen komen, nog steeds zien we hoe een hoax wereldwijd tot waarheid is verworden, dat mensen steevast geloven dat er een killervirus rondwaart en dat vaccinatie de enige oplossing is, om uit deze vreselijke malaise te komen, dat terwijl er eigenlijk nauwelijks ook maar iets aan de hand is!

Ja er is een virus, maar niets wijst erop, dat al die drastische maatregelen ook maar van enig nut zullen zijn, maar toch volgt de grote massa aan mensen ze slaafs op, gevangen in de doodsangst waarmee de media en een inmiddels demissionair kabinet ons letterlijk uur na uur mee vol pompt, ongelofelijk maar waar en wanneer stopt deze waanzin nu eens eindelijk?

Ja, er is een virus genaamd Covid-19, een coronavirus, maar sinds de jaren 60 vorige eeuw werd corona al geconstateerd in Europa en dat het nu de plek van influenza oftewel de griep heeft overgenomen is naar alle waarschijnlijkheid al vele malen eerder gebeurd, maar dan werd dit uiteraard aangezien voor een griep en zoek de verschillen maar.

Bij de griep wordt middels een vaccin het influenzavirus niet uitgebannen, bij het vaccin tegen Covid-19 een coronavirus is dat al niet anders, want een virus welke muteert, daar is tot op heden nog nooit een vaccin tegen ontwikkeld, welke dit virus stoppen, dat lukte alleen op virussen welke geen receptoren hadden en die niet konden muteren.

De mazelen, pokken en polio zijn nagenoeg verdwenen uit West Europa, dat is helemaal waar, maar dit staat niet te gebeuren door een vaccin, dat in enkele maanden in elkaar geknutseld is en waarvan de farmaceuten geen verantwoordelijkheid willen nemen, voor de bijwerkingen ervan, waarvan wij dus proefkonijn zijn, want voor andere vaccins stond altijd een ontwikkelings- en proeftijd van tenminste vier tot acht jaar, voordat zo’n vaccin vrij werd gegeven en als veilig werd beschouwd, dit lijkt dus wel Russische Roulette!

Dan de wijze van dwang waarop dit vaccin wordt geïntroduceerd, alsof de weldenkende mens zelf niets meer over haar of zijn lichaam meer heeft te vertellen en de mensen slikken het nog steeds!

[the_ad id=”40491″]

Het is om kotsmisselijk van te worden in welk een idioterie we zijn beland, een kabinet, welke zelfs naast de lockdown ook nog eens een avondklok heeft ingevoerd, compleet van de pot gerukt noem ik het en het ergste is nog wel, dat een hele grote groep aan mensen al deze waanzin tot op heden nog steeds is blijven geloven, alsof een virus kan klokkijken.
Alle alternatieven worden ons verboden, dus Mecimectine of HCQ in combinatie met zink en een virusremmer mogen niet worden ingezet als middel waarvan de werking ervan al jaren bekend zijn, maar een vaccin, waarvan nog amper wat van bekend is, wordt door overheden gepromoot als het enige echte middel dat zou werken, dat is gewoon bizar!

Dat maakt wel heel erg duidelijk, dat hier wel enorme belangen achter schuilgaan, bizar valt ook wel te noemen dat juist de farmaceuten die de vaccins maakten, nagenoeg allemaal een nogal dubieus verleden kennen, maar dus niet verantwoordelijk zullen zijn voor wat de uitwerking van dit vaccin op de langere termijn bij de mensen die geënt zijn zal hebben.
Maar angst blijkt maar weer een enorme slechte raadgever, er zullen de nodige mensen zijn die uit doodsangst voor dit virus, zich laten vaccineren met iets, wat in het meest gunstige geval mensen enkel tijdelijk resistent zal maken om door dit virus getroffen te kunnen worden.

[the_ad id=”40511″]

Het is niet bepaald om erg hoopvol van te worden, ik hoor slechts Wybren van Haga en Thierry Baudet zinnige taal spreken, wanneer het gaat om de aanpak van dit virus en de werkelijke dreigingsgraad die ons kan treffen, ook wordt mij geleidelijk wel duidelijk waarom nu demissionair kabinet Rutte III ons gegijzeld wil houden in dit stadium van doodsangst, premier Rutte verkondigt in het buitenland volop Built Back Better, waar hij in de Tweede Kamer nog geen woord over heeft gerept, want er zouden maar eens mensen wakker kunnen worden.
Het is dus wel duidelijk dat er een duidelijke bedoeling achter schuilgaat, dat al deze maatregelen wereldwijd een verandering moeten gaan inluiden waar ik in het geheel niet achter sta!

Over het virus zelf valt al het nodige te zeggen, laat staan de maatregelen die daartegen getroffen zijn, want een lockdown, avondklok of mondkapjes zijn nu niet bepaald maatregelen, die onze weerstand verhogen of wat aan onze fysieke conditie doen en ook het in een sociaal isolement plaatsen van de bevolking, doet alleen maar afbraak aan ons welzijn en gezondheid.
Er zijn talloze andere middelen te bedenken, waar wij als mensen wel op door vooruit gaan, maar al deze alternatieven worden door onze overheid geweerd.
Blijft de vraag over, hoe de mensen wakker te krijgen, zodat ze weer zelf eens echt na gaan denken, zodat we straks niet in een Rutte 4us gaan belanden.

Dat we niet deze man nog eens gaan belonen voor de afbraak die hij pleegt op Nederland, deze man is een misdadiger die gestraft dient te worden, verantwoordelijk voor tal van vergrijpen, maar de slechte raadgever DOODSANGST gaat er mogelijk voor zorgen, dat de spottende verklaring van de partijnaam afkorting VVD: Vele Vrije Dagen straks echt werkelijkheid gaat worden, maar dat is dan geen weelde, dat wordt de nekslag voor ons als Nederland, dat is geen vrijheid meer, dat kunnen we nu al zien met ons grondrecht om te mogen demonstreren, maar wordt dan nog veel erger!
Hoe u hier ook in staat, maak van 17 maart het Waterloo voor Rutte 4us, stem dus op niet globalistische partijen zoals PVV, FvD, SGP of desnoods SP, maak een eind aan deze nachtmerrie!

Chris Collard.

LEES OOK VAN CHRIS COLLARD:

Muilkorven!

Column – Corona als religie


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
36 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
36
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x