nl Nederlands

Oligarchen verdienen BLOEDGELD tijdens coronacrisis

Joodse zakenmannen Elon Musk, Bill Gates, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg en Warren Buffet behoren tot de rijksten op aarde en zijn sinds de corona crisis nóg rijker geworden.

Hun waarde is sinds 23 maart met 20% gestegen.

Terwijl 22 miljoen US burgers werkloos zijn geraakt en nu veelal in files voor de voedselbank staan voor een doosje met: een zakje chips, twee blikjes doperwten en een fles water, heeft Jeff Bezos sinds de uitbraak van de corona 24 miljard dollar meer netto waarde behaald. Dit brengt zijn totale netto vermogen in april 2020 op 135.5 miljard dollar.

Werknemer bij Amazon Chris Smalls is ontslagen omdat hij mondmaskers uitgereikt wilde krijgen voor op de werkvloer achter de lopende band. Maar Jeff Bezos zegt dat beschermingsmateriaal voor zijn werknemers tijdens de pandemie niet nodig is.

Bezos vindt Chris maar een vervelende zeur en Amazon ontsloeg hem dan ook op staande voet. Voor hem honderd anderen.

Werkloze Chris Smalls kan nu zijn rekeningen niet meer betalen en noemt het oneerlijk. Hij zegt dat Bezos rijk is geworden door bloedgeld te verdienen over de lijken van anderen.

DEZE WEEK verdienden 10 miljardairs 51 miljard dollar tijdens de pandemie, terwijl 5 miljoen Amerikanen in diezelfde week bij de Sociale Dienst moesten aankloppen.

Jeff Bezos zegt één ding geleerd te hebben:

Wij weten nu hoe BELANGRIJK Amazon.com is voor onze klanten. Wij nemen onze verantwoordelijkheid tijdens deze crisis serieus en wij zijn trots op onze teams die onze klanten door deze moeilijke tijd heen helpen.”

N.a.v dit artikel zijn wij op YouTube enkele malen beticht van anti-semitisme. Scroll even door naar beneden naar de comments voor ons antwoord hier op.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Abonneren op
guest
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Danny
Beheerder
CSTV Lid
1 maand geleden

Hallo, Graag wil ik wil ik reageren op een aantal reactie´s die ik las onder dit artikel, maar dan op YouTube: “Oligarchen verdienen BLOEDGELD tijdens coronacrisis.” Het artikel begint met: “Joodse zakenmannen Elon Musk, Bill Gates, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg en Warren Buffet behoren tot de rijksten op aarde en zijn sinds de corona crisis nóg rijker geworden. ” Ik wil hier heel duidelijk maken dat CSTV NIETS OPHEEFT metantisemitisme Wanneer er een artikel is dat probeert Joden over één kam te scheren dan zal dat verwijderd worden. Maar het niet mogen benoemen van een feit, namelijk dat dit Joodse… Lees verder »

Pavel
Pavel
1 maand geleden

Grappig die commotie rondom de holocaust. In 2de wereld oorlog de russen zijn als de enige volk die uitgeroed was.
Niemand ontkent dat de holocaust geweest is. Maar als russen dit, en dat, dan is dit dan taboeloos mening is. Wat dreiging betreft uit oosten van russen dit is compleet wanzin, zeg.

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x