NU.NL MAAKT BURGER WEER MONDDOOD!

MAINSTREAM MEDIA SPUUGZAT? DEEL DIT ZOVEEL MOGELIJK!

Wanneer je een video maakt van Nu.nl waarin je hun framing en manipulatie blootlegt en dit goed onderbouwt HALEN ZE DE VIDEO WEG en DREIGEN MET JURIDISCHE STAPPEN vanwege copyright.

 

 

De video is nu weggehaald en een strike van Youtube. We hebben verweer ingediend.

Voordat we deze video plaatsten, hebben we goed gekeken of hij voldeed aan de “fair use” policy die Youtube hier zelf uitlegt.
https://www.youtube.com/about/copyright/fair-use/#yt-copyright-four-factors 

De kern van het resultaat van de video moet een andere boodschap hebben in de kern dan het origineel. De kern van de video van Nu.nl is hoe nepnieuws te herkennen. De kern van onze video is het aantonen dat Nu.nl zich zelf schuldig maakt aan framing en we tonen aan dat ze zich onterecht voordoen als een betrouwbare nieuwszender in deze promo. We genereren geen inkomsten uit de video en slechts de helft van de video bevat beelden van Nu.nl.

We onderbouwen dit met beelden van CBSN, die we mogen plaatsen zolang er geen inkomsten mee worden gegenereerd worden, en met eigen beeld en geluid. We genereren geen inkomsten met deze video of welke andere video dan ook.

We weerlegden hun boodschap en toonden hun eigen framing aan.

Nu zijn we in verweer gegaan en Nu.nl moet binnen 10 dagen aantonen dat ze daadwerkelijk een gerechtelijke procedure zijn gestart. We kennen de risico´s voor ons kanaal maar het platform CSTV is opgericht om juist zulk soort zaken aan te pakken. We kunnen ons gewoonweg niet monddood laten maken.

We plaatsen dit niet overal om zielig te doen. Het gaat erom in dit geval Nu.nl probeert burgers monddood te maken. Vandaar de aandacht die we hiervoor vragen. Deel zoveel mogelijk dit artikel als je het met ons eens bent.

De video staat nog wel op Bitchute. Het gaat om deze video:

Voordat we deze video plaatsten, hebben we goed gekeken of hij voldeed aan de “fair use” policy die Youtube hier zelf uitlegt.
https://www.youtube.com/about/copyright/fair-use/#yt-copyright-four-factors 

Wij zijn burgers die ons laten horen en opstaan tegen de waanzin van de dag, waaronder de smerige framing van zogenaamde neutrale en objectieve media!

Zie hier de voorgaande artikelen over de framing en de censuur van NU.NL:
https://commonsensetv.nl/nu-nl-video-weg-of-juridische-stappen/
https://commonsensetv.nl/hilarisch-nu-nl-legt-uit-wat-fakenews-is/

We blijven doorgaan en met Nu.nl is het nog lang niet klaar. De volgende video is in de maak.

Help ons mee dit geluid groot te maken en Nederland wakker te schudden!
Weg met de levensgevaarlijke globalisten, de corrupte media en het partijkartel!

Of wordt onze Patron! Vanaf €25 krijg je een mok toegestuurd van CSTV en ontvang je van tijd tot tijd leuke verrassingen van CommonSenseTV!

 

 

5 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x