CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Ondertitelaars gezocht voor megafraude-project

Beste lezers,

Op dit moment zijn wij met 3 personen bezig om zoveel mogelijk, liefst alle, video´s m.b.t. de verkiezingsfraude in Amerika te ondertitelen.

We gaan er geen Trump show van maken. Het gaat om de fraude die ons allemaal aangaat.  Het gaat niet zozeer over Donald Trump of over Joe Biden.

Het gaat erom dat er hier zeer waarschijnlijk sprake is van een (wereldwijde) mega-verkiezingsfraude waar niet alleen Amerikaanse politici (Democraten én Republikeinen) bij betrokken zijn maar ook de big-tech, social media, de mainstream media en andere machtige mensen, groeperingen en politici wereldwijd. Een aantal mensen die al decennia lang in hun machtsbubble leven, slapen echt niet meer zo lekker en weten dat dit wel eens het einde kan betekenen van hun mooie leventje en hun (politieke) carrière. Tot aan machtshebbers in Nederland toe. Maar dan moet de massa het wel zien.

Niet alleen Team Trump en zijn advocaten strijden hiervoor. Ook Sydney Powell die, los van het Trump team, mensen strafrechtelijk gaat vervolgen is vastberaden en er zijn zoveel moedige burgers, echte helden, die getuigen en ook zelf rechtszaken aanspannen. Tegen deze DeepState vechten is niet zonder gevaren. Je vecht namelijk tegen alle bovengenoemde machten en krachten. En ze zullen alles proberen hun levens kapot te maken. Voorbeelden hiervan zult u ook tegenkomen in de video´s. Het is ontzettend triest en heftig.

We willen de ruwe beelden van de verhoren laten zien en fragmenten met commentaar op de ontwikkelingen door media die streven objectief te zijn zoals o.a. Newsmax en OAN.  Want van onze wereldwijde fake mainstream media hoeven we niets te verwachten. Ook niet van FOX News. Al zitten er daar 2 mensen die veel onthullen (Tucker Carlson en Hannity), het FOX Netwerk zelf deugt ook niet en ze besteden vrijwel geen aandacht aan de verhoren en de bewijzen.

Hier wordt geschiedenis geschreven en dat wordt ons onthouden door de media. Dat kan en mag niet. De (social) media proberen de belangrijkste zaak van de eeuw met de belangrijkste en machtigste mensen op aarde te verdoezelen. Dat willen we niet laten gebeuren. In Amerika hebben de mensen hun weg gevonden via o.a. Newsmax en OAN. Media zoals het zou moeten zijn.

Ervaring in ondertitelen of kent u iemand?

Zij die mee willen werken, moeten wel ervaring hebben en netjes kunnen ondertitelen (zoveel mogelijk 2 zinnen in beeld hele korte zinnen die te snel voorbij komen om te lezen, eventueel de goede context plaatsen in bepaalde fragmenten en niet letterlijk vertalen). Er is geen transcript of vertaling. Het moet dus vertaald en ondertiteld worden en worden geleverd met het .srt bestand.

Professionele ondertitelaars vragen tussen de €4 en €5 per MINUUT. Dat is (té) veel. Een aantal belangrijke video´s laten we wel door deze professionals doen. De anderen die meewerken vragen minder of doen het vrijwillig en wellicht kunnen er wat foutjes zitten in de ondertiteling maar dat zal geen invloed hebben op de interpretatie van het geheel. Zelf doe ik (auteur van dit stuk) ook zoveel mogelijk video´s.

Wat schuift dat?

We zijn blij om bijvoorbeeld €1,50 per minuut te vergoeden. Maar het moet wel echt goed zijn. Geen afgebroken zinnen op plaatsen waar dat niet zo zou moeten zijn. We kennen de software die automatisch de timestamps maakt en ook kennen we de “vertalers”. Op die manier proberen veel hun service te verkopen (ook via Fiverr) met als resultaat dat je ronduit slechte kwaliteit geleverd krijgt. Deze week al 2 keer gebeurt en dan moet je een dispute openen om het geld terug te krijgen. Heel irritant maar het is gelukt. De goede vertalers daar leveren wel goed werk. En… ze staan ook allemaal achter dit project en hekelen ook vooral de media. We weten dus dat het goed zit.

Er is geen directe deadline. Uiteraard zo snel mogelijk. Maar beter goed en iets langzamer dan snel en slordig.

We kunnen dit doen dankzij de donaties, verkoop van kleding en al kost het toch extra geld, dit project zit eenmaal in onze hoofden en gaat er niet meer uit. Dat zal zich later dan nog wel eens uitbetalen en ach… wat is geld als het toch wordt afgeschaft wanneer de globalisten hun zin krijgen.

Wat gebeurt er eigenlijk met die donaties?

Om een idee te hebben wat wij zoal doen met de donaties:

Een gedeelte wordt apart gehouden om iedereen die echt tijd steekt in CSTV een fooitje, shirtje of kleinigheidje te geven van tijd tot tijd. Niemand heeft hier ooit om gevraagd., Iedereen wil dit vrijwillig doen maar mensen die zoveel doen naast hun eigen leven, verdienen toch op z´n minst van tijd tot tijd een leuk gebaar. We betalen er de maandelijkse kosten ($169) van onze host die 2 domeinen beheert. De ondertiteling die we uitbesteden. De aanschaf van meerdere plugins om de website te verbeteren. Jasper is een studio aan het opbouwen voor woensdag live-uitzendingen. Dit soort zaken doen wij van de donaties en we zijn vast nog veel meer zaken vergeten.

Er zit hier niemand om rijk te worden. En mocht dat ooit gebeuren omdat we zo groot worden… Leuk meegenomen maar dan zetten we nog iets veel groters neer en ziet u ons binnenkort op de Publieke Omroep 😉

Eerst samen uit deze totale gekte. Daar willen wij ons steentje aan het bijdragen.

Bent u geïnteresseerd? Kunt u dit? We zagen al iemand op de donatiepagina (Anja) die ons wilde helpen, alleen kunnen wij daar niet antwoorden en ook de mailadressen niet zien dus we kunnen u niet bereiken.

Dus beste even contact opnemen met Danny via info@commonsensetv.nl

Zet er in het groot bij in het onderwerp dat het om ONDERTITELEN gaat. We krijgen (we hebben de check gedaan over de laatste 8 weken) zo´n 50 mails per dag binnen. Zo kunnen we deze er direct uitpikken.

Verder doen we ons best om de rest van de mails te beantwoorden en inzendingen proberen we door te geven aan andere auteurs.

Inmiddels hebben we 27 video´s klaar maar we dumpen ze niet klakkeloos op een pagina. Het moet zoveel mogelijk in goede volgorde gepost worden.- Dat betekent niet dat we gaan wachten tot ze allemaal vertaald zijn want er komt geen einde aan. De verhoren blijven doorgaan en het nieuws uit tot God mag weten wanneer. Wellicht tot SCOTUS (Supreme Court of the United States) toe. Wij willen erbij zijn.

Als we er vandaag nog een aantal vertaald hebben, dan beginnen we met posten.

Ze zijn allemaal hier te zien op een aparte pagina, Op de voorpagina en boven ieder artikel zal het duidelijk vermeld worden zodat het niet te missen is. Ook plaatsen we ze op het vreselijke YouTube (de laatste keer dat we bij op dat censuurplatform posten totdat onze videosite online is). We hadden 31.000 subscribers op YouTube voordat ze ons verwijderden. Door dit onder de naam van CommonSenseTV op een nieuw YouTube-kanaal te plaatsen, kunnen we de mensen van YouTube weer terughalen en meenemen naar onze site. Ook delen we alle video´s één voor één via de social media en slaan alles uiteraard op als backup.

We hebben nu 3 projecten voor ons liggen:

-De fraudezaak,
-Het launchen van onze eigen video-site (deze is in principe klaar, we moeten slechts nog een host zoeken die genoeg bandbreedte aanbied voor een goede prijs die onze bezoekersaantallen ook aankan zonder problemen en we willen dat alle video´s makkelijk te delen, embedden en downloaden zijn voor de kijkers alsook een comment sectie onder iedere video)
-De vernieuwde en gebruikersvriendelijke website waar op de achtergrond druk aan gewerkt wordt. Vooral voor mobiele gebruikers zal het veel gebruikersvriendelijker worden en we willen er ook een app bij maken. Onze site lijkt op dit moment te veel op een dumpsite en belangrijke artikelen en columns sneeuwen onder.

Alles is meer werk dan verwacht. Maar beter goed dan snel. Nu steeds meer mensen gaan schrijven, kunnen we hier veel meer tijd aan besteden.

Dat we dit alles kunnen doen, hebben we aan jullie te danken. Vanaf het begin af aan.

 

 

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven