Onderzoek naar kindermisbruik dankzij VOX

KINDERMISBRUIK SCHANDAAL MALLORCA

Brussel gaat het misbruik van minderjarigen onderzoeken dankzij de inzet van de nationalisten van VOX in Spanje.

VOX heeft gevochten voor een petitie die werd ingediend door een Spaanse burger José Luis Sánchez Saliquet.

In eigen land kon de partij op geen steun rekenen voor een grootschalig onderzoek door een commissie. De linkse coalitie PSOE en Podemos werkten op alle mogelijke manieren tegen.

De tirannen van Spanje: Pedro Sánchez en Pablo Iglesias

Dit schandaal werd op alle mogelijke manieren onder het tapijt geschoven.

De socialistische president van de Balearen leek ook ‘ongedeerd’ uit de beruchte schandalen te komen die haar regering in 2020 hebben geteisterd, zoals de prostitutie van minderjarigen onder de voogdij van haar administratie.

Zelfs na een heterdaad. Een groepsverkrachting van een minderjarige in Mallorca. (bron)

Francina Armengol – PSOE

Het gaat over 16 minderjarige slachtoffers op de Balearen waarvan de meeste meisjes waren. 

En dus ging VOX naar de Commissie verzoekschriften van het Europees Parlement.

VOX citeert:

“Het dossier van seksueel misbruik in jeugdcentra op de Balearen is ontstaan ​​uit de klacht van een 13-jarig meisje. Zij legde voor de camera bloot dat zowel de centrale als de regionale overheid (beide in handen van links) hebben geprobeerd de zaak te verdoezelen door te allen tijde te verhinderen een onderzoekscommissie in te stellen waaraan alle fracties deelnemen.”

De goedkeuring van deze petitie kwam na een intens debat waarin de woordvoerder van de VOX-delegatie in Brussel, Jorge Buxadé, de coalitiepartijen PSOE  en Podemos op hun plek zette en duidelijk zijn wantrouwen jegens de genoemde partijen uitsprak over eventuele betrokkenheid van de politiek bij dit schandaal.  (bron)

https://twitter.com/VOX_Europa_/status/1354378186663096320

Nadat het verzoekschrift was goedgekeurd, kondigde de Commissie verzoekschriften van het Europees Parlement aan dat zij de zaak naar de Commissie burgerlijke vrijheden van het Europees Parlement, de Europese Commissie en de betrokken Spaanse autoriteiten zou sturen om verslag uit te brengen over het schandaal en de maatregelen.

De petitie kreeg de positieve stem van de fracties ECR (waartoe VOX behoort), EVP en Renew Europe, waardoor het de nodige meerderheid kreeg. (bron)

#GraciasVox is op dit moment trending op Twitter.

Het zal u niet verbazen dat ook dit weer wordt gespind door de media en de onwetenden op social media. “Waren ze maar zo met migranten begaan!”, en dat soort loze woorden. Maar voor de kranten is het bittere ernst. Deze “fascisten” die inmiddels, in nog geen 2 jaar tijd, de 3e partij van Spanje zijn, moeten zwart gemaakt worden en het politieke podium verlaten van de media. Het is wat dat betreft overal hetzelfde liedje.

Wat is er gebeurd met minderjarigen op Mallorca?

Op 13 januari 2020 maakte de ‘Diario de Mallorca’ bekend dat een groep minderjarigen in opvangcentra van het overheidsinstituut voor Sociale Zaken van de Balearen (IMAS), dat 359 minderjarigen beschermt , zich prostitueerden in de straten van Palma. Zij werden onder meer betaald met drugs. (bron)

Maar blijkbaar wistten velen ervan, volgens de krant is de prostitutie van deze minderjarigen “een publiek geheim”. In feite wisten de eigen werknemers van het centrum dat jongens meisjes in de prostitutie brachten in soortgelijke omstandigheden als de hunne, en zelfs als pooiers optraden. (bron)(bron) (bron)

 

Wanneer kwam het aan het licht?

Hoewel er zeker van is dat deze zaak bekend was op het eiland, wilde de media er niet aan tot afgelopen januari 2020 toe. De oorsprong was de groepsverkrachting van een minderjarige op kerstavond in Palma.

Maar de meisjes kwamen naar buiten met hun verhaal en de media moesten het wel oppikken.

[the_ad id=”41708″]

Een moeder:

“Ze namen een meisje mee dat naar school ging, die geen enkele vloek of belediging uitsprak, en ze gaan me een ongelukkige tiener voor het leven teruggeven, verwoest over de seksuele kwestie . 

Vorige week vroeg ze me of ik haar kon wassen, en toen ik haar geslachtsdelen waste, zei ze dat ik voorzichtig moest zijn omdat het bot daar pijn doet. Het is verschrikkelijk ”, zegt Emilia Gallardo , moeder van één van de minderjarigen (bron)

Minstens een half dozijn jonge mensen hebben een 13-jarig meisje seksueel misbruikt in de Koreaanse wijk Mallorca .

Bovendien werd onder de arrestaties een minderjarige gearresteerd die optrad als vermeende schakel tussen het slachtoffer en de vermeende daders van de aanslag . Hij zou haar ook hebben gedwongen in huis te blijven.

Verschillende arbeiders die deel uitmaakten van Es Pinaret, het Mallorcaanse centrum voor minderjarigen, wisten dat de jongens minderjarigen in de prostitutie brachten en zelfs als pooiers optraden. Of medewerkers zelf ook de kinderen hebben misbruikt is (nog) niet bevestigd maar de manier hoe de PSOE en Podemos alles op alles zetten om dit onder het tapijt te schuiven werkt nou niet echt mee aan hun geloofwaardigheid.

Zoals gepubliceerd in de krant ‘El Mundo’ en verzamelde ‘Vozpópuli’ , was dit een activiteit die min of meer uitgebreid werd onder de jongeren van dit centrum, beheerd door het Mallorcaanse Instituut voor Sociale Zaken (IMAS), dat afhankelijk is van de regering. Het was dus, naast misbruik ook pure handel.

Een van de voormalige medewerkers van het centrum die besloot het te verlaten, was niet verbaasd over het schandaal.

Carolina, een sociaal opvoeder, benadrukte dat de situatie van minderjarigen “meer dan bekend” was en dat het lange tijd duurde.

[the_ad id=”29761″]

Maar er werd geen actie ondernomen

De partijen die de regering vormen, onder leiding van de PSOE ,  stemden twee keer tegen het uitvoeren van audits om de situatie te onderzoeken bij het Mallorcaanse Instituut voor Sociale Zaken, de entiteit die minderjarigen moest beschermen. (bron)

Extra bronnen:
https://www.elconfidencial.com/espana/2020-02-15/mallorca-menores-tuteladas-imas-prostitucion_2456071/
https://www.voxespana.es/vox_europa/bruselas-investigara-los-abusos-a-menores-en-baleares-gracias-a-una-peticion-apadrinada-por-vox-20210127
https://www.vozpopuli.com/espana/baleares-coronavirus-francisca-armengol-menores_0_1424257648.html
https://elpais.com/sociedad/2020/01/15/actualidad/1579092416_530281.html?rel=listapoyo

De zaak onder het tapijt te schuiven. Links en minderjarigen…

Leest u deze documenten even.. Dan weet u wat de toekomst van ons onderwijs wordt.

https://www.bzga-whocc.de/fileadmin/user_upload/WHO_BZgA_Standards_English.pdf
https://www.comprehensivesexualityeducation.org/cse-materials-index/who-european-standards/

En de socialisten staan te springen het onderwijs volledig over te nemen. Weg met tradities. Weg met onze geschiedenis en weg met leeftijdsgrenzen wat seks betreft, Kinderen van 6 jaar moeten kinderen van 3 kunnen helpen met masturberen. Het zijn niet onze woorden.

Documenten komen uit DIT artikel:

WHO en EU: Uw kinderen van 6 mogen kids van 3 leren aftrekken

 

 

Betsy DeVos: Socialisten willen hoger onderwijs overnemen

DIT zijn de richtlijnen die deze partijen in moeten (willen) voeren en na moeten leven. (documenten in het artikel).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x